- 2 Aralık 2015
- 33.204
- 109.974
- 598
Yeter artık sus yaso dayanamıyiciğimHele üzerinde kütle halinde yağ olmayan eti kesinlikle yiyemem
Kurbanda kavurma yaparım, yağları ben yerim, etleri eşim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeter artık sus yaso dayanamıyiciğimHele üzerinde kütle halinde yağ olmayan eti kesinlikle yiyemem
İykkkHele üzerinde kütle halinde yağ olmayan eti kesinlikle yiyemem
Bıçak koleksiyonu olan ben gibiler için çok güzel hediyeKazenin pirge bıçağı verme düşüncesi varmış yarışma hediyesi![]()
Eşimde sen gibiAyy yaso helâl olsun sana valla bravo, ben etin üzerinde yağ olunca midem kalkiyo![]()
Bende yememAyy yaso helâl olsun sana valla bravo, ben etin üzerinde yağ olunca midem kalkiyo![]()
Elazizliyim, olsun o kadarİykkkAllah ne etmesin seni yasooo az ye az yağ bağlicak heryerin
![]()
Niyeko katılamazsınBıçak koleksiyonu olan ben gibiler için çok güzel hediye
Ama bu ara yarışmaya katılamam gibi![]()
Evde bulunduğum saatler bile koşturmaca halinde geçiyorNiyeko katılamazsın
De get yeeee yasooo götür löp löpElazizliyim, olsun o kadar![]()
Yımışak yımışak, kımıl kımıl ohhhhhh misssDe get yeeee yasooo götür löp löp![]()
Şuan içim kalktı bileBende yemem![]()
Telefonuna ne oldu kiEvde bulunduğum saatler bile koşturmaca halinde geçiyor
Çekim yapabileceğim bir telefonum yok artık
Bana yeni telefon alın, katılayım![]()
Yaso adam şanslı, en azından yağları sana verirEşimde sen gibi![]()
Eşimin bıdı bıdısını dinleyememTelefonuna ne oldu ki
Eşinin telefonu ile çek
Biz niye alalım Kazen emmim alsın![]()
Küçük balığı da çok pişmiş sevmem. Bir ateş üstü görsün, yeterliYaso adam şanslı, en azından yağları sana verir![]()
Et üzerinde değil de kavurma yaparken bol yağ doğrarım ben, et hem yumuşak oluyor, hem tat veriyor.Yaso adam şanslı, en azından yağları sana verir![]()
10 kg mı?Hem yaso ben sana küstüm tarhana göndermem dedin
10 kilo hediye tarhana yı bana çok gördün![]()
Yağsız kavurmanın lezzeti olmaz kiEt üzerinde değil de kavurma yaparken bol yağ doğrarım ben, et hem yumuşak oluyor, hem tat veriyor.
Sebzeleri de az pişiriyorsun yasoKüçük balığı da çok pişmiş sevmem. Bir ateş üstü görsün, yeterli
Şehzadem ben olmasam batmıştı, tabi ki çok şanslı![]()