En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Allah kolaylıklar versin
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Benim 2.kızım bir türlü gelmek bilmiyordu:))
41.hafta geldi dünyaya
Son günler geçmek bilmez bir türlü:))
Amin canim sagolasin.aynen ya bi gecse şu 6 gün hayisiyla.dogurur dogurmaz ilk işim buraya yazmak olucak ::))

Hıngel hamuru yoğurdum, patatesleri sabah haşlamıştım. Kadayıflı muhallebimi de sabah yaptım. Şimdi market alışverişlerini yerleştirip, açmaya hıngeli başlayacağım
Oww eline saglik bayilirim mantidan daha guZel bence. Kadayifli muhallebide ne zamandir sklimda biliyomusun:) aklima dusurdun yine

Hıngel hamuru yoğurdum, patatesleri sabah haşlamıştım. Kadayıflı muhallebimi de sabah yaptım. Şimdi market alışverişlerini yerleştirip, açmaya hıngeli başlayacağım
Hingel mi ben fazla yapıp buzluga atıyorum yapınca. Çok güzel oluyor. Ellerine sağlık canım
Oww eline saglik bayilirim mantidan daha guZel bence. Kadayifli muhallebide ne zamandir sklimda biliyomusun:) aklima dusurdun yine
Tontişim aşure falan hepsi ağır gelir birden yüklenme sakın

Cok sagol canim,zaten seker meker artik ne bulursam yiyorum dayanamiyorum.rabbim bebegimi korusun.son 6 gunum.bana dua edin nolur.cok heyecanliyim.sag salim bebegimi kucagima alabileyim Allahin izniyle.baska birsey istemiyorum.hayirlsi
Dualarımız senin sayende aynı durumda olanlara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…