Hepimizin hayatına aşk konusunda ve arkadaşlık dost olarak kız erkek birçok insan giriyor bazılarıyla yollarımız bir şekilde ayrılıyor. Benim bazı insanlarla aram zamanla bozulsa da, kırılmış olsam da ilk zamanlardaki tavırlarına yani birkaç ay yada ilk 1 yıl falan bana karşı çok iyi davrandıkları için hep baştaki halleri ile yargılayıp affedebiliyorum, bunu bugün lisedeki bir kız arkadaşımda da yaşadım kırgınım ama affetmekte kararsızım. Başka bir arkadaşımla bu konuyu konuştum bana o kızı ilk zamanlardaki haliyle değil son durumdaki tavırlarıyla değerlendir, ilk zamanlardaki tavrı geçmişte kaldı dedi. O kızın ilk zamanlarda bana baya iyiliği dokunmuştu ama son zamanlarda cidden kırıldım ona. Onu kıracak bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Siz hem aşk ilişkilerinde olsun hem de dostluk ilişkilerinde olsun hayatınızdaki insanları size karşı ilk tavırlarıyla iyilikleriyle değerlendirip mi konuşmaya devam edersiniz, yoksa son davranışlarına göre mi değerlendirip konuşursunuz? Okuduğunuz için ve görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Lisedeki kız arkadaşımla ilgili durumumu yazamadım çünkü 9 senelik konular var baya uzun yazı olur.
Lisedeki kız arkadaşımla ilgili durumumu yazamadım çünkü 9 senelik konular var baya uzun yazı olur.