Kırışıklıklar

Olaganustuhal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
624
356
18
Kaz ayağı ve nabzominal çizgilerin belirginleşti kızlar lütfen konumu taşımayın çok kafama takıyorum bu durumu estetik operasyon için yaşım genç kırktan sonra düşünürüm daha otuzum.botox yaptırmam çünkü kasları zayıflatıyor hareket etmeyen kas zayıflıyor ileriyi de düşünmeliyim.
İyi gelecek tavsiyelere ihtiyacım var denediğiniz tavsiyeler... prp gibi yöntemlere açığım işe yaradı derseniz.kaslara müdahale olmadığı sürece bakımla alakalı operasyonlara varım.ama gitsem bir sürü şey söyleyecekler denediklerinizi paylaşırsanız tecrübelerinizi bana faydalı olur.
Ve ne olur kırış ne olacak demeyin derdin yok mu demeyin var ve bu kırışıklıklar onların izi.o izler silinsin istiyorum.yardım

ScarletS uygulamasi yaptir.

Arkadasimin annesi yaptirdi. Baya fark etmisti. Tabi arastirin. Kolay gelsin.
Baktım netten.ısı verilerek hasar pluşturuluyormuş.bu işlemlerin bi süre sonra daha kötü döndüğü sykeniyot.ne kadar oldu yaptıralı ve hala etkisi sürüyor mu

Baktım netten.ısı verilerek hasar pluşturuluyormuş.bu işlemlerin bi süre sonra daha kötü döndüğü sykeniyot.ne kadar oldu yaptıralı ve hala etkisi sürüyor mu
E ama hepsi oyle degil mi? Botox'ta zamanla bozuluyo. Estetikte bir zaman sonra tekrar yaptiriliyo. Cunku dogal olan bozuluyo.

Ben annesini 1 kere gordum islem sonrasi. Su an nasil bilmiyorum.

E ama hepsi oyle degil mi? Botox'ta zamanla bozuluyo. Estetikte bir zaman sonra tekrar yaptiriliyo. Cunku dogal olan bozuluyo.

Ben annesini 1 kere gordum islem sonrasi. Su an nasil bilmiyorum.
Dönüşü dahakötü olacaksa yaptırmam doğal kalsın daha iyi.o nedenle öğrenseniz şy anki durumunu: ) bende ona göre düşünsrm

Hyaluronic asit öneriyorum size. Kırışıklık kremlerinde kullanılan etken madde budur. C vitamini ile birlikte kullanırsanız 1-2ay gibi kısa bir sürede etkisini görürsünüz.

Yüz yogası çok etkili, Lourdes Çabuk'un kitabını alabilir veya internetten videolarına bakabilirsiniz. Yüzdeki her bölge için ayrı hareketler var. Bir zararı da yok ayrıca.

Hyaluronic asit öneriyorum size. Kırışıklık kremlerinde kullanılan etken madde budur. C vitamini ile birlikte kullanırsanız 1-2ay gibi kısa bir sürede etkisini görürsünüz.
Alayım teşekkürler.c vitamini kullanıyordum piyasadan kaldırmışlar.ikisi inde marka önerebilir misiniz? Buradan yasaksa özel msj da yazabilirsinşz

Alayım teşekkürler.c vitamini kullanıyordum piyasadan kaldırmışlar.ikisi inde marka önerebilir misiniz? Buradan yasaksa özel msj da yazabilirsinşz

Markalara deli paralar bayılmayın. Aynı hatta daha iyi ürünler doğal kozmetikler ya da kimyasallar satan firmalarda çok çok çok daha ucuz.

Ben doa kimyadan alıyorum. 40 yaşındaki ablamın yüzündeki kırışıklık ve sarkmaları 3 ay gibi bir sürede toparladı oldukça. C vitamini de var orda.

valla canım bu müdahaleli durumlara hiç girme bence
ben 36 yasındayım booool su içiyorum
cok şükür oksijeni bol yerde yasıyorum
bi süredir yürüyüş yapıyorum dısarıdan farkedılmesde ben aynada farkedıyorum cildim güzelleşti
oksijeni içime ceke ceke yürüyorum
bırde sürekli nemlendirici kullanıyorum onu sürerken cildime masajla sürerim benim kırışıklıklar için yaptıgım bunlar
gecen kızımın arkadasını. annesıyle karsılastım kadın benden kucuk olmasına ragmen cildi cok kırsmıştı
esıme bahsettım o kadın senden kucukmu dıye sasırdı

Peki bu önerdikleriniz göz altı ve Kazayagı bölgeleri için de uygun mu ?

İnternetten sipariş edebilir miyim nereden almalıyım

Fabrikaların içinde yaşıyorum ne yazık ki

Düzenli yapıyor musunuz? Her gün yapılmalı diye biliyorum. Ayrıca beslenmeniz, içtiğiniz su miktarı, zararlı besinlerden, sigaradan, stresten uzak durmak, aşırı makyaj yapmamak gibi şeyler de önemli.
Günde iki buçuk litre su içerim.iki günde bir yürürüm.sigara kullanıyorum malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…