Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KüçükAnne_

Ziyaretçi
çok merak ediyorum bayanlar
1_kırkınız çıkmadan birlikte olanınız varmı??
2_kırkı çıkıpta birlikte olanlar ??^
3_ sezaryanmı mormalmi yaptınız??
4_ve doğumunuza bağlı olarak dikişleriniz yada ameliyat yeriniz ağrıdımı??
ve son olarak ben nasıl birlikte olucaz diye düşünüyorum açıkcası eskisi gibi olucakmı bilemiyorum sanki anne oldum diye bir utangaclık ağırlık hissediyorum.kızım bizim odamızda kalıyor.aynı odadayken yapbileciğimi sanmıyorum.sizler neler yaşadınız ben acaba yanlışmı düşünüyorum ay ne yapcam ben beni rahatlatın biraz.:asigim::çok üzgünüm:

35 günlük lohusayken denedik,sabaha kadar acıdan kıvrandım,bi daha denemedik...süt verdiğimiziçin prolaktin hormonu yüksek oluyormuş,vajinada aşırı kuruluğa sebep oluyormuş bu durum.......

40ım çıkmadan yapma taraftarı değilim bende.sağlık açısındanda dini açıdanda.zaten sağlık açısından sakıncalı olduğundan dinen yasaklanmıştır.sezeryan olduğuma sadece bu yönden mutluyum acı duyacakmıyım paniği yok çünkü o eskisi gibiii.bizimde kızımız aynı odada ama o işi yaparsak iyice doyurup kendi odasında yatıracağımmm.oooff off bizde özledik kocalarımızı yaaws.

bence kırkımız çıkmadan birlikte olmasak iyi olur arkadaşalr ...hem dini hemde sağlık açısından..ayrıca sezeryan olan arkadaşalar zaten mecburen bir buçuk ay bekleyecekler...bende sezeryan oldum 2 ay kadar düşünmüyorum..zaten uykusuzluktan ve halsizlikten aklıma bile gelmiyo..eşimde artık eli mahkum bana uyacak..

ya ben nedem esimin kokusunu bile duyamiyorum bi bucuk haftadir dogru durust
annemlerin evinde kaldigim icin
zaten hamileyken en son bi bucuk ay once olmustu o malum is simdi cok ozledim esimi is olsun olmasin zaten hem sezaryen hemde dinen olmamasi icin daha iyi yani olmaz
kirkimiz cikdin hayirlisi ile once agri falan kalmazsa bakarizkafamçokkarıştı

ha bi sey sorcaktim esiyle birlikte olmak degil de oynasmak bi sey olur mu ki
sadece soru ha

Ben bi yerde okumuştum canim oynaşmakla bişey olmazmiş 40 gün boyunca eşlerimiz belimiz ve dizimiz arasinda bişey örtülü olucak üstünden el ile elleme olabilirmiş

teşekürler kızlar cvplarınız için yorumlarınız için. ya ben sezaryanla yaptım.korku değil hissettiklerim onu merak etmiştim. acıyormu diye .hissettiğim utanmak kızımdan utanıyorum:) hamileyken böyle birşey yoktu kız piyasaya çıkınca içimi garip duygular kapsadı o varken yapamazmışım gibime geliyor. yok bende sizler gibi 40 çıkmadan ypmayı düşünmüyorum sağlık açısındanda çok önemli bu eşimde saygı duyuyor zaten saolsun.patlicak adam yakında:)) çok özledim onu aslında en az onun beni istediği kadr bende onu istiyorum ama dediğim gibi annelik duygularımı desem ne desem cekingen oldum. ama oynaşmıştık biz :))) öle abartı değil sadece öle öpüştük felankaydirigubbakcemile3 oysa hamileyken ne planlar yapıyordum bir doğurayımda kırkımkmıda atlatayım 3 gün 3 gece çıkmıcam diyordum :roflol:hihoyyyt offff başka bu durumu yaşıyan yokmu acaba kaydirigubbakcemile a.s.

nasıl yani neden sezaryanlılara 2 ay yasak ??? ya birde nasıl korunucaz kızlar sizler neyapıcaksınız nasıl korunuyorsunuz yada korunacaksınız.emzikliyken doğum kontrokl hapı kullanılmıyor değilmi

cnm o korunmayı bende düşündüm eşim spiral taktır diyo ama ben istemiyorum açıkçası hem korkuyorum hem utanıyorum oramı açmaya doğumda mecburen açtık ama:)eşim korunucak bir süre öle süt falan koroumuş ona güvenmiyorum ben bide tekrar hamile falan kalırız allah korusun....

ccanım doktorun söylemedımı sezeryanlı olanlar 60 gün normal doğum yapanlara 40 gün ilişki yasak sağlığımız açısından ...dinimizdede kadınların sağlıkları için zararlı olduğundan kırkımız çıkmadan işilkıye girmek haram sayılmıştır..bizim buralarda lohusanın mezarı kırk gün açık dururmuş derler(allah çocuklarımıza bağışlasın hepimizi) o nedenle sağlığımızı tehlıkeye atmamak için 40 ım çıkmadan ilişkiye girmeyeceğim..ama kocisişimi çok özledımm dün adamcağız nezaman iyileşeksin dıye soruyo 40 tanmı haberı var:)::):):):)daha çookk dedım bendee:):)::)/B]

sutu korumasına guvenmeyın kızlar herkesı korumuyor bende spıral ıstıroyum ama esım istemıyo benımde ben korunurum dıyorum ne yapacagım bılmıyorum

valla canım ben spiral taktıracam sanırım utanmak felan doktorun yanına gıdınceye kadar hepsi geçiyor içeri girince..çünkü doğum konrtol hapı kullanamam unuturum ..hiç kendım korunmadığım için buzamana kadar çok zor alışmam o nedenle spıral benım için en garantılısı yaa.cokacimcoook..allah korusun hamıle kalmak felan istemıyorüumm önümüzdeki en az 3 yıll....

bende 40 bitmeden girmeyi düsünmem..
zaten tedirginiz hepimiz dogumdan sonraki ilk ilişki konusunda..
kötü bir deneyim bizi iyice uzaklaştırabilir..
Allah ın izniyle daha eşlerimizle uzun zamanlar geçireceğiz..beklemek lazim bence..

korunma konusuna gelince biz hic dogum kontrol hapı, kondom, spiral kullanmadik hep eşim korundu yine öyle devam edecegiz

bizde öyle korunuyoduk hidenişkocum allah nasip ederse oğlumu alıcam 2 ay sonra kucağıma:lepi:

ben hastaneye pansumana gittiğimde doktorum yoktu rahatsızlanmış ver bir hafta raporu vardı gerekli herşeyi hemşire yaptı 2 ay ilişkiye girme spiral taktırabilirsin dedi.bende sandım ki spiral için öyle söyledi ay ben şimdi kocama nedicem:))) ya sezaryan olmama ragmen alttan cok muane edildim ve çok iğrenç geçti zaten butun gun kusmustum birde surekli ebeler elini daldırınca ben mafoldum.buyuzden spiral taktırmaya açıkcası korkuyorum ve dayanamam . emzikliyken koruma hapı kullanıyormu onu bilmiyorum.biz daha önce hep geri çekme yöntemi kullandık .şimdi eşim korunsa acaba eskisi gibi haz verirmi ikimiz içinde:) hidennisko peki nasıl rahat edebiliyormusunuz öyle bencede süte güven olmaz ...bizim komşunun bir yakını süt koruyor diye korunmadılar bebeği 2 aylıktı tekrar hamile kaldı ve ikinciyide doğurucak diğeri hala kucakta yavrucak anne sütündende oldu annesi hamile kalınca.ya bu korunma meseslesi cok sıktı beni ikinciye hamile kalmak istemiyorum kalbim dayanmazallahım olmayanlra versin inşaalah.ilk ilişki nasıl olcak bide o düşndürüyo. bizimkide habire telefonda 40 muhabbeti yapıyo seni çok özledim diyo baska bişi demiyo :))gelde 60 gün yasak de şimdi yüreğimde el vermiyo ay :)))

ay bu kirki çikipta birlikte olanlar nerde tecrübelerini anlatsalarda rahatlasam yaa

biz dayanamadık 40mız cıkmadan birlikte olduk

hatta birisi ilk ilişkimiz dogumdan 10gün sonraydı hic agrı sızım olmadı ben sezeryanlıyım
normal dogum olsa agrırdı zaten 10günlükte ilişkiye girilmezdi..

40mız cıktı rahatız ama şunu söyleyim eskisinden daha güzel ilişkimiz cok daha fazla zevk alıyoruz:jeyyar:

zaten adasucum dogumdan sonra daha da artarmıs bakalım bızım 40 mız çıkmadı daha deneyıp gorecegız

40 ı çıkmadan girmek günah mı değil mi kızlar anlamadım yaaa kimi girmiş kimi girmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…