cumartesiden beri ev arkadaşım evde yok ve ben yalnız kalmaktan çok korkuyorum. sevgilim şehir dışında oturuyor. merkeze 20 km. neyse cumartesi akşamı ev arkadaşım gittiğinde ben kalırım seninle ama bugün gitmem lazım dedi. sebebi ertesi gün sabah ailesi ile birlikte şehir dışına çıkıcak olmasıydı. bende git tabiki dedim. pazar akşamı da çok yorgun olduğu için gelmedi. bende tam tregl dönemim yatmadan önce kendimi çok yalnız hissetim ve ağladım, uyudum. pazartesi günü sevgilim ne yaptığımı sorunca anlattım. akşamına aradı. yalnız kaldın ya boyle ıcım hıc rahat etmedı dedi. ve buna rağmen yinede yanıma gelmedi. gece geç saatte aradım neden gelmedin, bir şey mi oldu dedim. hayır dedi. ben kızıncada bu kadar kızıcak bir sey yok diyor. ve suçlu olmasına rağmen o kadar çok konuşuyorki hep haklı çıkıyor. ben kırılmakta haksız mıyım? şimdi işe geldim, aynı şirkette çalışıyoruz. umarım görmem. acayip gıcık oluyorum şuanda ona. ne yapıyım ben şimdi. valla beynim allak bullak. sabah sabha baya sıkıntılı oldu kusura bakmayın :)