En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bende şekerden beri protein ağırlıklı gidiyorum diyete göre yani ama ona rağmen bende alıyorum yarın da bebeği görücez bakalım.Bencede ye sebze de muhakkak herşeyden biraz biraz
Yarın bakalım bu ay nasıl gitmiş.
Artık yaparım ya, çok şükür doktor artık risk görmüyorum dedi, bebeği dana gibi yapmaya da gerek yok, sonra biz taşıycaz

B12 filan da iyi çıktı aslında ama demek hakkaten beynim küçülmüş neyse senin de namazını Allah kabul etsin, çok şükür bitmeden fark ettin
Benim de B12 referans değerleri arasıda ama var bi etkisi ya, bu kadar unutkanlık normal değil ki. Amin Allah razı olsun, ne olduysa şüphelenip uyandım işte

Tarifi verdim yani değil mi
Aynen şöyle verdin;

Ayyyy kızlar ben tarifim ile ilgili bir hata yaptım.Tarih notunu yazdım ama eklemeyi unutmuşumŞimdi masada kağıdı görünce aklıma geldi
Sende mi unuttun, bende unutmuştum, yemekten sonra aklıma geldi. Patatesle beraber çektim
Sisstt kizlar asure yapmadiniz mi ya bi tabakta bana yollayin : (

Ben yarın yapacağım inşallah

Sende mi unuttun, bende unutmuştum, yemekten sonra aklıma geldi. Patatesle beraber çektim

Ben yarın yapacağım inşallah
Ben yazdım.Bugün dedim ya çok karmaşık geçti bu sebeple unutmuşum.Ama hepsinden kaldığı için tekrar sunum yaptım ve ekledim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…