Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak sen canoyaaaa![]()
Malesef benim kız hasta sunumlan filan ugrasamicam şuan canoSende 3 ol![]()
Aa nesi var kuzumunMalesef benim kız hasta sunumlan filan ugrasamicam şuan cano![]()
Yok kuzu okuldan değil ,dişçiye götürmüştük ordan sonra yemek yedik iki tane soğuk ayran içti bide dondurma ondan sonra başladı hafif öksürmeye. Dün gondermedim okula sadece 12 de toplantıya gittik Allah'tan poşet almıştım yanima kustu orda .akşamda hastaneye götürdük antibiyotik verdi 39.5 ga kadar çıktı ateşi .şimdi ilacın etkisiyle anca 38 e kadar düştü biraz açıldı gözü . Devam ederse pazartesi de göndermem okulaAa nesi var kuzumunçok geçmiş olsun. Okuldan mı kaptı acaba
![]()
Geçmiş olsunYok kuzu okuldan değil ,dişçiye götürmüştük ordan sonra yemek yedik iki tane soğuk ayran içti bide dondurma ondan sonra başladı hafif öksürmeye. Dün gondermedim okula sadece 12 de toplantıya gittik Allah'tan poşet almıştım yanima kustu orda .akşamda hastaneye götürdük antibiyotik verdi 39.5 ga kadar çıktı ateşi .şimdi ilacın etkisiyle anca 38 e kadar düştü biraz açıldı gözü . Devam ederse pazartesi de göndermem okula
Geçmiş olsun kuzuYok kuzu okuldan değil ,dişçiye götürmüştük ordan sonra yemek yedik iki tane soğuk ayran içti bide dondurma ondan sonra başladı hafif öksürmeye. Dün gondermedim okula sadece 12 de toplantıya gittik Allah'tan poşet almıştım yanima kustu orda .akşamda hastaneye götürdük antibiyotik verdi 39.5 ga kadar çıktı ateşi .şimdi ilacın etkisiyle anca 38 e kadar düştü biraz açıldı gözü . Devam ederse pazartesi de göndermem okula
Sonuç çıktı mı?Canım ben tiroid nodüllerim var onları kontrol ettirdim![]()
Çok geçmiş olsun kuzuma periskom, acil şifalar diliyorum inşYok kuzu okuldan değil ,dişçiye götürmüştük ordan sonra yemek yedik iki tane soğuk ayran içti bide dondurma ondan sonra başladı hafif öksürmeye. Dün gondermedim okula sadece 12 de toplantıya gittik Allah'tan poşet almıştım yanima kustu orda .akşamda hastaneye götürdük antibiyotik verdi 39.5 ga kadar çıktı ateşi .şimdi ilacın etkisiyle anca 38 e kadar düştü biraz açıldı gözü . Devam ederse pazartesi de göndermem okula
Benim içinse çok yorucu sabahtan beri temizlik yapıyorum bebek ağlıyor susturuyorum 2 dk daha yapıyorum yine ağlıyorNe kadar sıkıcı bir gün
saat kaç oldu ben hala tuvalet banyo yikayacagim, çamaşır serecegim, yemek yapacağım ki doyan birileri olsun....Çıktı canım ama doktora gösteremedimSonuç çıktı mı?
Haber verirsin.Çıktı canım ama doktora gösteremedim![]()