• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kırmızı elbise

yok bi arkadaşı daha katıldı onlara üçü beraber
ben gitmedim çünkü kızı sevmiyorum
ama cadaloz gibi de görünmek istemiyorum
tanışmak istiyosa o gelsin ayağıma

öyle oldu ama zorunlu sebeplerdi o saate kadar çünkü 10 a kadar benm yanımdaydı bende kızı istemediğim için o saatte görüştüler içeriği bildiğim için sorun etmedim,
ama ogün öğrendim ki anlayışlı görüneceksin derinden işleyeceksin
asla bağırmadan sanki çok anlayışlıymış gibi
daha önce bi kızı öyle uzaklaştırdım
ve haklı olan da ben oldum
çok derin oynadım:ssz::ssz:

wuwww zekice oynanmışşş iyi bakalım ama dikkatli ol tatmmm...

hımm olsun ne arkadaşlıklar bitiyo bumu bitmicek peki senin var mıydı budenlenli iyi bir erkek arkadaşın ya

var tabi ama o tanıştı onlarla
ben sevgili ve erkek arkadaşı birbirinden ayırabildiğim için sorun olmuyo

bugün erkek arkadaşımla ilkokul arkadaşına doğum günü hediyesi almaya gittik
arkadaş bayan
tabi ben beğendim kırmızı bi elbise
erkek arkadaşım dene dedi sana oluyorsa ona da olur dedi

Hayatımda hiç bir erkeğin bir kıza elbise hediye aldığını görmedim:)
Sevgili,nişanlı,eş hariç tabii...
Bence yanlış olmuş.Hatta kız farklı bile algılayabilir.
Keşke elbiseyi sen alsaydın,arkadaşına hırka,tişört filan alsaydınız.

hata sende. :37: çok beğendiğin şeyi neden başkasına alıyorsun ki. sevgilinden beklemişsin bunu demesini bak noldu şimdi içinde kaldı. :31: ben olsam hayatta almazdım o kıza. beğendiysem kendime almıştım bile. :27: ona da başka şey alırdın hediye mi yok...

hakikaten ya... :28:
sevgilisi olan adamın kız arkadaşına KIRMIZI ve evde giyilmeyecek kadar pahalı bir elbise alması çok saçma. insan anca sevgilisine alır o hediyeyi...

Ayyynen katılıyorumm. Elbise, hemde kırmızı, hemde evde giyilmeyen :20: bence sen onu aldırmakla hata yapmışsın eğer birine bişey almak istiyosa sana alsın, sende hiç düşünme o kadar beğendiysen al sonuçta sen onun sevgilisisin niye öyle düşünsünki :34:

hiç o açıdan düşünmedim birlikte girdik mağazaya o anda ona baktım güzelmiş diye aldık
kıskanmadı mı hiç seni vakit geçiriyosunuz diye
kıskandı aşırı kıskanç zaten
hata sende. :37: çok beğendiğin şeyi neden başkasına alıyorsun ki. sevgilinden beklemişsin bunu demesini bak noldu şimdi içinde kaldı. :31: ben olsam hayatta almazdım o kıza. beğendiysem kendime almıştım bile. :27: ona da başka şey alırdın hediye mi yok...
içimde kaldı ama boğucu sıkıcı kıskanç kişi durumuna düşmek istemedim
hakikaten ya... :28:
sevgilisi olan adamın kız arkadaşına KIRMIZI ve evde giyilmeyecek kadar pahalı bir elbise alması çok saçma. insan anca sevgilisine alır o hediyeyi...
kız da ona alıyodu doğumgünlerinde bide pahalı almış kız bu da o ayarda aldı
kesinlikle al içinde kalmasın.
alabilme ihtimalim yüksek
Ayyynen katılıyorumm. Elbise, hemde kırmızı, hemde evde giyilmeyen :20: bence sen onu aldırmakla hata yapmışsın eğer birine bişey almak istiyosa sana alsın, sende hiç düşünme o kadar beğendiysen al sonuçta sen onun sevgilisisin niye öyle düşünsünki :34:

kız da ona almış hediye iadeyi ziyaret

konuyu okurken size alıcakta caktırmadan arkadasmı diyo süpriz yapcak diye geçirmiştim içimdende sonu odunlukla bitmiş :)

yok ya ben mücadele edemiyorum artık bu kız özellikle çok eski arkadaş
diğerlerini postaladım ama bu mümkün değil
tanıştırmak istiyo ama tanışmayacağım
çünkü bi kere şöyle dedi
biz eskiden şaka yapardık 30 a kadar evlenmezsen seni alırım diyodum kıza diye
orda o kız bitmişti artık benim için

bi deneyim elbise güzeldi beğendi mi felan diye

benim de çok yakın bi erkek arkadaşım vardı uzun yıllar kankaydık, aramızda hiç flört yoktu ama bu 30a kadar evlenmezse alma geyiği bizim aramızda da vardı. şuan çıkıyoruz :ssz:
o geyik yapılıyosa minicik de olsa bi ilgi bi beğeni vardır.
ayrıca kırmızı ve çok şık bir elbiseyi bir erkeğin bir kadına alması sevgilisi değilse hiç hoş değil.
hiçbir kadın da kendisine öyle bir hediye alan bir erkek hakkında "bu çocuktan iyi sevgili olur" diye aklından geçirmeden edemez.

Konu sahibini ayakta alkışladım resmen. Allah korusun büyük konuşmuş olmayım ama bana bu cinayet sebebi. Benim yani BENİM sevgilim pahalı, kırmızı göz alıcı bir elbiseyi, ben deneyeceğim bayılacak ama başka bir kıza alacak, doğum gününe gidecek, ben de burda konu açıp yazacağım. Allah korusun düşündüm su saatte diken diken oldum yani. :) Hakikaten çok anlayışlısın ben de çok imrenirim senin gibilere çok kıskanç olduğum için. Ayrıca sevgilin de odunluk falan yok. O kıza düşünüp böyle birşey alabiliyorsa sevdiğine hadi hadi alması lazım. Çok şükür benim sevgilimin yakın kız arkadaşları yoktur ama böyle bir durum olsa adım gibi eminim sana çok yakıştı sana alayım, hem ne gerek var ona pahalı bir şeye der elbiseyi bana alır ona ucuz bir şey alır çıkardık :D Sen yavaş yavaş bu kızı hayatından şutla gitsin. Sevgilimin mantığı kız ve erkek yakın arkadaş olmaz ya sevgili olur ya da merhaba mı merhaba o kadar.

Back
X