Kırkı Çıkan yada Çıkmayanlar Eşlerinizle birlikte oluyormusunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın çorumlucumm

bizimde o iş tamam gari dün gece kapılar açıldı :sm_cool:ilk başta biraz cnm yandı ama sonrası doğum öncesi hatta gebelik öncesi gibi oldu

-----------------------------------------

Son düzenleme:
ay kızlar sizi bastan berı okudum amma guldurdunuz benı.. kaydirigubbakcemile3
benım şafak 9, daha doğurmadım bıle ama o 40 gun nasıl gecıcek merak edıyorum yaa... :uhm:
bız en son 2 gun once.. ıhım ıhım..

Son düzenleme:
:roflol:beklersen beklersin beklemezsen kendin bilirsin:roflol:
ben istemiyorummmmmmmmmmmmmm canim pek acidi yaws bi de bi sey hissetmedim
boyle devam etmez demi kizlarrrrrr:çok üzgünüm:

Geçiyo canım geçiyoo hemde nasıl geçtiğini anlamıyosun bile bebişin telaşından...

benim kırrkımda cumartesi çıkıyooooo:asigim:hihoyyyt

:roflol:

çorumlu hade gözün aydın şekerim:jeyyar:

:roflol:beklersen beklersin beklemezsen kendin bilirsin:roflol:
ben istemiyorummmmmmmmmmmmmm canim pek acidi yaws bi de bi sey hissetmedim
boyle devam etmez demi kizlarrrrrr:çok üzgünüm:

aa çorumlu abarma sırnaşık şeybizim gibi normal doğum dikişlı olanlar ne etsınn garuuu.:roflol:..o şimdi doğum sonrası ilkın tedirginliğinden öle olmuşturr sonuçta bu senın ilk deneyımın değil şekerimm (oğlandan bilmen lazumm)biliyorsun zamanla alışacaksunn... ikincide daha iyi olacak emin ol canımmyerimseniben:asigim:

ula o baska bu baska he
o zaman hatirlamiyorum vallaha acidi mi acimadi mi
zaten canim SIKKin ellemeyin gari beni:çok üzgünüm:senağlama

ula o baska bu baska he
o zaman hatirlamiyorum vallaha acidi mi acimadi mi
zaten canim SIKKin ellemeyin gari beni:çok üzgünüm:senağlama

la bu herufte senın yüzünü bi güldürmeduu beesırnaşık şey hep canın sıkkın hep moralın bozuk yawww bundan gayri elleşmem senlen

herif saf madara ediolar sumuruolar sinirini sanki benden almis gibi:1closedeyes:
adamin gozunu aciyorum ailenin ne bicim insanlar oldugunu gorsun diye anlamiyor tamam annesi babasi ama onun cocuklari oldugu icin somursunler mi gozu acik doymasizlar
annesi babasi diye her bi halt yapcak degil ya onlar icin
boyle biseye haklari yok ki :1shok:
rabbim anaya babaya uf denmez demis ben bi sey demiyorum ama cocugu diye de almiolar sanki kendileri
af edersin benimki dio ben onlarin oglu degilim pi..m dio yazik uzuluyorum ama annem babam dio genede :çok üzgünüm:
isleri dusunce ariolar anca ahh ahhh rabbim buyuk elbet :dilcikar:

40miz dun oldu da benim herifte gene tik yok acaba beni istemiyo mu göbegim cooook cirkin oldu kizlar korse taktim baya indi ama sarkik duruyo, dikisli oldugum icinde ne zaman rahat hareket edebilirim spora baslarim bilmiorum

sen sezaryenle mi dogum yapmistin
oyleyse 6 ay beklemen lazim bende bekliyorum gobegim cirkin ama benim herif yaklasmaya calisiyor ben yitiyorum kendimi cok cirkin ve kotu hissediyorum oyle

sen sezaryenle mi dogum yapmistin
oyleyse 6 ay beklemen lazim bende bekliyorum gobegim cirkin ama benim herif yaklasmaya calisiyor ben yitiyorum kendimi cok cirkin ve kotu hissediyorum oyle

aynen canim yaa bi yerimi görmesin diye yorganla ortuyorum etrafimi, normal diyor cocuk dogurdun diyor ama pek de icinden söylemiyor sanki senağlama 6 ay sonra karnimin sarkmasi gidiyor mu yaniii :1shok: neyi bekliyecem bacim :1shok:
hem sarkiyor hem kahverengi olmus hemde catlaklar var benneyaptımki

sarkma gider mi gobek gider mi hic bilmicem de
spor nasil yapcaz ne sporu yapcaz
sen daha doktora gitmedin mi ?
ben 16 da gidecem insallah o zaman sorarim herseyin iyisini dogrusunu ogrenmeye calisacagim insallah
allah yardimcimiz olsun,
evet benimki de oyle diyor cocuk dogurdun iki tane diyo kaydirigubbakcemile
ama nedek kalirsa da boyle kendimi bunun icin yicek degilim ya begenirse aha kaydirigubbakcemile3

burda spor yapma yeri var, belirli saatler var sadece kadinlar var spor yapiyorlar, aletler filan var..
zamanim pazartesi, dikisli yerim igrenc gözukuyor, dikisli diyorum ama ben hic dikis görmedim resmen yarik var esime bile göstermiyorum
eski kiyafetlerim olmuyor korse kullandim ama sarkik duruyor göbegim, ne kadar spor yapsam da duzelecegini sanmiyorum :lepi: neyse oglum icin deger diyeyim de alinmasin yavrucak :))

canım sıkma canını ne yapacaksın sonuçy,ta eşinin sevdiğin insanın anaı babası kabull edecen işte mecburen ..ne insanlar ver işte dünyada..tabıkı hep onlar için yaşamayacak onun kendı ailesi var yani sizler ...sizinle ilgilenecek ama ana babadır sonuçta atamazkii..ama onlarda acık senın koçiş gibi iyi olsalarr.ama böle kötüler çıkıyor işte evladını düşünmeyenn...rabbım herkesi iyi insanlarla karşılaştırsınn../(aminn):ecrin_bebek:

kızlar 53 gün oldu doğum yapalı. akşam ilk kez denedik ama çok korktum dikişlerim var normal dOğum yapmıştım. napcam ben korkuyom. yapamıyom kızlar
YARDIMMMMM

kızlar 53 gün oldu doğum yapalı. akşam ilk kez denedik ama çok korktum dikişlerim var normal dOğum yapmıştım. napcam ben korkuyom. yapamıyom kızlar
YARDIMMMMM

aynen arkadaşım benimde doğumum 51 gün oldu ben denemeye bile cesaret edemiyorum.benimkide normal doğum ve dikişlerimden epey bi çektim.nasıl yapacağım bilmiyorum.belki bayramdan sonra:1no2:normal doğum yapan arkadaşlardan deneyen varmı?

korkmayin kizlar korkmayin ilk geceniz gibi yasayin o geceyi:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…