3 yıl önce aldığım ..... marka bulaşık makinem bulaşıkları temiz yıkamıyordu,birçok yerden araştırdım sonuçta;
1.su iyi gelmeği zaman bulaşıklar temizlenmiyor.bu yüzden su vananızı kontrol edin.bulaşık makinesi çalışırken diğer çeşmeleri fazla meşğul etmeyin.
2.en önemlisi bulaşık makinesinin pervaneleri çok önemli farkındaysanız bu pervaneler çıkabiliyor.bunları çıkarıp içlerini temizleyin.benim pervanelerden limon çekirdekleri ,karpuz çekirdekleri çıktı.üstelik pervanedeki deliklerden girip orada şişmiş kocaman olmuşlar.
3.benim makinanın pervanesindeki delikler arkadaşımın evindeki bulaşık makinesinin pervanesindeki deliklerden ufak geldi,elime keskin bir bıçak aldım ve pervaneleri özellikle sondaki deliklerini genişlettim.böylece pervaneleri temizlemek daha kolay oldu.inanamazsınız pervanelerin içi çok kir barındırıyor.....
4.makinenin içindeki süzgecleri çıkarı içini iyice temizleyin.ayda bir boş çalıştırın.
umarım anlattıklarım uzun gelmemiştir.insallah uygulama fırsatı bulabilirsiniz.
herkese kolay gelsin.
aynı sorundan muzdaribim :S pervaneleri akşam temizliycem ama şu süzgec makinanın neresinde ?süzgecide temizlemek istiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.verdiğiniz bilgiler için ayrıca teşekkür ederim..umarım olumlu sonuç alırım.
arkadaşlar ben filtreleri temizliyorum ama pervaneyi bilmiyodum burda duyunca denedim
hatta pervaneyi yerinden çıkardım da ama içini nasıl temizliyosunuz anlamadım açılıyosa
pervanenin içi açılıyosa nasıl açılıyo bi anlatırmısınız ...
Bizim makina bardakları bu aralar bembeyaz buğulu çıkarıyor.Parlatıcı gözünde sirke var ,filtre temiz kontrol ediyorum ama pervaneyi temizlemedim.
Benim lsorunum için çamaşır suyu,kireç çözücü gibi aşırı zararlı kimyasal vs harici daha doğal bir çözümün var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?