- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam kargoyla nakit para gondermem. Baska bir yontem bulun.
Anne babası kardeşleri yok mu askerde olana ailesi destek olur sevgilisi degil
Pesin hukum derken? Benim yorumumu yanlislikla alintiladiniz sanirim?K
Peşin hüküm verene kadar yorumları okursaniz cevabı alırsınız
Var yineAskerde ne parasına ihtiyaç var ki
Sonuçta yemek askeriyeden
Hafta sonu çarşıya çıkmayıversin
Sigara içiyorsa bıraksın
Esasen askerin eskiden harçlığı bile vardı da sonra kaldırdılar galiba
Bu yasina gelmis delikanlinin ( yasini bilmiyorum askerlik yasindan yola cikiyorum) mutlaka sana gelene kadar annesi babasi abisi vs. Vardir. Kaldi ki seninle her telefon gorusmesinde parasizliktan dem vuruyorsa " hizlica oradan kac" heleki erkekler parasizlik mevzusunu sevgileriyle konusunca ben igreti oluyorum. Es olursun anlarim.
Para pulda gonderme.
Tabi ki her konuşmada param yok demiyor. Hem lütfen peşin hüküm vermeyin direk ailesi yok. Akrabalarından da gorustugu kimse yok.
O zaman askere gitmeden ne yer ne içerdi
Parasını ayarlayıp gitmedi mi
Neden her şeyde bir olumsuzluk arıyorsunuz. Evet sevgilim beni salak yerine koycak tüm parami alıp ayrılacak. Ne kafa ama.
Tabii ki düzenli bı geliri vardı ama her şey planlandığı gibi gitmiyor
Bak bence para göndermelisin
Trilyon göndermeyeceksin ya
Ama askerde parayı ne yapacak
Ay param yok diye dert yanacak kadar parasız neden kalıyor
Yani askerde harcanacak bellidir vs vs
Sorun şimdi para göndermen değil Ada'mın sorumluluk bilinci olup olmaması ve bunu sana yansıtma biçimi
Benim sevgilim askerde parasız kalsa idi ya açıkça bana para gönder derdi ya da bu lafı hiçççç açmazdı
Tavrını biraz daha düşünerek karşındakini tart
Bizler pesin hukum vermiyoruz anlattiklarindan yola cikiyoruz. Soru ve cevap ilerliykruz. Kaldiki senin sevgilin sen nasil kirmayacgini daha iyi bilirsin.