Kırışıklık

Terazikizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2014
397
216
48
Merhaba, ben 20li yaşlarına başındayım ama yüzümde daha doğrusu alnımda çizgiler çıkmaya başladı bunları önlemek için neler yapabilirim?

Merhaba, ben 20li yaşlarına başındayım ama yüzümde daha doğrusu alnımda çizgiler çıkmaya başladı bunları önlemek için neler yapabilirim?
Ben 18 yasindayim bende bile hafif bi sekilde var. Dikkatli baktığında herkesin vardır

çok fazla mimik yapmayın,su içmeyi ve meyve-sebze yemeyi ihmal etmeyin.günlük bakımınızı da sabah-akşam yapın.

kuru ciltlere sahiırp insanlar daha erken kırışırlar,bu nedenle nemlendirmek hayati bir öneme sahip kuru ciltliler için.
ayrıca stres yapmayın,olumlu düşünün

Nemlendirmezseniz kırışırsınız... Sabah akşam temizledikten sonra nemlendirin cildinizi.

26 yaşındayım 27 ye gireceğim benim alnimda yok dudak kenatinda hafif oluşmaya başladı. Bence genetik olabilir sizinki. Kasini kaldırarak konuşma bi de yağlı bi nemlendirici kullan. Ayrica yukariya doğru madaj yaparsan sürekli kaybolduğu göreceksin zamanla

Buna benzer konuların Bdv'ye açılması uygun değildi hani? Ben geçenlerde acmistim dakikasinda taşındı konu. Bu ne şimdi sevgili yoneticiler sabahtan beri konu duruyor burda?:KK12:

Bir cildiyeye görün konu sahibi. Tam olarak cilt tipini öğren ve ona uygun bir krem kullan.

bu konu bdvye ait değil. o yüzden bölümüne taşıyorum. konularınızı ilgili bölümlere açmaya dikkat edelim lütfen

15 yaşındayve benim bile var düşün gözümün altında ve alnımda çok mimik yapmaktan kaynaklanıyo

10931331_1568971783340611_2148138840656071446_n.webp AHMET ABİİ.webp 61.webp 65.webp

bu resimdeki LR world ürünleri Almanyadan geliyor ve çok etkili kırışıklıkta videosu daha var ama eklenmiyor buraya bilgi almak isteyen özelden yazabilirler bana...kırışıklığa bitkisel botox iğnesiz vede acısız

Son düzenleyen: Moderatör:
benim göz kenarlarım doğuştan mimikli :) ve gülümserken belli olur
yapcak bişey yok..10 yıl sonra botoks neyim yaparım artık...

kırışıklık sivilce sivilce lekesi etkili çözümlere ulaşmak

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar,size onere bilecegim cok guzel bir couzm var.Beaucrous kırışıklık bandıdı.İgnesis,acısız ve mikro igneler sayesinde derinin altina nufus eder ve kirisikliklarinizi yok eder.Ve en onemlisi 100% dogal

Eklentiler

• IMG_0641.webp
    IMG_0641.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 58
Back
X