• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırmadan Nasıl İkna Edebilirim?

Askeriyede zarflar açılıyor bildiğim hatta mektuplar da okunuyor.
Askerden dönğnce ödeyebileceğini ama şimdi orada sıkıntı çekmemesi için para göndermek istediğinizi söyleyin banka hesabına yatırın, o da çok zorlanmazsa harcamayacaktır zaten

Anne babası kardeşleri yok mu askerde olana ailesi destek olur sevgilisi degil

Bu yasina gelmis delikanlinin ( yasini bilmiyorum askerlik yasindan yola cikiyorum) mutlaka sana gelene kadar annesi babasi abisi vs. Vardir. Kaldi ki seninle her telefon gorusmesinde parasizliktan dem vuruyorsa " hizlica oradan kac" heleki erkekler parasizlik mevzusunu sevgileriyle konusunca ben igreti oluyorum. Es olursun anlarim.
Para pulda gonderme.

Bu yasina gelmis delikanlinin ( yasini bilmiyorum askerlik yasindan yola cikiyorum) mutlaka sana gelene kadar annesi babasi abisi vs. Vardir. Kaldi ki seninle her telefon gorusmesinde parasizliktan dem vuruyorsa " hizlica oradan kac" heleki erkekler parasizlik mevzusunu sevgileriyle konusunca ben igreti oluyorum. Es olursun anlarim.
Para pulda gonderme.

Tabi ki her konuşmada param yok demiyor. Hem lütfen peşin hüküm vermeyin direk ailesi yok. Akrabalarından da gorustugu kimse yok.

O zaman askere gitmeden ne yer ne içerdi

Parasını ayarlayıp gitmedi mi

Neden her şeyde bir olumsuzluk arıyorsunuz. Evet sevgilim beni salak yerine koycak tüm parami alıp ayrılacak. Ne kafa ama.

Tabii ki düzenli bı geliri vardı ama her şey planlandığı gibi gitmiyor

Neden her şeyde bir olumsuzluk arıyorsunuz. Evet sevgilim beni salak yerine koycak tüm parami alıp ayrılacak. Ne kafa ama.

Tabii ki düzenli bı geliri vardı ama her şey planlandığı gibi gitmiyor

Bak bence para göndermelisin

Trilyon göndermeyeceksin ya

Ama askerde parayı ne yapacak

Ay param yok diye dert yanacak kadar parasız neden kalıyor

Yani askerde harcanacak bellidir vs vs

Sorun şimdi para göndermen değil Ada'mın sorumluluk bilinci olup olmaması ve bunu sana yansıtma biçimi

Benim sevgilim askerde parasız kalsa idi ya açıkça bana para gönder derdi ya da bu lafı hiçççç açmazdı

Tavrını biraz daha düşünerek karşındakini tart

Bak bence para göndermelisin

Trilyon göndermeyeceksin ya

Ama askerde parayı ne yapacak

Ay param yok diye dert yanacak kadar parasız neden kalıyor

Yani askerde harcanacak bellidir vs vs

Sorun şimdi para göndermen değil Ada'mın sorumluluk bilinci olup olmaması ve bunu sana yansıtma biçimi

Benim sevgilim askerde parasız kalsa idi ya açıkça bana para gönder derdi ya da bu lafı hiçççç açmazdı

Tavrını biraz daha düşünerek karşındakini tart

Tavrını biliyorum düşünecek tartacak bı şey yok. Ben göndermeli miyim göndermemeli miyim onun derdinde değilim. Buna nasıl ikna edebilirim kırmadan onu düşünüyorum

Bizler pesin hukum vermiyoruz anlattiklarindan yola cikiyoruz. Soru ve cevap ilerliykruz. Kaldiki senin sevgilin sen nasil kirmayacgini daha iyi bilirsin.

Bizler pesin hukum vermiyoruz anlattiklarindan yola cikiyoruz. Soru ve cevap ilerliykruz. Kaldiki senin sevgilin sen nasil kirmayacgini daha iyi bilirsin.

Peşin hüküm veriyosunuz. Yok ailesi var mı yok parayı ne yapıyor. Elbette ben de biliyorum askerde insanın çok paraya ihtiyacı olmadığını ama maalesef askerlik dışı harcamaları oldu ve ailesinden para gönderecek kimse yok. Gerçek anlamda kimse yok.

O zaman kirmayi felan dusunme " ben senin sevdiceginim, boyle seylerin aramizda lafi olmasin cok uzulurum de" bir sekilde parayi ulastir...

ben de yakın olduğm birine bu ay sıkıştım dediğimde hemen para göndereyim diye ısrar edince sinir oluyorum. her sefrinde aynı şey, söyleme de diyorum ama bana söylendiğinde ben de ısrarla teklif ediyorum.

gurur meseleyesi yapmayacaksa gönder gitsin. ama askerdeki adam parayı napcak bilemedim.

Parayı nereye göndereceğini biliyorsan eğer rızasını bekleme ortalama bir tutar gönder derim ben. Erkekler ağızlarıyla onaylayıp para isteyemez ki ikna olmaz yani gönderdikten sonra da " biliyorum ihtiyacın yok ama belli olmaz acil bir şey olur dara düşersin diye gönderdim bir miktar ben senin sevdiğin kişiyim izin ver her anlamda destekçin olayım" yazar alırsın gönlünü. Sevdiğimle iki yıldır beraberiz ve maddi konuda gerektiği zaman gerektiği yerde birbirimize yardımcı olmuşuzdur sorun olacak bir durum yok burada endişelenme hiç. :KK200:

Back
X