Acaba beğenmedi mi diye düşündüm. Çok.kafaya taktım. Birde cok.samimiyiz yani o an arasa 2 dk konuşsa olblrdi.ogle arasında yemeğe çıkıyor 12.ile 13.30 aradi boş mesela.Şu hayatta öğrendiğim en önemli şey artık kimse için ben olsam şöyle yapardım dememek oldu. Belki müsait olamamıştır gerçekten, ilk iş günüymüş belki başka arkadaşları da arayıp sormuştur yanına gitmiştir. Fırsat bulamamış olabilir yada tek kaldığında rahatça sizi aramak istemiştir, siz içinizden geldiği için jest yapmışsınız, gerisine fazla kafa yormamak en güzeli.
Evet haklısın galiba canim. Bende ne bileyim.cok mutlu olursa hemen arar diye telefonumun sesini bile açtım iyiceTatlım herkesin mutluluğunu ya da teşekkürünü iletme biçimi aynı değil maalesef. Bu tür küçük şeylere takılıp alınmamalısın bence, üzmd kendini. En azından arayıp teşekkür etmiş.
Ben insanları anlayamıyorum artik ya. Ne bileyim.canim ben o an arar diye telefonumun ses tonunu bile açtım.resmen 5 saat bekledim.dedim.heralde begeenmedi. Insan wc de arar yine arar.haksizmiyimBen de benzer bir durum yasadim ve o yuzden sizi cok iyi anladim. Herkes o kadar ince degil bunu ogrendim ve boyle davraniyorum artik. Hic uzulmeyin derim.
Ben insanları anlayamıyorum artik ya. Ne bileyim.canim ben o an arar diye telefonumun ses tonunu bile açtım.resmen 5 saat bekledim.dedim.heralde begeenmedi. Insan wc de arar yine arar.haksizmiyim
Beğenmeme ihtimali bence pek yok, sonuçta hediye bu hoşuna gitmiştir. Ama belki sizin kadar ince düşünceli biri değilse sizin hediye göndermenizi fazla önemsememiş olabilir, yada sevindiğini belirtme konusunda fazla becerikli değildir.Acaba beğenmedi mi diye düşündüm. Çok.kafaya taktım. Birde cok.samimiyiz yani o an arasa 2 dk konuşsa olblrdi.ogle arasında yemeğe çıkıyor 12.ile 13.30 aradi boş mesela.
Bazı arkadaşlar alt tarafı çiçek yazmış. Ama ben öyle düşünmüyorum.burda ben seni düşünmüşümHaklısınız,atanınca belli ki kalkmış bir yeri ,bundan sonrası için yerini belli etmiş
Ertesi günCok haklisin insan her sartta arar. Senin durumun yine iyi bana ertesi gun agiz ucuyla tesekkur etmisti. :) insan zamanla ogreniyor bu senin icin bir firsatti eminim guzel kalbinin karsiligini alacaksin ❤
Altı üstü çiçek bugün kaç para ?az buz tutmamıştır ,Bazı arkadaşlar alt tarafı çiçek yazmış. Ama ben öyle düşünmüyorum.burda ben seni düşünmüşüm
Uğraşmışım.yani bir telefon 1 dk ni almaz.insan bir wc ye çıkar elini yuzune makyajina bakarken arar.dimi ama
Hic bir sebep mazeret olamaz demi 1 telefon 1 dk ni almaz.Altı üstü çiçek bugün kaç para ?az buz tutmamıştır ,
Değer vermişsiniz ,karşınızdaki insan değilmiş
Tamm abartmasin onuda geçtim.1 dk arayıp kapatablrdiBen de öyle abarta abarta "ayyy canim harika, bayiildimmmm" gibi laflar kullanmadim kimseye, eşime bileHediyeye ciddi manada bayilmiş olsam bile o mutluluk yüzümden anlaşilir ama abarti tepkiler vermem pek bayilldimmmm bayildim diye huyum degil. Belki arkadasta oyledir.
Oyle olmasa bile kaldi ki alti ustu bi cicek yollamissiniz yani dusunmeniz yeter elbette ama O'nun da tesekkur etmesi gayet yeterli bence.
Haklisinz öylede Olablr.ama hiç mahcupluk duyar gibi değildi.hani.kusura bakma canim geç döndüm Tskler falan deseydi. Ozman kirilmazdimGerçekten epey yoğundu belki de dediği gibi. Ya da canını sıkacak başka bir durum oldu, bir şeye üzüldü.. arayamadı. Olamaz mı? Ben böyle durumları çok yaşadım çünkü. Bizzat ablamla böyle bir durum oldu, ki ablamı çok severim canım kanım.. Ama bir türlü arayamamıştım öyle şeyler olmuştu ki.. Hep kötü ve olumsuz taraflarına bakmamalı, insanlık hali sonuçta. Eğer gün içinde hiç aramasaydı, teşekkür etmeseydi cidden baya ayıp etmiş olurdu. Ama bence problem yok sizin durumunuzda, boşuna arkadaşlığınıza soğukluk girmesin derim ben.
Ben genelde çiçekle resim çekip whatuppstan atıyorum bol gülücükl bi tşk mesajı ,jeste jestHic bir sebep mazeret olamaz demi 1 telefon 1 dk ni almaz.
Iannirmisin ben onu da bekledimBen genelde çiçekle resim çekip whatuppstan atıyorum bol gülücükl bi tşk mesajı ,jeste jest
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?