Kirildim:(

Tesekkur etmesi yeterlidir bana göre gec aradigi icin bir kusura bakma diyebilirdi o ayri. İlla cicekle birlikte fotograf cekilip gonderene atmasi gerekmiyor nezaket bu degil kafaniza gore nezaket kurali uydurup, nezaketsiz diyemezsiniz insanlara, bana.

Ne yazikki her insan ince fikirli degil. Ne demek istedigini çok iyi anladim. Millet simdi burda seni taslar, küçük seyler büyütüyorsun diye, ama degil. Insan his ediyor. Konusma sekli, kullandigi cümleler ile felan o havayi aliyorsun yada daha dogrusu almiyorsun.

Bende böyle seylerde sevincimi çok belli eden biriyim. Yani hadi tamam biraz geç aradi, en azindan biraz sevinçli, duygulan. Ben çok duygulanirdim arkadasim beni düsünüp ise çiçek yollasaydi.

O çiçeği gönderen kişi kızın sevgilisi olsaydı bu kadar dil ucuyla mı teşekkür ederdi acaba

En iyi siz anlamışsınızdır nasıl söylediğini.Size zoraki teşekkür gibi geldiyse üzerinde takılmayın,demek ki arkadaşınız böyle şeyleri hak edecek bir arkadaş değilmiş.Hediye falan yollamayın bundan sonra,dil ucuyla konuşun siz de.

Ilk gun çalıştigi icin telefonu eline alamamış olabilir. Bilmiyorum ayri bir odası var mi diger çalışanlar ziyarete gelmis olabilir. Belki yapmasi gerekenleri anlatiyorlardi. Mesela benim eşim eylulde izin dönüşü calismaya baslasi , ama ben ona yazıyorum okumuyor vs normalde yoğun calismasi var ama görüşebiliyorduk şimdi sürekli odasına ziyarete gelen oluyor o yeni gelenlere gidiyor iki haftadır bende anca cikisa yakin ulaşabiliyorum. Yeni atanmis o yüzden şaşkın olabilir illa ki sebebi vardir.

Bence haklısın, insan 3 kelime bir mesaj yazar, çok teşekkürler yoğunum çıkınca arayacağım diye. Aradığında da daha mutlu, daha memnun bir ses ile konuşabilirdi.

Bunlardan biri yapılabilir diyorum. Illa fotoğraf çekmesi gerekmez. Nazik bir cevap,önemsediğini hissettiren bir konuşma illa ayyyy ile başlamıyor demek istedim yani.

bir bana garip gelmis ama yazicam,

bilemiyorum, su hayatta ise basladi diye cicek yollayacagim cok az sayida kisi oldugu icindir herhalde,

hic bir davranisinda art niyet aramam o kisinin,
hatta onun yerine bahaneleri ben bulurum,
bana yakin arkadasinizi kolay harciyormussunuz gibi geldi.

bi jest yaptıysanız beklenti içine girmeyin , sıfır beklenti sonsuz mutluluk demektir.
hayat zaten zor zorlaştırmaya gelmiyor.
rahat olun boşverin

Bunlardan biri yapılabilir diyorum. Illa fotoğraf çekmesi gerekmez. Nazik bir cevap,önemsediğini hissettiren bir konuşma illa ayyyy ile başlamıyor demek istedim yani.

Ben insanlarin biraz içinden geldigi gibi olmasi taraftariyim. Tabi ki kaba olmasi gerekmez ama nezaket adi altinda yapmacikligin luzumu yok içinden sade bir teşekkur geldiyse öyle yapmali. Konu sahibi de buna çok alindiysa bir daha hediye yollamayabilir.
Zorla duygulanmiş, asiri mutlu olmuş hissiyati yaratmak zorunda degil insanlar. Sade bir teşekkur etmekte kabalik degil gayet nazikçe bence.
Ben fazla beklentiye girmiyorum galiba.

aramıs ve hedıyenız ıcın tesekkur etmıs ?
ne yapması lazımdı ben anlamadım cıcek geldıgı an musaıt degıldır aramak ıcın belkı ? o an hazırolda bekleyıp hemen sızı araması mı gerekırdı ?

Ben kendimle kiyasladgim icinsanirim kirildim.ben olsam wc de bile arardım.elimi yikamaya cikardim .sizde hakli olablrsiniz tabi .zaten herkes bizim gibindusunmuyir.bende ki sorun herkesi kendim gibi sanmam .tskler baska bakis acisi oldu
oda tuvalete saat 3 de gırebılmıstır belkı ?
ınsan tebrıgı sevdıgıne yapar ele gune gosterıs veya bak ben harıkalar yarattım demek ıcın degıl kı... bu sey gıbı bıraz sana hedıye kazak aldım ılla gıyıp gostereceksın hayatında hıc hedıye almamıs gıbı sevıneceksın der gıbı... hedıyeye tok bırıdır o yuzden sevınc cıglıkları atmamıs olabılır musaıt oldugu an aramıs zaten

eger aramamıs olsaydı ayıp etmıs nerde nasıl davranması gerektıgını bılmıyor derdım yıne kotu nıyetlı degıl yanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…