Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
orkidem günak kız akan aksın olurmu çoluuk çocuğun rıskı :)))

kizzz ramazan gelmeden olsun diyince gunah degilmii loooooo
kizlarr valla erkek bunlarr durmazzz
kucuk anne anacimm eltim napardi iliskiye girmeden goguslerini sagardi rahat ediyomus
guyaa ne kadar dogru tabii ben yasamadimda o olee diyoduu
deneyinne cikarr :)))

ramazanda günah en iyisi ramazandan önce halletmek :)) he valla bende sağıcam bide ben rahatlıyayım bakalım nasıl oluyor ya bizimki duruyo durmasınada ufak tefek elleşmeler oluyor bu sefer öle oluncada oynaşmalar başlıyor. ee yarıdada kesilince offffff ne sinir bozucu bişey :)bu kez yarıda kalmıcak. yan odada yapıcam valla kızımın odasında olmicak utanıyom

kızlar walla süpersiniz
nasilda kaptirmissiniz kendinizi :)))

süt konusuna gelince bende tedirgin olurum beah..
benim esimde akarsa aksin demez..adamin dikkati dağılır wallahi, ne yapalim iyice sağip boşaltırız memişlerikaydirigubbakcemile5

sorma yaa bir an kendimi vahşi ormanda aç susuz kalmış hisettim :roflol: vaalla bizimki tınlamaz süt felan işine bakar :lepi: ilişkiden önce eline pompa verecem eline al bakalım önce göğüslerimi sağsırnaşık şey ellerim yoruluyo ay sağana kadar :roflol: kızlar öyle kaptırdım ki kendimi kızımı kucağima aldım baba gelicek annecim dedim sonra kızım ellerini kolarını çırpınca sevinme bu sefr bana geliyor dedim:roflol::roflol:

kıss ramazanda günah olurmu orucluyken elleşmek günahhhklava:.sende erken yapmak için bahane arıyon vallaklava:..yoksa gecelerı ne yaparsan yap zaten bız gündüzlerıde oruç tutamıcaz kırkım ramazan başında çıkacak ama şimdiden kocamı çok özledım yawssss:asigim:

kücük anne sen cok seviniyon ama bide kirkbas olursan yani benim gibi benim kirkim ciktigi gün adet olurum sende öyle olmuyasin bir hafta daha beklersin o zaman:)))

rose canım annem hep der ramazanda günah sakın yapma kızım mübarek günler . tabi ozamn bizde kalmıyordu rahattık ama şimdi bizde hayatta nefes aldırmaz:)) gerçi kocişim yanımda değil 1 ay gelemicek ama 1 ay bitince hep yanımda olucakkk . koca gitmese sorun değil de yanımda olsaydı herhalde bukadar olmazdı uzak olunca daha baska oluyor valla:))[
elifsevde azından yel alsın kız :)) valla olmadan giderse vay halimize :)) bak ben hazırlıgmı yaptım bastan aşağı bir ağda yaptım valla mis gibi oldum mis .bide eski sexsi çamaşırlarım olsaydı süper olurdu ama nerde bacaklardan yukarı çıkmıyor :) /COLOR]

kizlar hakikatten
normal bi durumda bile olsandami yasak ramazandaa
ayy ben bunu bilmiyodum yaaa ((((((

yok be niye yasak olsun iftradan sonra istersen sahura kadar yap hic bisey olmaz

kizlar ramazanda niye günah olsun ya iftariniz acarsiniz tabi tutabilirseniz siz tutmuyonuz diye eslerinizi azdirmayin onlarinda iftarini bakleyin karninizi doyrun onda n sonra baslarsiniz :))))

ay bu annem niye böyle yapıyor o gunah bu gunah diyip beni deli ediyor gerci dinleyen yok ama :)) ben hep bugune kadar gunah olduğunu bildim .annem neden günah olsun dicem şimdi ama oda kızıcak neyse zaten dinlemedimki bide kızdırmıyım :)) peki cuma günleri günahmı??
yaaa orkidem nasılmış niye korktun :))) 30 gün dayanmazsın dimi seni gidi gidi :)))

kizzzzz kucuk anne
anamm biz karilarr erkeklerdende beter ciktiikk
yaa aslinda nasil desemm seyyyy..;..
kiz dayanamam herhaldee kiz zaten haftada bire dustuu alla allaaaahh
bide ayda bire mi dussun adam toptan sogur benden :))))

canım ben sezeryanla doğum yaptım.40 gün bekledik 60 gün değil tabiii.. benim zor oldu ilk gece gibi ağrım oldu zaten bişey de anlamadım bu yüzden ama 1 hafta içinde her şey eskisi gibi hatta daha da güzel oldu..sadece biraz sabır alışıyorsunuz sonra

cnm ben perşembe akşamları günah diye biliyorum ertesi gün cuma olduğu için bide ilişkiden sonra bebeğiniz uyansa bile yüzüne bakmıcakmışsınız bakmadan sallıcakmışsınız yada naparsanız bakmadan olcakmış sakın süt vermeyin o şekilde hemen yıkanın kızlar günahmış öle meme vermek o yüzden herşey alel acele olur bence ha uyandı ha uyancak derken:)))kaydirigubbakcemile

Orkidem canım arada adamın üstüne sen zıpla onun zıplamasını bekleme (benim gibi):roflol::roflol: ama tabi sendede çocuk var demi oyuzden zor oluyor biraz.birazdaha buyuseler bebişler oynamaya sokağa salarız bizde işimizi göruruz :))) bizim yan komşu öylr yapıyor her pazar günü anlamamak elde değil:roflol::roflol:
ya ben sanmıyorum dikişlerimle ilgili bir sorun yaşacağımı ama yinde belli olmaz ameliyat sonucta deneyip görucez berçincim:)
ya canım perşembe cumaya bağlanan gece olduğu için perşembe gecesinden başlıuor taa ki cumartesiye atlyana kadar.bunu bizim komşuda söyledi kendisi nasıl denir biraz hoca. gerçi artık inançlar kişiden kişiye meshepden meshebe okadar cok değişikki herkesin kendiine göre inançları var. canım benim kızımın gece 4 saat felan aralıksız uyuma zamnı var ben o arada halledicem:)) :teytey:hihoyyyt

kizlar cuma günüde günah olmaz cuma vaktinden önce yada sonra yapin persembe geceside günah degil hatta bazilari o gün yapar kizlar hatta eslerinizi disari göndermeden doyrun ki disardakilerde gözü olmasin hadis var böyle galiba

hay allah gunah mi hangisini gunah ula benim kafam karisti zaten en son iki ay onceydi simdi bi bucuk ay daha bekle toplam 4 ay
vish babooooooooo:1shok:
ben kocami ozledimmmmmmmmmmmm bi de ramazan gelio kirki cikca zaman vish benim halime :1no2:

yok kız ramazanda gunah olurmu hıç iftarını yap oh demı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…