Kirli ve aç gözlü bir insanla yaşamak

Kısacası kadını istediğiniz gibi hizmetçi edemediniz burada dedikodusunu yapıyorsunuz. Abiniz az yesin de ayrı ev açsın normal insanlar gibi
Hizmetci yapmak istesek oturup yerdik ben ona bir kardeş gibiyim herseyimde elimi uzatıyorum yardımım dokunuyor çocuklarına bakıyorum hiç fark olmadı ablamdan ama benim isteğim yapıyoruz birşeyler beraber yaşıyoruz bugün yarın ben gidicm annem babam gider birşey öğrenmiş olaun

Benim zamanında bir ev arkadaşım hiç yıkanmazdı odası da kendi de o kadar çok kokardı ki çok zor durumunuz,yönlendirin bari parfüm depdorant düzenli banyo yapmayı öğretin,kıyafetlerini hergün çıkarsın yıkasın makina denen birşey var,bu devirde nasıl pis olunur anlayamıyorum

Benim zamanında bir ev arkadaşım hiç yıkanmazdı odası da kendi de o kadar çok kokardı ki çok zor durumunuz,yönlendirin bari parfüm depdorant düzenli banyo yapmayı öğretin,kıyafetlerini hergün çıkarsın yıkasın makina denen birşey var,bu devirde nasıl pis olunur anlayamıyorum
Yemin ederim çoğu kişi beni burda eleştirdi ben ona hep destek oluyorum ki birşey varsa gel interneten sipariş ederiz alırız gideriz geliriz vs vs ama bu demek değildir o bir hizmetçi aslında şöyle olacakti olay abim benim evlenmemi istemiyor çünkü kölelik görevini evde üstleniyorum ben

Doğuda ayrı ev yok diye bisey olamaz. Bütün doğulular sizin gibi yaşamıyor. Ev ,ev üstüne olmaz, kimse mutlu olamaz. Güzellikle konuşun yol yordam öğretin, eşim ilgisiz dediğinde temizlikten bahsedin . Belki kimsenin bilmediği bir rahatsızlığı vardır. Normal insan davranışları değil çünkü bunlar.

Kısacası kadını istediğiniz gibi hizmetçi edemediniz burada dedikodusunu yapıyorsunuz. Abiniz az yesin de ayrı ev açsın normal insanlar gibi
Az önce söyledim az yesin ev tutsun değil ben evde kölelik görevini yerine getiriyorum bundan evlenmemi istemiyor

Doğuda ayrı ev yok diye bisey olamaz. Bütün doğulular sizin gibi yaşamıyor. Ev ,ev üstüne olmaz, kimse mutlu olamaz. Güzellikle konuşun yol yordam öğretin, eşim ilgisiz dediğinde temizlikten bahsedin . Belki kimsenin bilmediği bir rahatsızlığı vardır. Normal insan davranışları değil çünkü bunlar.
Yemin ederim defalarca konuştum bak dedim sana tonlarca güzel şey aldık giy bakımını yao makyajını yap güzelce kokular sür yemin ederim altı senedir aldığımız kutularla parfüm ve deodorantlar kutularla dolabinda duruyor ben kötülüğünü istesem uyarmazdim

Hizmetci yapmak istesek oturup yerdik ben ona bir kardeş gibiyim herseyimde elimi uzatıyorum yardımım dokunuyor çocuklarına bakıyorum hiç fark olmadı ablamdan ama benim isteğim yapıyoruz birşeyler beraber yaşıyoruz bugün yarın ben gidicm annem babam gider birşey öğrenmiş olaun
Bir şey öğrenmiş olsun 😂 klasik doğu kaynanası cümlesi sizin içinize görümceden çok kaynana kaçmış.

Sorumu tekrarlıyorum. Bu kadar pis, bakımsız, açgözlü bir kadınla abiniz nasıl evlendi ve nasıl 2 çocuk yaptı?
Abim İstanbul'da yaşıyordu aslında köye gelmicem dedi iki sene boyunca babam bunu götürdü getirdi evlenicen dedi buda çok sinirlendi ilk gittigimiz görücü usulü evde kim karşıma çıkarsa çıksın evlenicem dedi babamda alıp çıkmış gitmiş üç saat uzak bir yere abim kız evet derse direk evet dicm demiş direk istiyorum demiş şuan pismanmi evet pişman bence çünkü bir anlık sinirle hayatini bitirdi

Öncelikle annem babam ve ben abimle yaşıyoruz abim evli ve iki çocuğu var eşi ise dağ başında yaşamış bir köyde yedi evli bir köy insan görmemiş hiçbirsey bilmiyor o kadar kirliki ondan gelen koku temizlik adına hiçbirseyi yok evide ortak temizliyoruz ben bulaşık ve mutfakla ilgileniyorum oda yemek ve toz alma süpürme vs ama o kadar kirliki hiç temizlemese umrunda olmaz heryeri pislik götürüyor ve altı senedir böyle bu durum ve ayrıca bir sorunu daha var çok aç gözlü ve cimri üstünde başında kıyafet yoktur ama topladığı biriktirdiği paranın haddi hesabı yoktur ve bu kirliliginden abim ona pek ilgi göstermez bundan çok şikayet ediyor çünkü bana anlatıyor benimle ilgilenmiyor diyor neyse aç gozlulugu ise yemek yapıyor herkese bir tabak yemek veriyor kendisi ise geriye kalan tüm yemeği yiyor ama şok oluyorum yarı tencere yemeği nasıl yiyebiliyor birşey varsa bana verin ben yiyeim canımı alın diyor resmen çok hain bir insan herkes hakkında kötu düşünceli sessi biri gibi duruyor ama her türlü şeytanlık var ben buna altı yıldır katlanıyorum artık dayanamıyorum görmek istemiyorum evlenme kararı aldım işim olana kadar nişan vs yaparım diyorum ama bu sefer abim istemiyor ne yapabilirim kendime ait hayatım olsun istiyorum
Öyle görmüştür baba evinde ve başka türlü bilmiyordur belki.. Siz iyilikle anlatın, alışverişe götürüp kişisel temizlik bakım ürünleri alın, öğretin

Yengeniz kendisine baksa, evi temiz tutsa abinizden evlilik izni çıkacağını düşünüp kadına yükleniyorsunuz ama buradaki sorun abiniz.

Kendisini ön plana alması ve bencilliği. Karısına da siz evi çekip çevirip dengeyi kurduğunuz için katlanıyor. Biriyle tanışıp anlaşıp evlenemiyor musunuz yani?

Back
X