Kırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz nerde yaşıyprsunuz anlamadım ki. Ne psikolojiden haberiniz var nede türkiye şartlarından ne kpss den ne kpss sürecindeki insanlarıdan ne onların yaş ortalamalarında ne atamalardan ne sınavın zorluğundan rica ediyorum yorum yapmayın kendi gerçekçi olmayan yorumunuz içinde kalsın

biz çalışıyoruz atanınca milletin emrinin altına girmeyeceğini pamuklara sarıp sarmalayacaklarınımı düşünüyorsun şimdi anlıyorum kpss neden kazanılmamış zor bu kafayla

Biz hepimiz Türkiye de yaşıyoruz, 8 senede atanamamayi o nedenle anlamıyorum. Insanlar 1-2 yıl çalışıp üniversite sınavında derece yapıyor. Kpssye hiç girmedim bu arada, matematik Türkçe vs gibi konular yks ile birebir aynı formattadir diye düşünüyorum. Demek ki disiplinli çalışmıyorsunuz yoksa 8 sene aynı konulara çalışmak ve yapamamanin başka ne sebebi olabilir?

Memurların 'malesef' ek iş aradığı, ev araba alamadığı, yılda bir hafta tatile gideceğim diye kredi çektiği bir yerde yaşıyorum.
Gözünüzü açın, dünyada sadece memurluk yok ne bu takılıp kalmissiniz bozuk saat gibi.

Sizi ilgilendirmiyor ister işinize bakın.

Okuduğunu anlamayan tek bir açıdan bakan annenin laf atmasını sadece paraya bağlayan olasılıkları düşünemeyen birine artık yazamam sizde yazmayın. Çıkın gidin sayfamdan.

Siz okuduğunuzu anlıyorsunuz da yüksek tahsiliniz ne işe yarıyor? evde oturuyorsunuz. iyi oturmalar.

8 sene kpss çalıştığımı kim söyledi. İnsanların 2 yılda dwrecw yaptığını nerden çıkardınız yks ile aynı formatta olduğunu nerden çıkardınız. Bu kadar olaylara uzakkwn birde yorum yapmayın. Twk doğru yorumunuz disiplinsiz çalıştığım

Annenizi de kendinizi de üzmeyin. Anneniz de haklı sizde. Duymamazlıktan gelin ve karşılık vermemeye çalışın.çünkü çözümü yok.Konuşunda değişecek olsaydı şimdiye olurdu. Ben Maaşımın hemen hepsini annem ve babam arasında bölüştürürdüm.Evlenmeden önce (22 yaşında filan)2 sene çalıştığım yerden ayrılıp, bir müddet iş aramıştım.Babam evde olduğu zamanlar odadan çıkamıyordum muhakkak laf sokuyordu. Evde spor yapsam böyle kendini yoracağına git garsonluk yap derdi en ufak hareket batardı.Diyet yapıyorum der akşam sofraya bile oturmazdım. Hiç tartışmayı seçmedim canım sıkıldığı da çok oldu. en fazla müzik dinledim. Tavsiyem her duyduğunuzu içselleştirmeyin.

Siz okuduğunuzu anlıyorsunuz da yüksek tahsiliniz ne işe yarıyor? evde oturuyorsunuz. iyi oturmalar.
Teşekkür ederim keşke senin babanında parası olsa sende otursan dışarda milletin ağız kokusunu çekeceğine. Ama yoksa 50 yaşına kadar çalışırsın oda çalıştırırlarsa malum özel sektör gözünün yalına bakmaz belli yaştan sonra basaelar tekmeyi daha gencini bulurlar.

biz çalışıyoruz atanınca milletin emrinin altına girmeyeceğini pamuklara sarıp sarmalayacaklarınımı düşünüyorsun şimdi anlıyorum kpss neden kazanılmamış zor bu kafayla
Aynen dw öyle walla pamuklara sarıyorlar. Salla başını al maaşınu misali. 1 yıl ücretli öğretmenlik yapan biri olarak söylüyorum sizin gibi durumlardan uzak hiç bir tecrübe ve bilgim olmadan değil.

Son düzenleme:
Aynen dw öyle walla pamuklara sarıyorlar. Salla başını al maaşınu misali. 1 yıl ücretli öğretmenlik yapan biri olarak söylüyorum sizin gibi durumlardan uzak hiç bir tecrübe ve bilgim olmadan değil
bizim durumumuzu nerden biliyorsunuz ki özel sektördeyim belki bir öğremenden fazla maaş alıyorumdur bilemezsiniz ki sizinki varsayım kızmayın ama anne baba parası yemek bi yaştan sonra bana göre asalaklık kene gibi yapışmak üzüldüm anneniz haklı siz evde takılın bırakalım hak edenler orada olsunlar

Canım öncelikle hayatını sadece kpss ye göre planlama.
Kacla alıyor bölümün, kaç aliyorsun sen yani yakın mı? Yakın değilse düz memurluk da düşün.
Benim tanıdığım bir abla vardı. Matematik dersi vermiştim aöf ye gidiyircu. 1 sınıf. Tüm dersleri geçmiş mat. tan her sene kalıyormuş. PTT de memurdu. Kadının 16-17 yasinda oğlu var. Eşi diyor ki oğlan küçük kucagimizda sınava girerken fotosu var.yani 15-16 senedir tüm hayatı, yıllık izinleri, parasını sırf AÖF bitirecek diye heba etmiş. Etrafın dalga geçmesi de artık cabası. Kadın böylece üniv mezunu olacak maaşı yükselecek vb. Ama yani her sene o sinir stres çekmeye asla degmezdi.
Matematik iyi bir alan. Özel ders imkanı çok.
Bir arkadaşım da önce çok cüzi bir miktara ozel okulda çalıştı. Tuttular bunu. Ama sonra sadece özel ders vermeye başladı. Kocası üniv hoca. Kocasından çok kazanıyor. Kendi SGK sini vb de yaptıriyir dışardan.
Etraf uygun değil deme.bak eğer olmayacak gibiyse yıllarını heba etme. Her sene aynı konular aynı sorular.
Kpss B denn atanmaya çalış.bizim kurumda bir mat öğretmeni var.memur olarak girdi üniv bitirdi matematik öğretmenliğini. Hiç ugrasmadi. şimdi öğretmen olmak çok zahmetli ve riskli X hanım diyor bana. İşyerinde ortamımız da güzel.
Başka öğretmen arkadaşlarım milli eğitimde memur vb.senelerdir mis gibi çalışıyorlar.
Diğer konu her sene canavar gibi çocuklar geliyor. Yeni nesil hem çok hem ateş gibi. Onlarla başa çıkmak zor.
Bu arada ben de mezun olduktan sonra özel sektorde 5-6 yıl çalışıp 30 da kpss ye girdim ve 94 ile atandım. Ama ilk girisimdi. 1 yaşında kızım vardı. Onu uyutup çalışırdım. Hiç durmadan çalıştım.
Ben de cengaverlerle yaristim (ODTÜ, Bilkent, Tübitak, olimpiyat madalyalilar vardı, hepsini geçtim) ama benim ilk girişim olduğu için motivasyonun yüksekti.
Yapabilir miyim diye bak. Olmadı B ve C planın olsun.
Bu arada aranmayan öğretmen istemiyor kimse. Ev hanımı da istemiyor.hayat zor.

Teşekkür ederim gerçekçi yorumunuz için. Haklısınız.

Canım benim çok yücegönüllüsün ama babamın kendine ait işyeri var. Tabi ben babamdan otlanmıyorum senin gibi, zira kendi tahsilim doğrultusunda iş yapıyorum. Tekmeyi bana değil sana basarlar derdim de bir yerden başlamak için bile geç kalmışsın

Babamın parası varken bana yemek düşer. Yer içer gezerim. İster atanırım ister yer içer gezer baba parası yerim. Kime ne. İşine bak.

Sen bir defolup gider misin sayfamdan. Babanın işyeri varmış. Herkes iş yeri açar. Kazancı neki babanın. Senin vasfın ne. Eminimki her 2 durumda da vasatsın. Şimdi ikile sayfamdan haydi. Çık git. Bir daha da yazma.

Sen vasat olmadığın için bu muhteşem yeteneği değerlendirmek yerine 8 senedir evde pinekletiyorlar. Tamam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…