bugün erkek arkadaşımla ilkokul arkadaşına doğum günü hediyesi almaya gittik
arkadaş bayan
tabi ben beğendim kırmızı bi elbise
erkek arkadaşım dene dedi sana oluyorsa ona da olur dedi
denedim erkek arkadaşım çok güzel oldu ya dur resmini felan çekeyim dedi
elbiseyi aldık
velhasıl kelam
ben elbiseyi çok beğendim üstelik kız çakma sarı ben esmerim bana daha güzel olur sanki
gidip aynısını alsammmm çok mu kıskanç görünürüm:26:
Merhaba canım benimde çok beğendiğim şeyler akşam rüyama kadar girer.Çok beğendiysen al bence erkek arkadaşının yanında giymezsin olur biter.
mümkün değil hergün görüşüyoruz
aslında o da çok sevdiğimi fark etti
bunu sana alalım demesini beklerdim
verme, senin olsun
bu erkekler hep oduunnn..
çok güldüm ya
yok verdi bile
şu an bir kafede oturuyorlar
ve sevgilimin şarjı bitti
ben bi erkek arkadaşıma alsam
o beğense
al senin olsun derim
bak ne güzel söyledin bayan düşünceli erkek düşüncesizi aslında bi durup düünseler yapılabilecek inceliği görücekler ama nerde yada acaba son anda bir sürpriz yapıp sana verebilir mi ki ya ...
elbise de kırmızı kırmızı nasıl güzel nasıl güzelbak ne güzel söyledin bayan düşünceli erkek düşüncesizi aslında bi durup düünseler yapılabilecek inceliği görücekler ama nerde yada acaba son anda bir sürpriz yapıp sana verebilir mi ki ya ...
o kadar düşünceli bi erkek görmedim ben ama yaparsa da bana yapılmış gibi mutlu olurum düşünceli erkeklerin nesli tükenmemiş diye
o kadar düşünceli bi erkek görmedim ben ama yaparsa da bana yapılmış gibi mutlu olurum düşünceli erkeklerin nesli tükenmemiş diye
o elbiseye o kadar parayı verip evde giymek miKendine de al boş ver dışarıda giyinmezsen bile evde giyinirsin
al bence. çok beğenmiştim sana da aldım kendime alırken hazır bekliyordu hediyen evde dersin. aynı yerde giymezsiniz olur biter.
o elbiseye o kadar parayı verip evde giymek mi
mümkün değil
ya kız sorun değil kızla tanışmadım bile onun arkadaşı sevmiyyooom kızı aynı ortama denk gelmeyiz
sorun erkek arkadaşımın ayyyy kıskanç dememesi
ya kız sorun değil kızla tanışmadım bile onun arkadaşı sevmiyyooom kızı aynı ortama denk gelmeyiz
İçinde kalmasın maden her gün sevgilinle buluşuyorsunuz .
ya şimdi kızı da hiç sevmiyom inat eder gibi almış duruma düşeceğim almayım en iyisiaa yok be bi şey olmaz ondan. onun gözü bayram etmiş takılmaziçinden neler diyor biliyoruz
bazen takılıyorlar işteyahu öyle desenebi erkeğin öyle bişeye takıldığını da hiç görmedim
ya dayanamayıp sorucam yaşlar kaç sizin ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?