ay kızlar sizi bastan berı okudum amma guldurdunuz benı.. kaydirigubbakcemile3
benım şafak 9, daha doğurmadım bıle ama o 40 gun nasıl gecıcek merak edıyorum yaa... :uhm:
bız en son 2 gun once.. ıhım ıhım..
:roflol:beklersen beklersin beklemezsen kendin bilirsin:roflol:
ben istemiyorummmmmmmmmmmmmmcanim pek acidi yaws bi de bi sey hissetmedim
boyle devam etmez demi kizlarrrrrr:çok üzgünüm:
ula o baska bu baska he
o zaman hatirlamiyorum vallaha acidi mi acimadi mi
zaten canim SIKKin ellemeyin gari beni:çok üzgünüm:senağlama
sen sezaryenle mi dogum yapmistin
oyleyse 6 ay beklemen lazim bende bekliyorum gobegim cirkin ama benim herif yaklasmaya calisiyor ben yitiyorum kendimi cok cirkin ve kotu hissediyorum oyle
aynen canim yaabi yerimi görmesin diye yorganla ortuyorum etrafimi, normal diyor cocuk dogurdun diyor ama pek de icinden söylemiyor sanki senağlama 6 ay sonra karnimin sarkmasi gidiyor mu yaniii :1shok: neyi bekliyecem bacim :1shok:
hem sarkiyor hem kahverengi olmus hemde catlaklar var benneyaptımki
herif saf madara ediolar sumuruolar sinirini sanki benden almis gibi:1closedeyes:
adamin gozunu aciyorum ailenin ne bicim insanlar oldugunu gorsun diye anlamiyor tamam annesi babasi ama onun cocuklari oldugu icin somursunler mi gozu acik doymasizlar
annesi babasi diye her bi halt yapcak degil ya onlar icin
boyle biseye haklari yok ki :1shok:
rabbim anaya babaya uf denmez demis ben bi sey demiyorum ama cocugu diye de almiolar sanki kendileri
af edersin benimki dio ben onlarin oglu degilim pi..m dio yazik uzuluyorum ama annem babam dio genede :çok üzgünüm:
isleri dusunce ariolar anca ahh ahhh rabbim buyuk elbet :dilcikar:
kızlar 53 gün oldu doğum yapalı. akşam ilk kez denedik ama çok korktum dikişlerim var normal dOğum yapmıştım. napcam ben korkuyom. yapamıyom kızlar
YARDIMMMMM
kızlar 53 gün oldu doğum yapalı. akşam ilk kez denedik ama çok korktum dikişlerim var normal dOğum yapmıştım. napcam ben korkuyom. yapamıyom kızlar
YARDIMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?