- 25 Ağustos 2019
- 62.812
- 121.085
- 698
- 31
Huhuvvvvvv o kesin bakkk et niyeti ne bebeleri paylaş kesinlikle kupa alırsın aşkooo nasılar bebelerr iyimiYemek serbest
Et yemekleri niyetiyle paylaşsam en birinci olabilirim sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huhuvvvvvv o kesin bakkk et niyeti ne bebeleri paylaş kesinlikle kupa alırsın aşkooo nasılar bebelerr iyimiYemek serbest
Et yemekleri niyetiyle paylaşsam en birinci olabilirim sanırım

Oyy kuzuum benim cok sevindim,rabbim saglikla büyütmeyi nasip etsin inşallahhayırlı evlât olsunlar ınş
canımsın, rabbim kabul etsin
adımı bilmeyen kalmadı sen nasıl bilmezsin kız ,elif ya ben
yirim seni yaw

Eminim kabul edecektir Rabbim çok içten istedim çünkü
 Eminim kabul edecektir Rabbim çok içten istedim çünkü 

Senide severim
 Senide severim 
Iyiyim hemsom sen nasilsinNasılsın hemsom

Bende atcam haftaya kuzummm benimkinide görrr sunumlarımı

Allah analı-babali büyütsün,ailece sağlıklı,huzurlu yillariniz olsun
 Darısı isteyen herkese tez vakitte uğraşmadan, uğraştırmadan olsun inşallah
 Darısı isteyen herkese tez vakitte uğraşmadan, uğraştırmadan olsun inşallah  Çoğul çoğul çifter çifter
 Çoğul çoğul çifter çifter 

Huhuvvvvvv o kesin bakkk et niyeti ne bebeleri paylaş kesinlikle kupa alırsın aşkooo nasılar bebelerr iyimi
 2021 ikiz rekoru bende 37+5 günlük doğurdum
 2021 ikiz rekoru bende 37+5 günlük doğurdum 

Herkes şimdi rekorumu kırmaya çalışıyor
 Sayfada kaos çıktı
 Sayfada kaos çıktı 
Aaa vallahamıı maşaallahh maşaallahhhh yeni dünyaya tanıstılar artık bakmak nasil pekiii nosking cok zor dedi bana sen tercih edermisin ikiz embriyo banaBebeler çok şükür iyiler2021 ikiz rekoru bende 37+5 günlük doğurdum
Sayfada kaos çıktı

Analı babalı büyüsünAmiiin Allah razı olsunDarısı isteyen herkese tez vakitte uğraşmadan, uğraştırmadan olsun inşallah

Nasılsın filizIyiyim hemsom sen nasilsin
Iyiyim ablacim sen nasilsinNasılsın filiz

Ama iki küçük bebeşin varAşk olsun size beni çağırmıyonuz artık
Oy vermeden öncede geliyordum oysaki
Nevreste abla,
Minnosprenses
Jou @ASSOSyal

yorgun anneanne
 merhabaa

yorgun anneanne
 merhabaa  yaa nickin e bakınca hep anneannesin diye anlıyorum acaba varmı öyle birşey
 yaa nickin e bakınca hep anneannesin diye anlıyorum acaba varmı öyle birşey
Cumlemizden inşallahAmiiin Allah razı olsunDarısı isteyen herkese tez vakitte uğraşmadan, uğraştırmadan olsun inşallah

Allah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin
Allah isteyen tüm arkadaşlara nasip etsin 
Aaa vallahamıı maşaallahh maşaallahhhh yeni dünyaya tanıstılar artık bakmak nasil pekiii nosking cok zor dedi bana sen tercih edermisin ikiz embriyo bana
 Ama Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemiyor kuzum. Ben hamile kaldığımda bunu anladım. Kısmetinde varsa oluyor. Benim mesela tek hakkım varken yaştan dolayı 2.denememdi. Bir anda embriyolog ikiside iyi doktoruna söyleyeyim koyalım dedi. Benimde dilim filan bağlandı düşünmedim bile. Aslında içten içe istiyordum da yalan söylemiyim. Oda tuttu.
 Ama Allah kuluna çekemeyeceği yükü yüklemiyor kuzum. Ben hamile kaldığımda bunu anladım. Kısmetinde varsa oluyor. Benim mesela tek hakkım varken yaştan dolayı 2.denememdi. Bir anda embriyolog ikiside iyi doktoruna söyleyeyim koyalım dedi. Benimde dilim filan bağlandı düşünmedim bile. Aslında içten içe istiyordum da yalan söylemiyim. Oda tuttu.  Seninde uğraştığını bilseydim doğum anında sanada dua ederdim. Sanada lohusa duası edeyim hala dilek kapım açıktır
 Seninde uğraştığını bilseydim doğum anında sanada dua ederdim. Sanada lohusa duası edeyim hala dilek kapım açıktır 

İnşallah bu transferinde hemileyim ben dediğini duyalım
 İnşallah bu transferinde hemileyim ben dediğini duyalım 
Aman iyi ol hemsomBen de iyiyim hemsom,sağol

Analı babalı büyüsün