En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Sen calisiyon mu boncugum? Ev isi mj yapiyosun?
Ben çalışmıyorum ama her yere yetişirim.Evde çok oturmam:)Sıkıntısı olan beni arar,bana yazar,beni çağırır..
Oğlumun okulda sınıf annesiyim.Tüm etkinliklerine ben yardım ediyorum.Hatta hazırlıyorum:)

Ay o isler zor: ( bende okulda bi kac biseye yetiseyim dedim dogum filan girdi araya. Bana gore degil simdilik bu cimcimeyle olacak gibi degil:))

ilk cümleni okuyunca tam yazıcaktım sen kalkıp yemek mi yapıyosun diye :) ama hepsi protein zengini tam bizlik valla
Yok canım ya, arada bir.
Allah korusun erken doğum yaparsam diye, 2 aydır sırf et yiyorum, hiç kilo almamışım Bebek almış Doktor tek taraflı beslenme diyor ama önceliğim bebeğin almasıydı yaptım napim, bu hafta başladım ama artık sebze de yemeye. Öne çıkardım kilosunu durabilirim

Ay ben de geçen mikrodalgaya boş tabak koyup ısıttım
Salihe hamileyken daha fenasi olmuştu sütyen giymeyi unutup ise gitmiştim

Oyy fenaymış seninkilerde Hamilelikte beyin %5 küçülüyor diyorlar doğru herhalde

Ay o isler zor: ( bende okulda bi kac biseye yetiseyim dedim dogum filan girdi araya. Bana gore degil simdilik bu cimcimeyle olacak gibi degil:))
Ben yapıyorum canım:)
Çocuklar beni çok seviyor.Okula biraz geç kalsam hesap soruyorlar.Gitmezsem kapıda bekleyip neredesin diyorlar.Ben de onlara her konuda yardımcı oluyorum.Amacım bir hayata dokunmak,insanlara yardım etmek.Tek amacım Rabbimin rızasını almak:)

Hava kararmadan foto çekeyim güneş ışığından faydalanayım demiş
Ama hiç düşünmemiş bu hamile kadın aşeriyor önce onun isteğini yerine getireyim
Değil mi? Yarışma 1.liği mi önemli, hamile kadından dua almak mı? Ben olsam et suyunu çektiii diye çığıracağıma, helvayla ilgilenirdim

Basariyosundur eminim canim. Cocuklar az buyusun bende isterim tekrar, lakin benim ogkan beni gorunce simariyo cok okulda:)

Değil mi? Yarışma 1.liği mi önemli, hamile kadından dua almak mı? Ben olsam et suyunu çektiii diye çığıracağıma, helvayla ilgilenirdim

Heheheh:))
Tatlı kadın

Çok büyük sevap hamile kadına yardımcı olmak
Resmen gözünü hırs bürümüş
3 leyecem diyor madalyayi

Basariyosundur eminim canim. Cocuklar az buyusun bende isterim tekrar, lakin benim ogkan beni gorunce simariyo cok okulda:)
Oğlumla hiç ilgilenmem okulda:)Yani baştan o çizgiyi koydum:)Çünkü hepsi ana kuzusu ,benimkini ayrı tutarsam kul hakkına girerim diye korkarım:)
Yani sen öyle yapıyorsun demiyorum ilkokul başka canım büyüdüler artık:)

Oyy fenaymış seninkilerde Hamilelikte beyin %5 küçülüyor diyorlar doğru herhalde

B12 filan da iyi çıktı aslında ama demek hakkaten beynim küçülmüş neyse senin de namazını Allah kabul etsin, çok şükür bitmeden fark ettin

Gelip yanina oturur deli ederdi beni:)) kuzum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…