Katılıyorum, yutmayi, aldırmamayi, aman huzur olsunda boşver demeyi öğreniyorsun...Evlenince biri bisey desede ustune kaplan gibi atlasam diye dusunuyorsn merak etme level atlayacaksin atlatiyolar
Tabiki sorunumu biliyorum. Kendimi bu konuda gelistirmem gerekiyor tesekkur ederim :)Kırılgan olduğunuzu bildiginize göre..
He deyip geçmeyi de öğrenin
Gecim derdi binince gercekten bu kadar her seyi takmam belki de haklisiniz :)Ilk bir kaç ay kirilirsin .Sonra baktin olmuyor çelik olmayı öğrenirsin
Şaka bi yana evlenince kalmıyor o çıtkırıldım halleri
O zaman tanistigima memnun oldum :) ozelelestri yapmaya calisiyorum elbettedaha önce hiç ben nazik ve kırılganım diyen bir kırılgan tanımamıştım.
5 yildir ailemden uzakta yasiyorum aslina bakarsiniz ben de cok sey yasadim gordum fakat haklisiniz hayat neleri getirecek onume bilemiyorum :)Insan zamanla oyle kalpsizlikler, oyle vefasizliklar goruyor ki üçe beşe kırılmamayı ögreniyor
Zamanla geçer
Hayir koc burcuyum. Evet gercekten sinir bozucu olmaya basliyor hem bizim icin hem karsimizdaki icin. Insallah ben de torpuleyebilirim :)Ben de aynıyım ve bunun farkındayım sizin gibi.
Tek fark önceden belli ederdim, şimdi içimde tutabiliyorum ama bu sefer de içim patlayacak diye korkmaya başladım.
Balık burcu musunuz ?
Telkin ederek bu durum ben de bayağı azaldı yalnız, önceden çok aşırı kırılgandım saçma olduğunu bildiğim halde bile kırılırdım.
Bende koç burcuyum bende kirilirm herşeye asamadm henüz inş asarm ama eskiye gore daha vurdumduymaz olmayı yavaştan ogrendmHayir koc burcuyum. Evet gercekten sinir bozucu olmaya basliyor hem bizim icin hem karsimizdaki icin. Insallah ben de torpuleyebilirim :)
Bende koç burcuyum bendeBende koç burcuyum bende kirilirm herşeye asamadm henüz inş asarm ama eskiye gore daha vurdumduymaz olmayı yavaştan ogrendm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?