- Emoji Skoru
- 13
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi aquamarinea
-
ayip etmis, hatasini anlamasini saglaki birdaha yasamiyasin..Merhabalar
Mesajlaşırken erkek arkadaşımla bir ara şakalaşıyorduk bana “güzel olsaydın sadece benim olmazdın “ dedi çok üzüldüm kırıldım.. Yazdıktan sonra anladı tabi yanlış cümle kullandım dedi ama demek ki öyle düşünüyormuş.. Güzel değilmişim gerçekten.. Kilom var saçlarım güzel değil..
Sizce şakayla mı yazmıştır gerçekten öyle düşündüğü için mi..
Merhabalar
Mesajlaşırken erkek arkadaşımla bir ara şakalaşıyorduk bana “güzel olsaydın sadece benim olmazdın “ dedi çok üzüldüm kırıldım.. Yazdıktan sonra anladı tabi yanlış cümle kullandım dedi ama demek ki öyle düşünüyormuş.. Güzel değilmişim gerçekten.. Kilom var saçlarım güzel değil..
Merhabalar
halka mal olurdun demek istemiş olabilirHayır ağzından da kaçmamış. Baya baya yazmış ve göndermiş; orada düşünme payı vardı. Demekki gerçekten kapasitesi yok.
Sadece benim olmazdın ne demek? Sizi başkalarıyla mı paylaşacakmış?
Hayır ağzından da kaçmamış. Baya baya yazmış ve göndermiş; orada düşünme payı vardı. Demekki gerçekten kapasitesi yok.
Sadece benim olmazdın ne demek? Sizi başkalarıyla mı paylaşacakmış?
Bence o anın verdiği gevşeklikle düşündüğünü söylemiş .
Sizde onun özgüveni üstünde tepinseydiniz biraz
O değilde ben cümlesindeki seviyesiz imaya takıldım . “Güzel olsaydın sadece benim olmazdın “ da ne demek?
Bu tarz bi cümleyi kurup size söyleyebilen tek hücreliyle ilişkinizi gözden geçirin