Ben de öyle düşünüyorum ve bir kere de şey dedi ben yalnız oturuyordum x Bey buna Tatammm nerde yok mu demiş ben de dedim heralde öylesine sormuşlardır bir şey demedi. Dedikodu mu yapıyorlar dedim yaparlar onlar hep falan diyor. Ben rahatsız oldum yani. Kendi erkek olduğu için rahatsız olmuyor olabilir ama bana niye söylüyor bu konuyu mesela . Hangi kıza söylese siniri bozulurYok sayarım, anlamıyorsa da açık açık hoşlanmadığımı söylerim. Kırılırsa kırılsın yapacak birşey yok. Milletin kafasına akıl sokacak değilsin ya. Zor durumda bırakır ileride
Daraldım yani mesajı bile beni çok mutsuz ediyorIs arkadaşınız once bayan sandım ama erkek sanırım.
Sizden hoşlanıyor ve kıskanıyor olabilir.
Oyuzden başkalarıyla arkadaş olmanızı istemiyor bence...
Is arkadaşınız once bayan sandım ama erkek sanırım.
Sizden hoşlanıyor ve kıskanıyor olabilir.
Oyuzden başkalarıyla arkadaş olmanızı istemiyor bence...
Ne diyim sizce?Bu ne ya afedersiniz saf belli de suzme mi bu? Belli ki kibarliktan laftan anlamiyor ay okurken bile daraldim acik acik konusun yahu.
İşyerinde bir ablaya bahsettim sadece evet dedi ben de farkettim sürekli senin yanına geliyor oturuyor sıkılman normal bence dediRahatsızlığınızı açıkça belirtin bence.
insanları kırmayalım diye kırılmaktan bıkmadıkmı ? bence bıktık
Benim cinlerim tepeme çıkıyor mesaj atınca bile atma yani atmaasabım bozuldu okurken
Ne diyim sizce?
Mesela ya böyle habire dip dibe hoş olmuyor insanlar yanlış yorumlar falan desem bana benim için sorun yok diyebilir mesela. Benim için sorun olduğunu düşünmez
Rahatsızlık duymanız normalİşyerinde bir ablaya bahsettim sadece evet dedi ben de farkettim sürekli senin yanına geliyor oturuyor sıkılman normal bence dedi
Başlardaki yardımına rağmen diyim mi?Onda o kapasite yok o belli zaten. Senin icin sorun yok onun farkindayim da benim icin buyuk sorun rahatsiz oluyorum deyin. Erkek arkadasim mesajlarinizi goruyor rahatsiz oluyor deyin. Dus artik yakamdan deyin :))
Hatta o da dedi yani ne gelip öyle gevşek gevşek oturuyor ki sürekli dedi ben anladım rahatsız olduğunu dedi. Abla anlamış yani o anlamadıRahatsızlık duymanız normal
Başlardaki yardımına rağmen diyim mi?
Ya bir de insan anlar yani işyerinde karşılasınca çay söyliyim diyor yok işlerim var diyorum hep. Gene de mesaj atabiliyor yani aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?