Kirildim

Canim boşver takma böyle şeyleri. Nisanliliginin tadını cikar. Düğün ne zaman kaç aydır nişanlısiniz bilmiyorum ama seninde ilgi istemen bence çok normal. Yüz yüze görüştüğünuzde sorarsın niye bana öyle dedin diye. Belki onunda ağzından o anda çıkmıştır. Sen onu merak etmişsin oda senin onu bu kadar merak edicegini düşünmemiştir. Olur böyle şeyler.

Goruse bilsek sorucam zaten. Gecen haftada hastaydi bulusamadik. Simdide bulusamadik bide boyle olunca iyice kopuyoruz gibi geliyor

Valla yay burçları böyle sorgulanması sevmez
Aciklama yapmayı sevmez
Öyle uzun uzun ayrıntılı hesap vermeyi sevmez
Bundan sıkıldıklarini da belli ederler

Haklısın bence. İlgisiz gibi geldi bana. Ömür boyu böyle devam ederse Allah yardımcın olsun.

ben buradan daraldım gerçekten amma da üstüne gitmişsin dır dır dır
belliki nişanlın stres ve baskı altında bir sorunu olabilir.sen onun yanına git, iş çıkışına git? farklı yerlerde misiniz?

Sanirim yasiniz kucuk
Cogu kizimiz 18 civari yaslarda boyle davraniyor
Kimse elinde telefon nisanlisi arasin diye beklemiyor malesef
Benim yasim 31,baska onceliklerim oluyor haliyle
Musait olunca yazar arar ustelemeyin derim,kendinizden biktirmak icin elinizden geleni yapiyorsunuz

Goruse bilsek sorucam zaten. Gecen haftada hastaydi bulusamadik. Simdide bulusamadik bide boyle olunca iyice kopuyoruz gibi geliyor
Aynı sehirdemi oturuyorsunuz. Bizde eşimle nisanliyken tartisirdik 2 saat uzakliktaydik gorusunce bişey kalmazdı ama eşim bi hatası olunca aradan 1-2 saat geçince özür mesajı atardi. Görüşünce araniz nasıl ilgilimi sana karsi

19:00 dan taaaa 21:30 aaaa ... Öyle çokta mesajıma geri dönmedi diye hayıflanacak , bunu da karşındaki insana yansıtacak bir zaman dilimi değil .

Gelmiş , uyumuş , akşam 7 de kalkmış , misafirlerle ilgilenmiş . Siz istiyorsunuz ki ; uyanır uyanmaz ilk aklına düşen siz olun ama hayat öyle değil . Bunun ayılması var , çişi var , yemeği var , ev halkı ile hoş beşi var , gelen misafire vakit ayırması var ...

Var da var yani.

2,5 saat sonra mesajınıza dönmesi , sizi önemsemediği anlamına gelmez .

Ha bir de kadın ve erkeğin olaylara bakış açısı çok farklıdır , siz bunu giderek uzaklaşıyoruz / ilgisi azaldı / eyvah bitiyor gibi vahim sonuçlara bağlayabilecekken bir kadın olarak ; erkek için sadece '' ne oluyor hacı ya ? '' modundadır olay

ben buradan daraldım gerçekten amma da üstüne gitmişsin dır dır dır
belliki nişanlın stres ve baskı altında bir sorunu olabilir.sen onun yanına git, iş çıkışına git? farklı yerlerde misiniz?
Bende calisiyorum hafta ici. Gitsemde isi yogun yani oyle bir yerki cikamaz. Hani bazen yoruluyorsun ya birseylerden bende galiba boyle olmaktan yoruldum. Cogu zaman alttan aliyorum tamam isi var diyorum. Arkasinda olmaya calisiyorum ama bende kendime ilgi istiyorum cok sey degilki. Dusunsenize aileler dugun hakkinda konusuyor biz daha ikimiz hic bir sey konusmadik

Çok fazla abartmışsınız. "Ben de konuşmak istemiyorum artık." falan diyerek. Bana göre haklı değilsiniz ama haklı olsanız bile kendinizi haksız konuma getirirsiniz bu davranışlarla.

Evet dogru soyluyor ola bilirsiniz. Ama iste hergun gun icinde de konusamadigimiz icin hic olmazsa bugun yapariz diye dusundum

Çok fazla abartmışsınız. "Ben de konuşmak istemiyorum artık." falan diyerek. Bana göre haklı değilsiniz ama haklı olsanız bile kendinizi haksız konuma getirirsiniz bu davranışlarla.
Mesela o bana boyle bir dese dinlerim meseleyi hall etmeden hoscakal deme. Ama o
Yasim 22. Zaten bende calisiyorum. Gun icinde bir birimize araliklarla cevap veriyoruz yani oyle mesajlasmakta deyil. Bazen oda olmuyor. Telefon elimde beklemek degil yazdigim mesajlara cevap bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…