Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar korkmayın korktukça dahada kötü olur ruhsal olarak nasıl olsa olucak biran önce olsun bitsin diye düşünün yerimseniben bende normal doğum yaptım 1,5 ay oldu 5 dikişim vardı 40 ı doldurduktan sonra yaptık ilk seferinde canım yandı olmadı 2. kez de biraz acıdı ama o iş tamam oldu 3. kez çok daha az acıdı öyle öyle düzen tutucak işte...ve bir öneri yan yana yaparsanız fazla acımaz altlı üstlü oldumu perine dikiş yerleri daha hassaslaşıyor.hadi kolay gelsinŞeniz

kızlar bende normal doğumla kızıma kavuştum. 40 ımız bitti denedik ben kendimi çok kastığım ve ön yargılı olduğum için canım yandı orda hemen bıraktık.ertesi gün tekrar denedik nolursa olsun olsun istedim kendimi yine kastım o yüzden canım yandı ama oldu...gerçekten relax olun kızlar...korkulcak hiç bişi yok...

bizimde kırkımız cumertesi çıktı daha denemedik bakalım belki bu gece bişeler olabilirrrkaydirigubbakcemile3:asigim:

biz daha yapamadık 56 gün oldu,annemlerdeydik yeni eve geldik bende adet görüyorum bilmiyorum artık nasıl olcak korkuyorum :1no2:

kızlar ben spiralle hamile kaldım birbucuk aylıktı haberim oldu en iyi yontem hap dıyo dr .

hadi ya spiralledemi hamile kalınıyoo off ne zormuş ya çocuk olmadan önce hiç korkmazdım şimdi çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktann allah korusunn...inşallah daha sonra....

yandık valla kesın arkadan ikinciler gelirrr bizimmmmm((((((((((

oooo kizlar benim oglus 2 aylik oldu hala tik yok
40 gun lohusalik,lohusalik bitti dikisimin biri dusmedi diye korktuk,dikis dustu adet oldum,adet bitti ramazan girdi adam gece gunduz calisiyo,bakalim nezaman olcek

sezeryanla dogum yaptim. 29 gunlukken iliskiye girdik. bir sorun olmadi. kisiden kisiye degisebilir, bilmiyorum. ama dikis yerlerime dikkat ettik tabi.

ya kıslar birşey sorucam, biz ilk denemeyi yaptik gayette başarılıydı kaydirigubbakcemile5
ama 1 hafta gecti ustunden bir daha denemeye niyetimiz bile yok,senağlama senağlama bebegin bizimle aynı odada yatıyor olması ve abdest almak zorunlulu hissediyor olmam hevesimi kacırıyor..ve gün içinde ege o kadar çok yoruyorki beni akşama pilim bitiyor :1no2:
esimde oyle biz niye boyle olduk yaaa:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

benim esim de hadi diyor bende diyorum simdi yikancam abdest alcam falan filan amma artik kacamam
cunku namaza basladim kucuklugumden kalan kazalari da kiliyorum ondan surekli abdestli olmam lazim
bakalim artik bey efendi gobek atsin :)))

çorumlu ne güzelll namazına tamaıyla başlaman inşallah bırakmazsın canımmm ..allah kabul etsınn hepsınııı...hidencim bukadar üşengeç olma şekerımmm valla elımde olsa adem yapsa her akşam yapacam anamm ne azgun karuyum beeee:))))))))))))))

kızlar bende normal doğum yapmıştım ilk denememizde bişey olmadı azıcık acıdı ama işbitti ama ikincisinde birden dikiş yerime bi batma oldu ve arkasından nokta nokta kan ve 3 gün oldu hala kan geliyor nokta nokta ama simsiyah herhalde ben kanımı hapla durdurduğum için kalanlar çıkıyor diye düşünüyorum kırmızı olsa korkardım da siyah kalan kanlara yoruyorum ama sonuçta gene ara vermek zorunda kaldık

benim esim de hadi diyor bende diyorum simdi yikancam abdest alcam falan filan amma artik kacamam
cunku namaza basladim kucuklugumden kalan kazalari da kiliyorum ondan surekli abdestli olmam lazim
bakalim artik bey efendi gobek atsin :)))

Allah hepımıze duzenlı kılmayı nasıp etsın bu konuda o kadar tembellık yapıyorum kı ve o kadar da uzuluyorum kı anlatamam namazlarında dua et corumlu olur mu?

maşallah maşallahh..bana da bulaştır kıııızzzzz hihoyyyt
bis dün gene yaptik, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
1 hafta olmuş dedi eşim..dedim haftada bir bundan sonra fazlası yoookkkklava: klava:

insallah kanaycim
rabbim icin 1 bucuk saat toplam kilinmai gereken namaz hic bi sey degilmis ama adet doneminden bugune kadar 7 sene kazam var insallah yaptikca azalticam
rabbim sizlere de nasip etsin insallah
sabah uyanamadim o kadar yorgunum ki
kollarim sanki agirlik kaldirmisim gibi agriyor allahim hepimizi cennetine girmeyi nasip etsin insallah
namaz kilmak gercekten cok rahatlici allah yardimciniz olsun

bende kocami ozledim yaws ama merve durmuo bi turlu :)))))))

ah ah biz daha doğumdan sonra 1 kez denedik çook canim yandi sonra korktum yapmaya üstünden biraz geçti adet oldum şimdide kocam 1 aydir il dişinda 2 haftada bir geliyo kendi evimizde olmadiğimiz için(kayinvalidede) rahat olamiyoruz yine 2 haftadir göremiyorum kocayi cuma günü gelecek bu kez adam niyeti bozdu herhalde cebinde prezervatifle gelecek heralde
ah ah bende çookk özledim kocami şu iki gün nasil geçecek yaa çok uzun geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…