Kırıldım..

aquamarinea

Uzanıp kendi yanaklarımdan öpüyorum...
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
199
319
103
Merhabalar
Mesajlaşırken erkek arkadaşımla bir ara şakalaşıyorduk bana “güzel olsaydın sadece benim olmazdın “ dedi çok üzüldüm kırıldım.. Yazdıktan sonra anladı tabi yanlış cümle kullandım dedi ama demek ki öyle düşünüyormuş.. Güzel değilmişim gerçekten.. Kilom var saçlarım güzel değil..
Sizce şakayla mı yazmıştır gerçekten öyle düşündüğü için mi..

Klişe olsun diye yazmıyorum ama her kadın güzeldir sadece bu güzelliğini dışa yansıtacak doğru yöntemleri bilmiyor olabilir,bu nedenle siz güzel olmadığınız düşüncesine asla kapılmayın.

Erkek arkadaşınız hödükgiller familyasında ne yazık ki nesli de tükenmeyecek...

İçine kurt düşürmek istemem, her erkek aynı olcak diye de bişey yok ama, eski sevgilim de bana böyle şakayla karışık çirkin falan derdi, ev hali görüntülü konuştuğumuzda falan ıyy bi şu haline bak bi de yanıma gelene bak falan derdi, kırılırdım ama çok da üzerinde durmazdım, kısa süre sonra da aslında beni değil de.başkasını sevdiğini öğrendim, gönül kimi severse güzel odur diye bi laf vardır, yani birini gerçekten seviyosan dünya güzeli odur senin için, kendisi seviye olarak benden daha aşağıdaydı ama ben onun yüzüne bakmalara doyamazdım

Hırs yapıp zayıflayın tarzınızı değiştirin. Sonrada basın tekmeyi.
Ayrıca güzel değilim diye düşünmeyin. Her insanın bir güzelliği vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…