Böyle bir baba için eşinden, çocuklarından defalarca vazgeçen adam, Adam değildir, başka birşeydir o.
Ve onun için bir tane daha çocuk yapılmaz, 1 çocuğun daha bu çocuğa baba demesi engellenmeliydi ama olan olmuş. Yapacak birşey yok.
Bence siz de bu durumdan şikayetçi değilsiniz. Alışmışsınız.
Tatlim benim esim ortaokul mezunu ve aile sirketleri var cok da guzel para kazaniyor esim gelelim mevzuya benim esimin babadan ve abiden korkmasi demeyelim cekinmesini buna bagliyorum eger ki esimi gozden cikarip postalarlarsa esim bu tahsiliyle acikta kalir o yuzden boyun egiyor diye dusunuyorum ama senin eski esini deyim anlamadim neden cekindiginiCocugum olacagindan tabiki sikayetci degilim..
Bosanma asamasindayiz..
Bi adam neden bu kadar korkar bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum
Tatlim benim esim ortaokul mezunu ve aile sirketleri var cok da guzel para kazaniyor esim gelelim mevzuya benim esimin babadan ve abiden korkmasi demeyelim cekinmesini buna bagliyorum eger ki esimi gozden cikarip postalarlarsa esim bu tahsiliyle acikta kalir o yuzden boyun egiyor diye dusunuyorum ama senin eski esini deyim anlamadim neden
Bunun oyle bir durumu yok iki universite okumus bir kac yabanci dili olan biri..
Aklima kotu seyler geliyor bi sucu varda o yuzdenmi boyle korkuyor diye dusunuyorum
Yaşla değil,yaşanmışlıkla alakalı.Tamamen psikolojik.Özgüven eksikliği de var.Esim (bosanma asamasinda olan adamdan bahsediyorum) normalde babasindan nefret eder..hep olmesini isterdi ki yarim saat yanyana duramaz kavga ederler..babasi pekde normal biri degildir icki kumar kahve her gordugu kadina bakan bir adam ayni zamanda akil noksani sacna sapan isler yapan biridir..yaptigi hatalar yuzunden cocuklarinin hayatlarini mahfetmis somurmus biridir.esimden babasinin bu huylarini hatta daha fazlasini bilir buna ragmen babasinin fikirlerini cok sacma bulmasina ragmen hic sozunden cikmaz ve asiri asiri derece babasindan tirsar bahsettigim kirk yasinda adam cocukda degil.. Babasinin her dedigini yapip benim hic bir dedigimi yapmayan biri hatta ve hatta babasina olan bu korkusu yuzunden cocuklarindan yuvasindan defalarca vazgecmis biri...aralarinda anlayamadigim ve benden gizledikleri bir iliski var..yillardir bir turlu anlayamadim ve cozemedim bir adam neden babasindan bu kadar korkar
Yaşla değil,yaşanmışlıkla alakalı.Tamamen psikolojik.Özgüven eksikliği de var.
Sadece bundanmi ibarettir
benimde yaşım 29 bende hala babamdan çekinirim..yani yanlış anlaşılmasın çekinme derken korkmak falan değil..ki babamla aramdaki bağ aşırı derecede kuvvetlidir..birbirimize çok düşkünüzdür..ailesini çöpe atacak değil sonuçta..babası yüzünden sizi hiçe sayıyorsa bunun sebebide olmalı..ailesiyle arasına girmekten vazgeçin.ozaman düzelir diye düşünüyorum..haa düzelmezsede eşininizn karakteri oldukça zayıf demekki..
sadece derken?
40 yaşında adamdan bahsediyoruz. yani 40 yıl.
şiddet görmüş olabilir mi? piskolojik baskı? anneye uygulanan şiddet? kısıtlamalar. tehditler?
bencede bu şekilde.
Bahsettigin hersey mevcut...
Peki bu cocuklarini bile harcamasina terk etmesine sebep olurmu
çok üzücü... tabiki çocuklarını harcamasına terk etmesine sebep değil ama nasıl bir piskoloji içinde onuda bilemeyiz. yani ben bilemem o yüzden ne kadar yorum yapabilirim ki.
Allah sabır versin.
ezilmiştir, dövülmüştür o yüzden sevmesede korkusundan her dediğini yapıyordur.ama senin sözünü dinlememesi normal değil
Bir insan durduk yere babasından korkmaz.Geçmişte yaşadıklarının etkisi.Seviyor kıramıyor desem,sevgi yok çünküSadece bundanmi ibarettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?