- 8 Nisan 2017
- 57.678
- 311.646
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun minikim var şu sıralar geneldeÇok geçmiş olsun bütün çocuklar mı aynı yabenimkiler de kusma ateş var
![]()
Etli ekmek yazısını görünce aklıma sen geldinOhh maşallah iyi gezmeler![]()
Okulları geç acsalardi keşkeGeçmiş olsun minikim var şu sıralar genelde![]()
Mis gibiiiiiEtli ekmek yazısını görünce aklıma sen geldin![]()
Bir baktım konya 1.5-2 saatEtli ekmek yazısını görünce aklıma sen geldin![]()
Geç acsalarda yine olurdu zannımca minikOkulları geç acsalardi keşke![]()
HadiyaaBir baktım konya 1.5-2 saat
Hatta arkadaşlar oraya da gidelim dediler de biz perişan durumdaydım biz eve donduk ama onlar devam etti :))
Yani çevremde mahallede telefonla konuştuğum tüm herkesin çocuğu rahatszi ya kusma ateş yada öksürüyorGeç acsalarda yine olurdu zannımca minik![]()
Seneye samsun a giderken İnşallahHadiyaaneyse sonra bekleriz butarafa yine
![]()
Benim kızda atesliydi şükür bugün ateş yok ama öksürük devamYani çevremde mahallede telefonla konuştuğum tüm herkesin çocuğu rahatszi ya kusma ateş yada öksürüyor
Tam mevsim degisimi![]()
Çok geçmiş olsun ben bugün hepsine zencefili basicam başka çare kalmadı ortanca ilaç içmiyorBenim kızda atesliydi şükür bugün ateş yok ama öksürük devam
Yapacak bişi yok ozaman bas gitsin minikimÇok geçmiş olsun ben bugün hepsine zencefili basicam başka çare kalmadı ortanca ilaç içmiyor![]()
Aynen öyle iyi o kul başlayacak okula hidecek sağlam çocuk kalmadı bendeYapacak bişi yok ozaman bas gitsin minikimbende bal pekmez ,nane kekik,adaçayı Allah ne verdiyse artık iciriyorum
![]()
Kıyamam yaaaAynen öyle iyi o kul başlayacak okula hidecek sağlam çocuk kalmadı bende![]()
Sağol canım. Sizede çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun bütün çocuklar mı aynı yabenimkiler de kusma ateş var
![]()
İnşallah cancağzım![]()
![]()