Kırıldım..

ayip etmis, hatasini anlamasini saglaki birdaha yasamiyasin..

Sen de üstüne ''Haklısın daha güzel olsam senle çıkmazdım'' diyeydin :)

Ben güzellik kısmına değil de, sadece benim olmazdın kısmına takıldım. O ne demek öyle be? Tööğğbesst....
Güzellik kısmına takılacaksak, niye demediniz, bu kadar zeka özürlü olmasaydın, ağzından çıkan lafları önce tartabilirdin ama kapasiten bu... Densize bak. İnsan sevdiğini beğenir, beğenmiyorsa da cehenneme kadar gidebilir, zorla yanınıza bağlamadınız herhalde.

Sevgiliniz çok patavatsız. Çoğu üyelerde söylemiş, gerçekten sevene sevdiği bir başka görünür. Gönül kimi severse güzel o ' dur. Bu konuya girilmesi çok sinir bozucu olmuş. Hırs yapın, şikayetçi olduğunuz kiloyu verin, saçları da bakıma sokun. Uzun süre affetmeyin.

Hayır ağzından da kaçmamış. Baya baya yazmış ve göndermiş; orada düşünme payı vardı. Demekki gerçekten kapasitesi yok.

Sadece benim olmazdın ne demek? Sizi başkalarıyla mı paylaşacakmış?

Insanları çirkin bulanları anlayamıyorum cidden. Ne zaman ruhun, karakterin, kalbin güzelliğine değer vereceğiz ki.. lütfen ayrılın. Ve sizi kalbiniz gülüşünüz kişiliğiniz için seven birini bulana dek tek tabanca takılın oh mis:)

Neden terketmiyorsun?
İnsan sevdiğini güzel görür zaten herkes topmodel tipinde değil dünyada.
Bende kiloluyum saçlarımı fönlediğim gün hava nemliyse kabarıyor ama o anlarda bile ayy cadı gibi oldum ama böyle bile harikayım diyorum içten içe saçıma sinir olsam da
Foto çekiliyoruz çok güzel çıktık diyorum ve ekliyorum çünkü ben varım fotoda diyorum böyle gereksiz şekilde özgüvenli davranıyorum tanıştığımızda diyet yapıcam ya dediğimde yap hayatım destekçinim diyen insan şu an diyet yapmıyorsun umarım, böyle iyisin çünkü diyor eğer ben kilolarımı dert etseydim onun da gözüne batardı demem o ki özgüven çok önemli. Seni sindirmesine izin verme

Bence o anın verdiği gevşeklikle düşündüğünü söylemiş .
Sizde onun özgüveni üstünde tepinseydiniz biraz
O değilde ben cümlesindeki seviyesiz imaya takıldım . “Güzel olsaydın sadece benim olmazdın “ da ne demek?
Bu tarz bi cümleyi kurup size söyleyebilen tek hücreliyle ilişkinizi gözden geçirin

O benim ilk sevgilim aslında ondan öyle demiştir.. Sanki daha önce çirkinim diye kimse bana bakmamışta ondan ilk o olmuş gibi düşünmüş gibi.. Çok sinirlendim bugün hiç konuşmadım onunla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…