En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Yazarım canım merak etme. Valla açıkçası ben pek belirli konular harici takılmıyodum da yemekleri görünce fikrim değişti
Zaten evde mecbur yemek yapıyoruz, yarışarak yapınca eğlenceli de oluyor
Ben hariç ben evde yemek yapmadığımdan yarışmaya da katılmıyorum

:)) ay gercekten mi:) iyi vakit buluyon burdakilere:) bak ama kizin yuzune kapatmisdin telefonu alinmis: (
Umrunda mı alınmam Şerbeti yaptım şimdi ne yapayım diyorum, kapat hava karardı diyor
Yemek bölümü editörü dediğin gerekirse helvayı yapar, yollar. Ne demek tarifi vermemek, anlatmamak, bitmesini beklememek

Umrunda mı alınmam Şerbeti yaptım şimdi ne yapayım diyorum, kapat hava karardı diyor
Yemek bölümü editörü dediğin gerekirse helvayı yapar, yollar. Ne demek tarifi vermemek, anlatmamak, bitmesini beklememek
Ben sanal editörüm evlere servis yapmıyorum

Sukredelim bence gene en azindan tatli dili var bize:)

Zaten evde mecbur yemek yapıyoruz, yarışarak yapınca eğlenceli de oluyor
Ben hariç ben evde yemek yapmadığımdan yarışmaya da katılmıyorum
ilk cümleni okuyunca tam yazıcaktım sen kalkıp yemek mi yapıyosun diye :) ama hepsi protein zengini tam bizlik valla

Al işte
Sen tarife tarih eklemeyi unutmuşsun. Ben biraz önce gittim pijama, kısa kol t-shirt, saç açık namaza durdum Neyse ki çok ilerlemeden fark ettim Gidişat iyi değil benim bence

Ay ben de geçen mikrodalgaya boş tabak koyup ısıttım
Salihe hamileyken daha fenasi olmuştu sütyen giymeyi unutup ise gitmiştim

Hava kararmadan foto çekeyim güneş ışığından faydalanayım demiş
Ama hiç düşünmemiş bu hamile kadın aşeriyor önce onun isteğini yerine getireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…