- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
peki arkadaşlar cildinize nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz ? cildi nemlendirmemek de yıpratır
Üzüm çekirdeği yağı sürüyorum geceleri nemli cildime, gündüzde bioderma hydrabio perfecteur SPF 30
Göz kremi la roche posay redermic r arada da Nar çekirdeği yağı
nar çiçeği yapı göz altı ve çevresine değil mi?
krem ismini hatırlarsan yaz bana da :) gece temizlemek önemli ya ben bazen yorgunluktan uğraşamıyorum o da sanırım lekelenme yapıyor bananetten baktım bulamadım yaptığım krarışımı hatırladığımı yazayım sonra detaylı veririm olmadı. bana iyi geldi cildim kuru
4damla karısı yağı, 4damla nar çiçeği yağı, ...................
4 adet kapsül e vitami(eczaneden aldmıştım)
bepantel krem
bide m ile başlayan bir krem vardı.
hepsini cam bir kavanozda karıştırdım. gece yatarken sürüyorum. bana baya iyi geldi.
böyle şeylerde süreklilik esas.cildimi temizlemeden uyumayay başladım. o yüzdendir belkide bilemiyorum
cilde sürünce yağlanma yapıyor mu pekiCilde de sürebilirsin kokusu fena ama
yazdım :)Hücre yenileyici ve gençleştirici gece bakım kreminin tarifi şöyle:
Malzemeler (70 gram krem):
1 tüp Madécassol merhem (eczanelerde kolaylıkla bulabilirsiniz)
1 tüp Bephantol krem (bu da eczanelerde çok kolay bulunur)
12 adet E vitamini kapsülü (ya da 2 adet E vitamini ampulü -iğne yapımında kullanılanlardan-) (Markası fark etmez, eczanede bulabildiğiniz bir marka olabilir)
4 damla jojoba yağı
4 damla kayısı çekirdeği yağı
4 damla nar yağı
Yapılışı:
Tüm malzemeyi bir kapta karıştırmanız yeterli.
Hem Bephantol krem, hem de Madécassol merhemin tüplerinin tamamını boşaltmanız lazım.
E vitamini kapsüllerinin ya da ampullerinin içindeki sıvıyı kullanmanız gerekiyor. Bu nedenle ampulu kırarak, kapsülleri de delerek içindeki sıvıyı alabilirsiniz.
Malzemeleri karıştırırken tahta bir çubuk ya da plastik bir kaşığın sapını kullanabilirsiniz.
benimki procsin ama hamiltonu da duydum o da güzel. aslında sürmeden dışarı çıkmamak lazım :)ben içine kanteron yağıda koydum. güneş lekelerine iyi geliyor diye
hamilton güneş kremi kullanıyorum. 3 senedir. bir kaçtane denedim ama en güzeli buydu.
benimki procsin ama hamiltonu da duydum o da güzel. aslında sürmeden dışarı çıkmamak lazım :)
çok teşekkür ederim :) kesinlikle yaparım bunu. doğal ürünler çok daha iyi. diğerleri bana hiç iyi gelmedi
senin adına üzüldümFabrikaların içinde yaşıyorum ne yazık ki
faydalı olduğu çok belli. zeytinyağı cilde çok iyi geliyor zaten de nasıl kullanılacağını bilmiyordum. haklısın kışın cildi çatlamaktan korur. faydalı bilgi baya teşekkürler :)Bu aslında yanık kremi. Bir yerin yandığında da sürebilirsin. Çatlaklara özellikle kış aylarında çok iyi geliyor. Vücudunun her yerine kullanabilirsin. Ben güneş sonrası da sürüyorum tatilde falan. Çok amaçlı krem koydum adını. Eşim bile traş sonrası balsam yerine bunu sürüyor.
cilde sürünce yağlanma yapıyor mu peki
Hangi bölgeye ve kime yaptırdınızBen 33 yaşındayım 3 kez botoks yaptırdım etkisi geçince kötü falan olmadı en etkisi gecmiş hali bile oldukca iyi ben memnun kaldım
sabah kalkınca yıkaMıyor musun bir ürünle ? doğrudanbunu mMU yapıyorsun ?bir karışım var ben onu kullanıyorum. gece uyumadım cildimi asiti kaçmış soda ve gül suyu ile temizliyorum. sonra o kremi sürüyorum.
sabahta tekrar cildimi soda ve gül suyu ile siliyorum. hamilton güneş kremi var onu sürüp çıkıyorum. memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?