Kirmadan kv'den ayri tatile nasil gidebilirim

ayyy napcaz biz bu kvleri ya :KK48: aslında iyi insanlar şüphesiz ama hic mi yeni gelin olmamışlar. Kocalariyla yalniz kalmak gezmek istememişler ben anlamıyorum ki . Allah ıslah etsin :dua:
Neyse ki buralarda birbirimizin dertlerini dinleyip bi nebze rastlıyoruz :KK68:
evet rahatladim baya. Sirf biz böyle degilmisiz :D Bir an gitsem mi bir haftaligina birsey olmaz dedim ama cok taviz verdim. :eek:Benim kvnin kvsi yoktu belki ondan kaynaklaniyor :D

Alışırsa öyle devam eder başa çıkamazsınız. 10 senelik de evli olsanız tatile giderken kayınvalidenin işi ne? Bende memurum insan 4 gözle bekliyor yıllık izni. O yıllık izni de kayınvalidemle otele gidip tatile giderek mi geçireceğim? Hadi memlekette bir kaç gün hep beraber geçirilir ama tatil kısmı olmaz. Herkesin bir özeli var

evet rahatladim baya. Sirf biz böyle degilmisiz :KK70: Bir an gitsem mi bir haftaligina birsey olmaz dedim ama cok taviz verdim. :eek:Benim kvnin kvsi yoktu belki ondan kaynaklaniyor :KK70:
yaa ondan iste bak gordun mu empati kuramıyor. Sen elinden geleni yapiyorsun zaten vaktinin bi kismini onunla paylaşarak. Bosver kendi keyfine bak canım. 😊😘

Net ve kararlı olun . Kırmadan yapayım edeyim diye kendiniz binbir şekle giriyosunuz ne gerek var sizin bir eşiniz aile hayatınız var kimseye hesap vermek ya da gönül yapmak zorunda değilsiniz . Seviyeli olun yorum yapmasına izin vermeyin istediğiniz yere gidin

Alışırsa öyle devam eder başa çıkamazsınız. 10 senelik de evli olsanız tatile giderken kayınvalidenin işi ne? Bende memurum insan 4 gözle bekliyor yıllık izni. O yıllık izni de kayınvalidemle otele gidip tatile giderek mi geçireceğim? Hadi memlekette bir kaç gün hep beraber geçirilir ama tatil kısmı olmaz. Herkesin bir özeli var
Tatil derken memleketten bahsediyorum zaten. Memlekete gitmemizi istiyor, izinimizi orda gecirecekmisiz. Gecen sene tanidiklara en az iki haftaligina buraya gelcekler gelinin okulu bittikten sonra demis. Öyle bir beklentisi vardi :D iki hafta napiyim ben oralarda

Tatil derken memleketten bahsediyorum zaten. Memlekete gitmemizi istiyor, izinimizi orda gecirecekmisiz. Gecen sene tanidiklara en az iki haftaligina buraya gelcekler gelinin okulu bittikten sonra demis. Öyle bir beklentisi vardi :KK70: iki hafta napiyim ben oralarda
Anladım sizin planınız Türkiye’ye hiç gitmemek yani. Zaten birlikte aynı binada yaşıyormuşsunuz ne gerek var ki zaten

Normalde görüyorsanız tatilde yalnız kalmak istemeniz normal. Ben de olsam gitmezdim tekrar yanına. Eşin akraba ziyaret etmek istiyorsa 2 3 gün verilir sadece. Onun dışında yap planını git nereye istiyorsan. Gizli saklı da yapma. Çocuk musunuz yani sanki sevgilinizle kaçamak yapıyorsunuz hayret bir şey. Küserse küssün hiç de umursamayın. Tepenize çıkmışlar. Bir de beraber tatile gidelim diyor gelsin bir de aranızda yatsın oldu olacak.

Merhaba arkadaslar,
yine bir kv derdi. Gecen sene evlendim, dügünden sonra direk balayina gittik ve balayindan sonra sürekli üniversite sinavlarima calistim.
Biz yurt disinda kaliyoruz, kv'yle altli üstlü oturuyoruz. Kv'nin evi var Türkiyede. Sinav döneminde Türkiyeye gittiler ve sürekli bizim gelmemizi orda kalmamizi istedi.
Sinavlarim oldugu icin ve is görüsmelerim oldugu icin hep onu bahane olarak kullandim, kv'yle tatil yapmak istemiyordum. Yeni evlenmistik, coluk cocuk olmadan esimle beraber tatil gecirmek istiyorduk. Ki kv'yi zaten almanyada görüyorum, ayni binada oturuyoruz sonucta, ne gerek var yani.
Sonuc olarak bos zaman buldugumuzda yurt disina tatile gittik ama kv'ye haber vermedik. Gelmemizi okadar bekledi ki, baska yere gittigimizi bilseydi küserdi. Zaten sonradan bazi olaylardan dolayi yinede gitmek zorunda kaldik ve esimle tek basina bir yere bile gidemedik. Döndükten sonra tekrar yilbasina dogru bir tatile ciktik. Kis aylari iki hafta izinimiz oluyor. Onu degerlendirmek istedik. Iki hafta kacalim dedik.
Simdi yaz aylari yaklasiyor, her yaz Türkiyeye gidilir ama bizim tercihimiz kv'yle kalmak degil. Tüm sene calisip izinimizi akraba ziyaretine harcamak istemiyoruz ve baska yerlere gitmek istiyoruz bunuda duyurduk, buna haliyle baya bozuldu, yaz tatili olarak mi düsündügümüzü sordu ve cevap olarak bunu dedi: "cok gezdiniz, bu sene izine gitmeyin, gidecekseniz sadece Türkiyeye gidin", yani onun yanina.. bende "sene daha yeni basladi, nasil bu sene gezmeyelim.
Cocuk olmadan gezmek istiyoruz" dedim. Onuda anliyorum yanina arkadas ariyor, kp yasli. Ama inanin esimle hic bir özelimiz kalmiyor. Simdi diyeceksiniz belki okadar tatil yapiyorsunuz neden bir tatilinizide oraya vermiyorsunuz, ne kadar kötü gelinsin :KK70: . Altli üstlü oturuyoruz, hergün görüsmesekte sürekli görüsüyoruz. Haftasonlarini cogu zaman beraber geciririz, alisverise götürürüz gezdirmeye calisiriz.
Haftaici yemek yaptigimda mutlaka götürürüm, ara sira beraber oturur konusuruz. Tüm sene calisip izinimi böyle degerlendirmek istemiyorum. Cocuk olduktan sonra zaten oralar görünüyor bize.
Bu sene beraber gitmek istiyor, kac kere belli etmeye calisti, söyledi. Ama öyle bir niyetimiz yok. Birkac gün kalip gidersekte baska yerlere yüzümüze bakmaz. Kaynimi eve almamis izindeyken kisa kaldilar diye. Napmaliyim sizce

cok da tin, cok da fifi diyip biletleri otelleri ayarlayip fikir degil karar bildireceksin. bildirmek dediysemde izin alir gibi degil.

Bir iki kırılsın bence. Belki bu sayede kırılmamak için fazla müdahaleci olmaması gerektiğini, koskoca insanların hayatını yönetemeyeceğini anlar.

Bunun için izin alacak değilsiniz herhalde. Çok yüz vermişsiniz belli ki. Tatile gidiyoruz diye haber verin olsun bitsin. Cidden şaşırıyorum şöyle konulara.

Kesinlikle geri adım atmayın ve tavır yapsa bile bilmemezlikten gelin veya şirinlik yaparsınız, diretirsiniz.

Kayınvalidemi kırmak istemesem şuan aynı evde yaşıyor olurduk 😃

Geçiniz bu işleri.. Biz genelde tatile giderken öğrenir kayınvalidem ki biz de altlı üstlü sayılırız. Kendime dair hiçbir planımı paylaşmam. Şimdilerde 7 yaşındaki kızım anlatıyor da öyle haberi oluyor önceden. Aklı ersin kızımı da uyarıcam. Siz fazla -gereksiz- samimi olmuşsunuz.

Hayir tabiki Türkiyeye gitmek istiyoruz. Ama ayri takilmak isteriz. Esimle beraber gezerek. Bizde özlüyoruz vatanimizi ama kvsiz :KK70:
O zaman eşinize biletleri alalım falan diye yol yapın bence. Onun da birlikte gitme niyeti yoksa biletleri alın, gitmeden de bahsetmeyin hiç. Veya biz biletlerimizi aldık anne plan yaptık önceden deyin

Back
X