• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırılan pot=kırılan kalp

Kocan fazla açık sözlü davranmış. Her doğru her yerde söylenmez hesabı :)
Boşver bebisinin tadını çıkar canım şimdi kendini strese söküp sütünü filan etkileme.

Ayrıca çatlaklar için maddi durumun varsa er-yag lazer tedavisini ve lierac jeli onerebilirim benim karnım da canavar saldırmış gibiydi şimdi %70 düzeldi belli belirsiz lekemsi görünüyor. Bu dediğim tedavi çatlaklar kirmiziyken ise yarıyor geç kalmamalisin.

Kilolar için zaten emzirirken çok fazla kalori gidiyor. Şekerli ve hamur işine çok abanmadigin sürece zaten kendi kendine gidecek. Ayrıca sporla da sıkılasma saglarsin. Leslie 3 mile veya jillian 30 day shred bire bir :)

Sen kendinle barışık olsan kocan öyle söylediğinde sorma yaa bende de libido kalmadı şöyle karizmatik kaslı erkekler bile tahrik edemiyor artık der suratını mosmor ederdin :KK70:
Ah yarama bastınız konudan ayrı olucak ama bende aynı durumdayım peki jel tek başına ise yarar mi yoksa lazer de şart mı

Ayıp etmiş. Ama biliyorsunuz bu adamların hamurunda odunluk var..

Hamilelikten üstümde sadece 3 kilo kalmışken, eşim sen hep böyle mi kalacaksın göbeğin falan dedi. Dedim ki ben hamile kaldım, 20 kilo aldım, 4 kilo çocuk dogurdum. Sen bunu mu sorguluyorsun? Kuyruğu dik tuttum ama kirildim da..

Bir ay bekledim, çocuğum 6. ayına girdi. Dr a göründüm, ok aldım. Hemen spor salonuna gittim. Ve üç aylık kayıt yaptırdım. Akşam eve geldiğinde dedim ki ben spora yazıldim. Beni gotureceksin getireceksin. Hiç ses edemedi. Hakikaten haftada 4-5 gün ortalama ile 4 ay oraya devam ettim, Beni göturdu, kapıda arabada bebekle bekledi. 5 kilo verdim, evlenirkenki kiloma döndüm. Antrenorum sayesinde göbeğim eridi, hatta o ana kadar hiç olmadigi kadar ince ve şekilli bı hal aldı. Yeni giysiler aldım, saçımı boyadım, kesimi değiştirdim, havam değişti. Kendime güvenim geldi. Ben hic umursamam ama aile arasında bana ovguden sonra esime kilosu ve göbeğiyle ilgili takılmaya başlayınca akrabalar, bıyık altından güldum..

Eşini pişman edersin sen. Ancak henüz erken ..
Bebeğin çok küçük. Sezaryenli misin bilmiyorum ama yaralarin da iyilesmemistir. iki üç ay daha beklemeni tavsiye ederim.

Erkekler bizim gibi ince dusunemiyor maalesef bazı konularda odunlar. Siz de hamilelik sonrası kilolari falan kafanıza çok takiyorsanık ekstra alınganlık gösteriyor olabilirsiniz. Kilolar verilir caninizi sıkmayin bebeğiniz sağlıklı olsun.

Senin yanında sesli düşünmesi dışında bir sorun yok canm.seksi kadından etkilenmeyecek erkek var mı bilmiyorum

Kocan fazla açık sözlü davranmış. Her doğru her yerde söylenmez hesabı :)
Boşver bebisinin tadını çıkar canım şimdi kendini strese söküp sütünü filan etkileme.

Ayrıca çatlaklar için maddi durumun varsa er-yag lazer tedavisini ve lierac jeli onerebilirim benim karnım da canavar saldırmış gibiydi şimdi %70 düzeldi belli belirsiz lekemsi görünüyor. Bu dediğim tedavi çatlaklar kirmiziyken ise yarıyor geç kalmamalisin.

Kilolar için zaten emzirirken çok fazla kalori gidiyor. Şekerli ve hamur işine çok abanmadigin sürece zaten kendi kendine gidecek. Ayrıca sporla da sıkılasma saglarsin. Leslie 3 mile veya jillian 30 day shred bire bir :)

Sen kendinle barışık olsan kocan öyle söylediğinde sorma yaa bende de libido kalmadı şöyle karizmatik kaslı erkekler bile tahrik edemiyor artık der suratını mosmor ederdin :KK70:
O benden daha beter, o kelimeyi söylediğim an karalar baglar aynı benim gibi triplere girer.

Her birinize teker teker teşekkür ederim. Hepinizin yazdıklarını okudum cevap vermeye fırsat bulamadım. İnanın okadar degerli ki sizinle konuşmuş olmak. Nekadar iyi geldigini tahmin bile edemezsiniz. Bu durumu daha az önemsemeye karar verdim. Kendime bakıcam evet spor da yapıcam ama kendim için. Normal dogum yaptım dikişlerim fazla hareket edince ağrıyordu şimdi iyiyim agrı geçti soran arkadaşlar için söyledim. İnşallah birdaha sizinle konuşmak istediğimde bundan daha büyük dertlerim olmaz da siz
Bence buradaki en garip olay eşinin sana “libidom düşük” diye dert yanması :deli: derdi ne bunun be? Sanırım lohusalık onu da vurmuş.
Konuşuyorduk cinsellik ilgili şakalaşıyorduk konu oraya geldi. Kafasına takmış ki bir anda o konuyu konuşmaya başladık. Benden daha nazlı sanırım

Lohusa kadına biraz daha dikkatli konuşulması lazım.Fazlasıyla hassas bir dönem.
Tatlım senin kilo durumun gelip geçici de,eşindeki münasebetsizlik kalıcı mı onu düşünüyorum.Sakın üzülme.40 gün neki daha erken.şıp diye gider kilolar.Yalnız sezeryanlıysan spor için üç ay geçmesini beklemen gerekmiyormuydu yanlış mı biliyorum.Dikişler iyileşsin zorlama.Ufak yürüyüşler olabilir.
İnşallah geçici, daha önce böyle bir olayı olmamıştı. Normal dogum yaptım

Daha yeni çıkmışsınız lohusalıktan. Doktorunuzdan onay almadan spora başlamayın. Sütünüz de etkilenebilir.

Yeni dogum yaptım evet kiloluyum, evet göbeğim var çatlaklarım var hiç de sexy bir görüntüye sahip degilim. Üzerime olan kıyafetim yok kötü giyiniyorum. Kıyafet almaktan daha önemli önceliklerim var alışverişe para harcayamıyorum.

Kocamın ilgisini çektiğimi düşünmüyorum. Ve bana hiç unutamayacağım bir pot kırdı bugün.

Sigara içiyor kendisi. Cinsellik konuşurken ben bu ara iyi degilim bi soğukluk var böyle mi olacak hep vs dedi sigara beni kötü etti falan dedi sonrada sexy bir kadın görünce bile etkilenmiyorum dedi ha sen başka kadınları arzuluyorsun normalde dedim kaldım böyle. iyi ben sexy olursam belki bir gün etkilerim seni dedim çok şey geldi gitti dilimin ucuna. Sonra anladı çok pişman oldu ama iş işten çoktan geçmişti.

Bir şey yokmuş gibi davranıyorum küs olmayı beceremiyorum daha dogrusu küs kalmaya halim yok zaten bitik bir vaziyetteyim yorgunum ama içime oturdu aklımdan çıkmıyor.

Böyle kalmaya tabiki niyetim yok hemen spora başlayamadım yaralarım iyileşsin istedim kırkım yeni çıktı haftaya pazartesi başlıyorum spora. Kendimi iyi güzel hissedene kadar da bana dokunsun istemiyorum. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum sadece içimi dökmek istedim
Eşinde tam bir neyse yazmayayım... Boşver sen rahatına bak bebeğine bak adamda zaten tık yokmuş ne uğraşacan o kendi uğraşsın problemi olan o sen değilsin...

dedi sigara beni kötü etti falan dedi
Zaten sigaraya bağlamış olayı
Ben sizin görüşünüzle ilgili olduğunu düşünmüyorum

Siz seksi görünün veya görünmeyin
Eşiniz genel olarak konuşmuş

Bence boşuna kafanıza takıyorsunuz
Bunda küsecek bir durum yok
Ben öyle düşünüyorum

Ah yarama bastınız konudan ayrı olucak ama bende aynı durumdayım peki jel tek başına ise yarar mi yoksa lazer de şart mı

Muhakkak etkisi vardır yani hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ama beyaz çatlak ise etki etmez kırmızıyken yapmak lazim...

Yeni dogum yaptım evet kiloluyum, evet göbeğim var çatlaklarım var hiç de sexy bir görüntüye sahip degilim. Üzerime olan kıyafetim yok kötü giyiniyorum. Kıyafet almaktan daha önemli önceliklerim var alışverişe para harcayamıyorum.

Kocamın ilgisini çektiğimi düşünmüyorum. Ve bana hiç unutamayacağım bir pot kırdı bugün.

Sigara içiyor kendisi. Cinsellik konuşurken ben bu ara iyi degilim bi soğukluk var böyle mi olacak hep vs dedi sigara beni kötü etti falan dedi sonrada sexy bir kadın görünce bile etkilenmiyorum dedi ha sen başka kadınları arzuluyorsun normalde dedim kaldım böyle. iyi ben sexy olursam belki bir gün etkilerim seni dedim çok şey geldi gitti dilimin ucuna. Sonra anladı çok pişman oldu ama iş işten çoktan geçmişti.

Bir şey yokmuş gibi davranıyorum küs olmayı beceremiyorum daha dogrusu küs kalmaya halim yok zaten bitik bir vaziyetteyim yorgunum ama içime oturdu aklımdan çıkmıyor.

Böyle kalmaya tabiki niyetim yok hemen spora başlayamadım yaralarım iyileşsin istedim kırkım yeni çıktı haftaya pazartesi başlıyorum spora. Kendimi iyi güzel hissedene kadar da bana dokunsun istemiyorum. Kusura bakmayın vaktinizi alıyorum sadece içimi dökmek istedim
çok kiloluysan önce bir zayıfla canım sonra karın germe ameliyatı ol ne çatlak kalır ne göbek senden sexisi olmaz.

çok kiloluysan önce bir zayıfla canım sonra karın germe ameliyatı ol ne çatlak kalır ne göbek senden sexisi olmaz.
Ameliyatlık bir durumum yok aslında. Çok kilolu degilim sarkacak kadar göbeğim kilom yok. Azme ihtiyacım vardı spor ve yeterince karın çalışmak bana yetecek sanıyorum. Bu konuşma beni yeterince hırslandırdı zaten. Teşekkür ederim önemseyip zaman ayırdığınız fikir verdiğiniz için.

Back
X