Bende dis doktorumu degstrcem su islerimi halletsinde:)) yasli emekli olur yakinda zaten.. bendede bi huy alisksnligimdan gecemiyorum. 30 yildir ayni disci olunca : (
yakın olsam kapı kapı gezer sizlerede verirdim yapma imkanın yok mu ? Markette meyvesi doğranmış satılıyor. Akşamdan 1 çay bardağı nohut, kuru fasulye ıslatın. 2 çay bardağı buğday kaynatın. Nohut kuru fasulye ayrı ayrı pişirin. Hepsini bi tencere süzüp kaynatın şeker ilave edin. Pişmeye yakın meyvesini fındığı koyun. Hazır :)
Erken degilki gunune yakin dogdu ilki. 1 gun vardi yani:) 2. cocuk 1 hafta gunu gecti. Tam gunune yakin olanlarda bu kaka sorunu oluyo maalesef, ama her zaman korkcak birsey olmuyo.
Yeme isini boyle devam:) canin istiyosa vucudunjn ihtiyaci var demekki:) ye gitsin az kaldi nasilsa
amin canim Benim cok sagol.evet bugun bizde 39+1 olduk.simdi sancim tutuverse bebisim geliverse ne guzel olurdu.gunler uzadikca iyice strese goriyorum.9 ay gecti de şu 1 hafta gecmek bilmedi ya :)
Birde doktor sürekli hareketlerini takio et diyo stres oluyorum Allah korusun birsey olcak diye
yakın olsam kapı kapı gezer sizlerede verirdim yapma imkanın yok mu ? Markette meyvesi doğranmış satılıyor. Akşamdan 1 çay bardağı nohut, kuru fasulye ıslatın. 2 çay bardağı buğday kaynatın. Nohut kuru fasulye ayrı ayrı pişirin. Hepsini bi tencere süzüp kaynatın şeker ilave edin. Pişmeye yakın meyvesini fındığı koyun. Hazır :)
Ben her sene yaparım aslında canım ama şu sıralar her gün hastane dişçi gidiyoruz yeğenlerim için. Evde olsam yine yapardım. Annem ben yaparım sen yorulma diyor sağolsun haftasonuna beraber yaparız belki
Allah razi olsun canim
amin canim Benim cok sagol.evet bugun bizde 39+1 olduk.simdi sancim tutuverse bebisim geliverse ne guzel olurdu.gunler uzadikca iyice strese goriyorum.9 ay gecti de şu 1 hafta gecmek bilmedi ya :)
Birde doktor sürekli hareketlerini takio et diyo stres oluyorum Allah korusun birsey olcak diye
Geçer geçer, stres yapma canım :)
Bebek doğunca daha yorucu olacak :)
Bol bol uyu, dikkat et sancılarını takip et. Benim 36 haftalikken sancılarım başlamıştı. Nst de çıktı. Ben hiç hissetmemistim, ilaçlarla falan 39+1 i bulduk :)
Hurma ye bol bol hem süt için hem doğum için faydalı :)
Ben her sene yaparım aslında canım ama şu sıralar her gün hastane dişçi gidiyoruz yeğenlerim için. Evde olsam yine yapardım. Annem ben yaparım sen yorulma diyor sağolsun haftasonuna beraber yaparız belki
Geçer geçer, stres yapma canım :)
Bebek doğunca daha yorucu olacak :)
Bol bol uyu, dikkat et sancılarını takip et. Benim 36 haftalikken sancılarım başlamıştı. Nst de çıktı. Ben hiç hissetmemistim, ilaçlarla falan 39+1 i bulduk :)
Hurma ye bol bol hem süt için hem doğum için faydalı :)
CocoChanelmademoiselle
bebeğinle konuş artık gelebilirsin herşey hazır de o gelir canim
Rabbim bı avazda kavuştursun kolayca inşallah. Varsa pilates topuna otur hafif hafif zıpla tabi birinden destek al düşme Allah korusun. Duşta beline sıcak su tut, rabbi yessir duasını oku kolayca doğsun inşallah minik kuzu
CocoChanelmademoiselle
bebeğinle konuş artık gelebilirsin herşey hazır de o gelir canim
Rabbim bı avazda kavuştursun kolayca inşallah. Varsa pilates topuna otur hafif hafif zıpla tabi birinden destek al düşme Allah korusun. Duşta beline sıcak su tut, rabbi yessir duasını oku kolayca doğsun inşallah minik kuzu
Cok sagol kuzummm Allah razı olsun insallah ❤ pilates topum yok ama yürüyüş hurma sicak su merdiven inip cikma comelme falan yapiyorum.suni sanciya gerek kalmadan gelir insallah minnakim.sizlerde vakti zamani geldiginde kolayca dogurursunuz insallah canim benim .❤❤
Allah razi olsun canim
Allah kolaylıklar versin
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Benim 2.kızım bir türlü gelmek bilmiyordu:))
41.hafta geldi dünyaya
Son günler geçmek bilmez bir türlü:))