O şekilde abartılı tepki vermese bile , çiçekle birlikte bir foto yollayabilir, çok incesin, çok mutlu ettin beni , iyi ki varsın teşekkür ederim denilebilir.
Bu abartılı tepki değil nezakettir , ince düşüncedir.
...
Maalesef ki günümüzde bu şekilde düşünen , nezaket sahibi insanlar çok azaldı.
O çiçeği gönderen kişi kızın sevgilisi olsaydı bu kadar dil ucuyla mı teşekkür ederdi acabaNe yazikki her insan ince fikirli degil. Ne demek istedigini çok iyi anladim. Millet simdi burda seni taslar, küçük seyler büyütüyorsun diye, ama degil. Insan his ediyor. Konusma sekli, kullandigi cümleler ile felan o havayi aliyorsun yada daha dogrusu almiyorsun.
Bende böyle seylerde sevincimi çok belli eden biriyim. Yani hadi tamam biraz geç aradi, en azindan biraz sevinçli, duygulan. Ben çok duygulanirdim arkadasim beni düsünüp ise çiçek yollasaydi.
Tesekkur etmesi yeterlidir bana göre gec aradigi icin bir kusura bakma diyebilirdi o ayri. İlla cicekle birlikte fotograf cekilip gonderene atmasi gerekmiyor nezaket bu degil kafaniza gore nezaket kurali uydurup, nezaketsiz diyemezsiniz insanlara, bana.
Bunlardan biri yapılabilir diyorum. Illa fotoğraf çekmesi gerekmez. Nazik bir cevap,önemsediğini hissettiren bir konuşma illa ayyyy ile başlamıyor demek istedim yani.
oda tuvalete saat 3 de gırebılmıstır belkı ?Ben kendimle kiyasladgim icinsanirim kirildim.ben olsam wc de bile arardım.elimi yikamaya cikardim .sizde hakli olablrsiniz tabi .zaten herkes bizim gibindusunmuyir.bende ki sorun herkesi kendim gibi sanmam .tskler baska bakis acisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?