Kırılganlıgım..

• Konu Sahibi Konu Sahibi The
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

The

bir mimarım bir de anne.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
7.094
16.431
248
Merhaba kizcelerrr :) Aslinda su an biraz dertlesmeye ihtiyacim var. Nisanliyim ve evlenmeme birkac ay var.. Nisanlimi gercekten seviyorum, onun da beni sevdigine inaniyorum benim icin inanilmaz fedakarliklar yapmis bir insan her yonden. Lakin benim sorunum su, ben cok nazik ve kirilgan bir insanim. Bir insanin bir bakisindan bazen ufak bir laf sokmasindan bile kirilabiliyorum. He uzatip saatlerce kusecek degilim anlik bir durum ama yuzum dusuveriyor
Bir seyleri icimde tutabilen bir insan degilim, kirginligimi ifade ediyorum. Olay bir yerden sonra sen beni surekli degistirmeye calisiyorsuna donuyor..
Ne dusunuyorsunuz benim icin bir oneriniz var mi :)

Kırılgan olduğunuzu bildiginize göre..

He deyip geçmeyi de öğrenin

Ilk bir kaç ay kirilirsin .Sonra baktin olmuyor çelik olmayı öğrenirsin
Şaka bi yana evlenince kalmıyor o çıtkırıldım halleri

Insan zamanla oyle kalpsizlikler, oyle vefasizliklar goruyor ki üçe beşe kırılmamayı ögreniyor
Zamanla geçer

Ilk bir kaç ay kirilirsin .Sonra baktin olmuyor çelik olmayı öğrenirsin
Şaka bi yana evlenince kalmıyor o çıtkırıldım halleri
Gecim derdi binince gercekten bu kadar her seyi takmam belki de haklisiniz :)

Insan zamanla oyle kalpsizlikler, oyle vefasizliklar goruyor ki üçe beşe kırılmamayı ögreniyor
Zamanla geçer
5 yildir ailemden uzakta yasiyorum aslina bakarsiniz ben de cok sey yasadim gordum fakat haklisiniz hayat neleri getirecek onume bilemiyorum :)

Ben de aynıyım ve bunun farkındayım sizin gibi.
Tek fark önceden belli ederdim, şimdi içimde tutabiliyorum ama bu sefer de içim patlayacak diye korkmaya başladım.
Balık burcu musunuz ?
Telkin ederek bu durum ben de bayağı azaldı yalnız, önceden çok aşırı kırılgandım saçma olduğunu bildiğim halde bile kırılırdım.

Hayir koc burcuyum. Evet gercekten sinir bozucu olmaya basliyor hem bizim icin hem karsimizdaki icin. Insallah ben de torpuleyebilirim :)

Başlarda küsersin kırılırsın. Kavga gürültü olur. Küslük olur. Eşin başta alttan alır. Canım cicim der ama sonra o da bıkar. Evlilikte çatırdamalar olur. Eşin soğur muhtemelen senden. Nasılsa bu kadın herşeye kırıklıyor diye iyice düşüncesiz bir hal alabilir. O öyle yapınca sen daha çok kırılırsın. Herşey daha da sarpa sarar.
Al sana felaket senaryosu.
Kusura bakma acı ama gerçek.
Bu şekilde devam edersen ileride neler olabileceğini düşün. İşlerin hangi boyutlara gelebileceğini düşün. Ve ona göre kendini değiştirmeye çalış.
Hayat toz pembe değil. Elbette kırılıcaz üzülücez ama bu kendi hayatımızı veya çevremizdekilerin hayatını zehir edecek boyutta olmamalı

Reactions: The
Annemin bir sözü vardır; ellere karışmak dağlarla güreşmek der. Bende çok kırılgan biriydim. Ele karışınca kırıla kırıla kırılmamayı öğrenmeye başladım. Hatta kendimi çoğu zaman kırıla kırıla kırmaya başlayan biri olmamak için sabrederken buluyorum. Bu özelliğinin beklendik bir sonucu olarak kendini antideprasan ilaçlar kullanırken bulmayı istemiyorsan gülüp geçmeyi öğrenmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…