Kirildim:(

Iannirmisin ben onu da bekledim :( Ama yapmadı. Gonderdigim orkide nasıldı onu bile bilmiyorum. Sadece sipariş ederken gordum .Oyuzden dedim begenmedimi acaba diye iyice kafaya taktım.oglende kaynanam geldi okadar kafa taktım ki kaynanam bilr anları canin sıkkın gibi diye sordu
Üzmeyin canınızı ,siz iyi niyetli davranmışsınız ,şu açıdan bakın belki sizi çok başka bir durumdan koruyor onun bu tavrı ,belki çok büyük bi zararı dokunacaktı ,belki bikaç gün sonra toparlar kafasını

Üzmeyin canınızı ,siz iyi niyetli davranmışsınız ,şu açıdan bakın belki sizi çok başka bir durumdan koruyor onun bu tavrı ,belki çok büyük bi zararı dokunacaktı ,belki bikaç gün sonra toparlar kafasını
Haklisin canim.herseyde bir hayır varmış.arkadas gerçekten bir yere kadar ailene bakacaksin onu anladım.

Size birşey soracağım kızlar ben mi cok alınganım acaba .en yakin arkadaşım atandı. Bende bugün jest olsun diye işyerine hediye cicek yolladim.orkide ama cok guzeldi yani.ustunede tebrikler başarıların daim olsun vs diye özenle not yazdırdım. Sabah 10 da firma mesaj attı hediyenizi teslim ettik diye.arkadasim öğleden sonra 3 gibi aradi teşekkür etti.o da dil ucuyla. Ben birinden hediye alsam anında telefona koşardım. Açıkçası biraz kırıldim. Siz ne düşünüyorsunuz abartıyor muyum.gerekceside iş yerine yogundum.birde ben abartırım cok güzeldi bayıldım falan diye mutluluğumu idafe ederim.yok ya kirildim;(öğle arasında arayabilirdi.12. Ile 13.30 arasi müsait.onu geçtim ben wc ye giderim orda yine ararim.sanirim Ben cok ince dusunuyorum
15 ağustosta yeni işime başladım.cok yakın arkadaşım çiçek gonderdi.gercekten ilk gün yoğun heyecanlı vs geçiyor.whatsap tan tşk ettim aceleyle.aksam da ne sönük bir tsk yazdım diye ne kadar mutlu olduğumu belirten bir mesaj yazdım.
bir sürü insan ile tanistirildim.herkesin ismini akilda tutmaya çalışıyordum.siz olması gerekeni yapmışsınız.o da tşk etmiş aslında sorun yok
Günün yoğunluğuna verin

15 ağustosta yeni işime başladım.cok yakın arkadaşım çiçek gonderdi.gercekten ilk gün yoğun heyecanlı vs geçiyor.whatsap tan tşk ettim aceleyle.aksam da ne sönük bir tsk yazdım diye ne kadar mutlu olduğumu belirten bir mesaj yazdım.
bir sürü insan ile tanistirildim.herkesin ismini akilda tutmaya çalışıyordum.siz olması gerekeni yapmışsınız.o da tşk etmiş aslında sorun yok
Günün yoğunluğuna verin
Ben kendimle kiyasladgim icinsanirim kirildim.ben olsam wc de bile arardım.elimi yikamaya cikardim .sizde hakli olablrsiniz tabi .zaten herkes bizim gibindusunmuyir.bende ki sorun herkesi kendim gibi sanmam .tskler baska bakis acisi oldu

Ben kendimle kiyasladgim icinsanirim kirildim.ben olsam wc de bile arardım.elimi yikamaya cikardim .sizde hakli olablrsiniz tabi .zaten herkes bizim gibindusunmuyir.bende ki sorun herkesi kendim gibi sanmam .tskler baska bakis acisi oldu
Yoo ben de sizin gibi düşünüyorum.ilk tesekkurum kendime çok sönük geldi akşam gercekten ne kadar mutlu olduğumu belirtmeye çalıştım.aramasa da yazabilirdi.sadece sizin gibi ince degilmis arkadasiniz

İşte hayatta bu kadar ince düşünceli olmamak lazım maalesef.
Çiçek alarak tabi ki nezaket göstermişsiniz, siz arkadaşlığın gereğini yapmışsınız belki bir ihtimal çok yoğundu ya da onun için çok yakın arkadaş değilsiniz boşver deyin gitsin takmayın zamanla görürsünüz iç yüzünü.

Bende haklı buldum seni, içinden gelerek yapmışsın belli, arkadaşın streslimiydi acaba , hoşuma gitmezdi benimde bı yaptığı

bu kadar hassas olmayın. mesela bizim şirkete de dışarıdan gelen şeyler güvenliğe teslim ediliyor. onlar şirket içine topluca dağıtıma çıkarıyorlar öğleden sonra. böyle olmuş olabilir. yeni iş diyorsunuz, oryantasyon olabilir, yerinde olmayabilir. yani aynı günde teşekkür etmiş zaten. bu kadar beklentiye girmeyin bence

yaşın kaç bilmiyorum canım benım yaşım 44

ve ben bu yaşta ögrendim herkese çok ta kıymet vermemek gerekiyor ,
sen özenle davranıyorsun onlar sana tlf açmaktan aciz ,
terbiyesiz diyorsun ama yaptıkların içine batıyor ,

benımde kıymet deger vermeyi biraz abartıyordum , ama artık uslandım

İlk iş günü, yeni bir ortam, yeni işler. Hem heyecan hem insanlarla tanışma hem bir şeyler öğrenme hem uyum sağlama çabası. Sizin çiçeğinizle ilgilenecek zamanı bulamamıştır. Hayır tuvalete gidip arayacak zamanı da bulamamıştır. İlk iş günümü hatırlıyorum uzunca bir süre çişimi tutmuştum fırsat bulup da tuvalete gidemediğim için.

Ben de öyle abarta abarta "ayyy canim harika, bayiildimmmm" gibi laflar kullanmadim kimseye, eşime bile😂😂😂 Hediyeye ciddi manada bayilmiş olsam bile o mutluluk yüzümden anlaşilir ama abarti tepkiler vermem pek bayilldimmmm bayildim diye huyum degil. Belki arkadasta oyledir.

Oyle olmasa bile kaldi ki alti ustu bi cicek yollamissiniz yani dusunmeniz yeter elbette ama O'nun da tesekkur etmesi gayet yeterli bence.

O şekilde abartılı tepki vermese bile , çiçekle birlikte bir foto yollayabilir, çok incesin, çok mutlu ettin beni , iyi ki varsın teşekkür ederim denilebilir.

Bu abartılı tepki değil nezakettir , ince düşüncedir.
...

Maalesef ki günümüzde bu şekilde düşünen , nezaket sahibi insanlar çok azaldı.

Haklisinz öylede Olablr.ama hiç mahcupluk duyar gibi değildi.hani.kusura bakma canim geç döndüm Tskler falan deseydi. Ozman kirilmazdim
ne yalan söyleyeyim böylesi özensem güzel bir teşekkür beklerdim
haklısınız
ama kalmasın içinizde birgün topluluk otururken muhakkak ortaya konulur gibi çarpın
benim içimde kalır bişey demesem valla

Siz kendinize göre jest yapmışsınız. Bırakın orda kalsın. Beklenti içine girmeyin. Beklenti içine girecekseniz jest yapmayın. Karşınızdakini de zan altında bırakmayın.

Arkadaşımın biri bana harika bir jest yapmış. Ama benim bir talebim olmamıştı. Telefonda teşekkür etmek yerine yanına gitmeyi düşünüyordum ki açtı ağzını yumdu gözünü. Mesajla bile bir teşekkür etmedin diye. Çok ağır laflar etti. Çok kırıldım. Jestini de kabul etmedim. Daha da aramadım.

Ben insanları anlayamıyorum artik ya. Ne bileyim.canim ben o an arar diye telefonumun ses tonunu bile açtım.resmen 5 saat bekledim.dedim.heralde begeenmedi. Insan wc de arar yine arar.haksizmiyim
Bence haklısın. Sana gerçekten samimi konuşsa bu soruyu soruyor olmazdın. Hadi arayamadı mesaj yazsaydı gülücüklü öpücüklü ve sonra arayacağım müsait değilim diyebilirdi. Ben hiç alıngan değilim onu da belirteyim genelde olaylara olumlu bakarım kafama da takmam. Ama bu konuda haklısın. Candan bir teşekkür çok zor değil. Bizim anasınıfçı 7/24 sınıfta telefonla konuşuyor. Yani isteyen yolunu bulur. Sen de ona o teşekkür kadar yakın olursun olur biter

bu kadar hassas olmayın. mesela bizim şirkete de dışarıdan gelen şeyler güvenliğe teslim ediliyor. onlar şirket içine topluca dağıtıma çıkarıyorlar öğleden sonra. böyle olmuş olabilir. yeni iş diyorsunuz, oryantasyon olabilir, yerinde olmayabilir. yani aynı günde teşekkür etmiş zaten. bu kadar beklentiye girmeyin bence
+1000
En mantıklı cevabı siz vermişsiniz. Neredeyse bir daha konusma kiymet verme demeye getirmis bazıları.

Haklısınız,atanınca belli ki kalkmış bir yeri ,bundan sonrası için yerini belli etmiş
Ben anlayamıyorum erkek hocalarda bu kadar gaz yok . Hatunlarımız atanınca bir değişik oluyorlar . Buldumcuklar 😁 hepsi demiyorum ben de hatunum sonuçta.

Geç aramasına bir şey diyemiyorum olabilir ama en azından aradığında samimi olsaydı

siz jest yapmışsınız özenmişsiniz kendi içinizde haklısınız

ama onun eline ne zaman geçti tam bilemiyoruz

onlar teslim ettik diye mesaj atıyor da kim bilir kime teslim ediyor örneğin kapıdaki görevliye teslim etse görevli yeni başlayanı soracak bulacak vs zaman geçmiş olabilir

ilk gün iş yeri ortamını bilmiyoruz mesleği de yazmamışsınız

belki çiçek gelmesi garip gelmiştir ortamdaki diğer kişilere garip garip bakmışlardır arkadaş da gerilmiştir.

ya da eşinden mi sevgilinden mi diye darlamışlardır kız arkadaşımdan demiş bozulmuştur

hatta aa eşin sevgilin neden göndermedi de kız arkadaşın gönderiyor deyip canını sıkmışlardır

aramış teşekkür etmiş

yeterli deyin üzülüp canınızı sıkmayın

+1000
En mantıklı cevabı siz vermişsiniz. Neredeyse bir daha konusma kiymet verme demeye getirmis bazıları.
Ama size çok kırıldım şu an. Ben size muhteşem verdim, siz bana sadece beğen :KK12:

Ayyy tamamen şaka. Gülelim diye yazdım. :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X