- 24 Eylül 2018
- 102.008
- 301.907
- 898
Millet kendi kontrolünü asla sağlamıyor, hiç ders almıyor, nasil bitecek bilmiyorumOkulun bahçesi ana baba günü. Ne hes sorgulayan var, nede durun giremezsiniz diyensayılar yine patlayacak gibi duruyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Millet kendi kontrolünü asla sağlamıyor, hiç ders almıyor, nasil bitecek bilmiyorumOkulun bahçesi ana baba günü. Ne hes sorgulayan var, nede durun giremezsiniz diyensayılar yine patlayacak gibi duruyor
Evet varSalgın var çocuklarda, insallah çabuk geçer![]()
Bitmez bu illetMillet kendi kontrolünü asla sağlamıyor, hiç ders almıyor, nasil bitecek bilmiyorum![]()
Aynen abla bizde anlamadıkCiddenmi nasıl çıkmıyor ki öyle hayret yani.
Büyükte bekleyecek artık biraz desemde ikiz bunar yahu![]()
Aynenİkiz olmaları dışında sorun yok asko![]()
Allah sifa versin hepsineEvet vararkadaşın çocugu da aynı. İshal ateş
AkillanmazlarBitmez bu illetağzına maske takmamış, nerde sosyal mesafe diyor ablanın biri okulda
önce maskemizi takalım dedim
Baktım takmış
![]()
Aksiliğe bak ,ama sonuçlar da çok önemliHastaneye geldim.Tahlillere öğle sonu bakılıyormuş
Oğluma yetişemem beklersem![]()
Aynen aşkoAksiliğe bak ,ama sonuçlar da çok önemli![]()
Başka biri alsın aşko ,ya da biraz beklesin ,bence hallet bugünAynen aşkoŞansa eşim işte
![]()
Alacak kimse yokBaşka biri alsın aşko ,ya da biraz beklesin ,bence hallet bugünsonuçlara her gün öğleden sonra bakacaklar kesin
KardesinAlacak kimse yok![]()
Oda okulda çalışıyorKardesin![]()
firdefsOda okulda çalışıyor![]()
Hay Allah ya,baksa ya 2 dakika3 buçukta burada ol diyorKızlar 3 buçukta çıkıyor yetişemem
![]()
Okul ters aşko araba ile almak lazım.Yürüme mesafesi değilfirdefs![]()
Yarın artık kızlar kendileri gelsin.Oğlanı anneme bırakıp 3 de çıkarım.Hay Allah ya,baksa ya 2 dakika![]()
Alsem öldü, toprak bekliyor