anlıyorum canım merak etme
ortada sorun varsa genelde tek sorduğum neden beni üzüyorsundur
dirayetli ol kendinden ödün verme, ben ettim sen etme kşum
haberdar et biziii :*
konuşmadı bile hı hı anlıyorum
hı hı anlıyorum
ama ses de nasıl bi öfke
ne yaptım ki ben
beni çok üzüyorsun diyorum
hı hı diyo
son durum akşam gelmediSanki ben yaşamışım gibi çok kötü hissettim kendimi son durum nedir ? :44:
yok almayacağm elbiseyibencede al onun yanında gıymezsın oklur bıter . Ya da gıydıgındede odunun bırı ıle bakmıstım ama ne kadar begendıgımı anlamadıgı ıcın kendım gıdıp aldım dersın =P
sıradan bir erkekse defolup gidecek.
kafa dinleyecek,gezecek tozacak oh bbe dünya varmış diyecek.
tüm bunlar sıkmaya başladığında kimisi için 1 hafta kimisi için 1 ay kimisi için 1 sene kapını çalacak ben ettim sen etme diyecek.
bu senaryoyu hergün milyonlar yaşıyor canım. ona göre davran. önünü görerek hareket et.
Kim ne derse desin, kırmızı ve elbise bi arada, ben bile alırım bi tane
Ah Zinar yaaTamamen iki zıt kutupsunuz sanki
Kendini biraz geri çek bence üstüne düşsün
Kıymetini anlasın
He bi de sen kesinlikle körkütük aşıksın
Yoksa çekmezdin bnları en azından benim tanıdığım Zinar çekmezdi
Niçinnnnnnnn
çünkü erkek arkadaşım sinirimi bozdu
ona aldırtmaya çalışmışım
çok oturdu içime bu laf
sanki onun parasına muhtacım
Sen onun ne düşündüğünü boşversene ya ben olsam inadına alır giyerim
Resmi var mı neye benziyo :)
buketçimmmmm evet canım aşığım malesef
yoksa asla çekmem biliyorsun
dünkü yaptığını anlamış galiba sabah aramış internete girmiş bi alışveriş sayfasında pahalı bi ayakkabıyı gösteriyor rengi beğendiysen alayım diye
asla dedimistemiyorum
bundan sonra bugüne kadar aldıklarını da kullanmayacağım
6 aylik ilisknizde o size bir takim giysi hediyeleri almis galiba, siz ona bir sey aldiniz mi? Arkadasliklarinda hediyeye ayni miktarda bir heriye goturme prensibi var anlasilan belki henuz tam oturmamis 6 ay gecmis iliskisinde de boyle bir dusuncesi vardir. Sonucta gecmis iliskilerinde bu tarz seyler yasamis olabilir parasinin yendigi. Bu yuzden temkinli yaklasiyo olabilir. Ben esimle nisanliyken ona yemek ismarlatirken bile temkinliydim. Bir tane o ismarlarsa bir tane ben ismarlardim. Cok korkarim boyle laflardan cunku.
Elbiseyi size denetmesinde bile ileriye dönük pislik görüyorum ben. Sizde görmesi onda görmesi vs. Kırmızı rengin neden özel olduğunu erkekler de anlar kadınlar gibi hakkında konuşmalarına gerek yok bence. 6 ay bişey değil diyip sallayın gitsin zaten uzun ilişkiniz vs de olmuş bi süre sonra en aşık olunana bile geriye duygu falan kalmıyor biliyorsunuzdur.
Ha hepsi aynı bokun laciverti diyip devam da edebilirsiniz mantıklı o da ama bildiğinizi göz görmeyince gönül katlanır hissiyatıyla kendinizden saklamaya çalışmayın kızın yanında nasıl davranıyor fln görmek için sizi dengeleyip sinirlerinizi kontrol edecek iyi arkadaşınızla gidin.
Gerek yok katlanmanıza bence.
Kırıcı birşey söylememişimdir umarım, üzüldüm açıkçası duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?