Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla eşim hafta sonu gelicek ve ben 32.günümde olucam sabah erkenden annem kırkı çıkartıp gidicek. ben karar verdim yapıcam :)) 60 gün felan bekleyemem hem dikişlerimde hiçbir sorun yok ben 3.günü ayağa kalkıp kendi işimi kendim gördüm bir sorunum olmadi ağrım sızım felan .ilişkidede olmaz umarım. hele ben bir deniyeyim size anlatarım :) kızımdan uzakta bir odada yapıcam ama aklım kızımda olucak kesin benim iş şabanın işine döner tam biz başlarız kız uyanır felan işte ozamn neyapcam

normal yapanlar için çok zor arkadaşım söylemişti gerdek gecemden daha çok acı çektim demişti:)) ona gülmüştüm ama başıma gelmedi allahtan günah meselesine gelince 40 gün tıbben tamamda dinen neden yasak yada haram onu anlamıyorum gayat normal ha bugun ha yarın olabilcek birşey.nasıl ki rengliyken gunah oluyor ya acaba rengli oluyoruz diyemi ona göre bakrsak herkesin kırkı değişir çünkü herkesin kanama gunleri ayrı oluyor kimi 20 kimi 30 nezaman kanamalarınız kesilirse ozamn kırk yani bu haram işide bitmiştir ben böyle biliyorum .tabi herkesin inancı farklı gunah yada değil herkesin gunahi kendine ait değilmi

bende 34. günde yaptım... herhangi bi sıkıntı yapmadı...kırkımıza 4 gün var...normal doğum yaptım bu arada

bünyeyle alakalı sanırsam.bazıları kötü geciriyo bazıları hiç ağrı sızı olmadan.bende 32.de yapcm:))

benim buğün 1 ay oldu sezeryanla doğum yaptım 2.kız cocuğum bende oynaştım ama hiç zevk almadım dur dikişlerim dur sütler akıyor demekten ne oldu anlamadım.zaten 2 çocukla biri emmek ister biri çişe kalkar kıskançlıktan gece yanımıza gelir. bizim yaşamaya hakkımız yokmu 3 kişi arasında kaldım ben.bundan sonra bacım bile olabilir adam.

desene vay adamın haline :):)he eevet birde süt meselesi var .onu nasıl hallediyorsunuz sütyenmi giyoyorsunuz.ben sütyen giyer bide ped koyarım herhalde yada başalmadan önce sağsammı.ama ozamnda göğüslerim sönüyo . aiiyyyyyyyyyyy

evet ya işin ortasında bebek ağlıyor kalk bida yat zor valla bundan sonra halimiz

:roflol: ALLAH İYİLİĞİNİZİ VERSİN E Mİİ :roflol:

Ben de cook korkuyorum yaa dogumda cok acıdıya oraya hiçbişey dokunmasın istiyorum ya dikiş yerleri açılıverirse ayyy odum kopuyo

kizlarr alemsiniz haa
yapmayin bi anlik zevk icin seytana uymayinn
sabrediverin yahuu alttarafi 40 gun kadarr
yinede herkes kendi bilirr

kızlar bu arada ilişkıye gırdiğiniz zaman bebk ağlarsa siz kalkıp bakmayın banyo yaptıktan sonra bebeğinizle ılgılenın babası ılgılensın cünüpken annelerın bebekler ılgılenmemesı gerekıyormuş oda günahmış ..eğer bebk ağlarsa babası kalkıp susturacak annebu arada duş alıp sonra dokunacakmışş..burdakı hocalar öyle dıyorlar..bilginize...

küçük anne canım 40 gün sağlık açısından bır kadan anca toparlandığı için 40 gün yapmamak dınen ysaak canımm islam dını sağlığa zararlı olan herşeyı haram kılmıştır bunu çoğumuz bıiliyoruz...tabı herkesın günahı kendıne herkes istediği gibi davranabılır..bu kımseyı ılgılendırmezzz..

evet biliyorum canım anne ilişkiden sonra emdirirse haram oluyormuş verdiği süt.ben plan yaptım :)) önce sütümü sağıcam daha sonra ilşkiye giricem eğer uyanırsa ben duşa eşimde bebişle ilgilenir mamasını verir .yoksa bizimki kıyametleri kopartır açlığa gelemiyor. eşim bu hafta sonu gelicek pazartesi dönucek ondan sonra 1 ay gelemicek günahı eşimin boynuna :)) ateşle barut yanyana durmaz harbiden doğru:S

kizlar oynasmanin bi gunahi yokmuss
yaa ben mi anlatamm baska sekilde kocalarinizi oyalayin sizde :roflol:

aynen bende oyle iki cocukla o is nasil olcaksa artik oglan 3 yasinda kiz 10 gunluk vay benim halime biri kari ister digerleri ana ister kafamçokkarıştı

orkidem olmuyor ya bizede günah onları hallettik ama biz neolucaz nefsimiz kalıyo valla sütlüyüz olmaz:))) çorumlu allah iyliğini versin hemi çok güldüm biri karı ister biri ana ::))) ya çorumlu sen bilirsin ilkinden tecrüben varya sütyenleri çıkarmadanmı oldu o iş neyaptın süt akmadımı ??

kizlar sizi coook iyi anliyorumm
allah affetsin ilk evlendigimde adetliyken iliskiye girdimm
ama cokkkk direndim olmadii
bosverin koca zorluyorsa gunah sizden giderrr

ilkinden yok sutyen mutyen takmadim sutde akti
esim hic bi sey demedi hala da demez zaten ne ki sut lülülülülülü
bakalim bu defadaki nasil olcak 40 gun vay babam vay ana ramazandan gelioooooo :1shok::1shok:

ayyy kizlaaaarrrrr gulmekten catladimm
bosverin akan aksinnn
corumlum kiz sen daha cok yenisin anacim sabretsin o kocann
kadinin dikislerinimi patlatcak yaaa
aaaaaaaaa:roflol:

ahhaa bak ramazanı gözden çıkarttık yok yok ramazan gelmeden bu iş hallolmalı :roflol::: koca durduda karı rahat etmiyor sırnaşık şey:roflol: annem şu kırkı pazar sabahı bi çıkarsın hele hihoyyythihoyyyt:teytey:Şeniz:asigim: gel aşkım geeell :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…