HAbibte Annem 🖤Babam 🙏🏻 Pro Üye 29 Ekim 2012 22.789 58.109 798 37 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.721 Blue_Peri .!.: Selaaam Genişletmek için tıkla... Selam yavrummmm
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 38.291 128.470 798 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.722 Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim
Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.723 sweetgirlcandy .!.: Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim Genişletmek için tıkla... Netten sunum araştır canım
sweetgirlcandy .!.: Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim Genişletmek için tıkla... Netten sunum araştır canım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.724 HAbibte .!.: İyiym abla ne olsun koşuşturmaca Genişletmek için tıkla... Bendede aynı hep
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.725 sweetgirlcandy .!.: Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim Genişletmek için tıkla... Hoş gerldin netten sunumlara bakabilirsin yapacağın yemeği arattır görsellerden.
sweetgirlcandy .!.: Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim Genişletmek için tıkla... Hoş gerldin netten sunumlara bakabilirsin yapacağın yemeği arattır görsellerden.
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.726 ASSOSyal .!.: Nasılsınız canımlar Genişletmek için tıkla... İyiyim çicem sağol sen nasılsın
ASSOSyal sosyal 🍒 Pro Üye 28 Haziran 2011 63.704 159.912 898 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.727 HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim çicem sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Sağol çiçeeem bende iyiyim çok şükür
HanimKelesimiGetir .!.: İyiyim çicem sağol sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Sağol çiçeeem bende iyiyim çok şükür
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.728 HanimKelesimiGetir .!.: Günaydın mavişim Bizdede aynı şekercim,milletrahatmaskesiz gezende çok artık. Çokgeçmiş olsun,şimdş nasıl iyimi. Cidden ilginç nevoş birine varen dğerine olmaması. Genişletmek için tıkla... Şimdi iyi gibi, ilaç kullanıyoruz. İshali devam ediyor Sağol ablacım
HanimKelesimiGetir .!.: Günaydın mavişim Bizdede aynı şekercim,milletrahatmaskesiz gezende çok artık. Çokgeçmiş olsun,şimdş nasıl iyimi. Cidden ilginç nevoş birine varen dğerine olmaması. Genişletmek için tıkla... Şimdi iyi gibi, ilaç kullanıyoruz. İshali devam ediyor Sağol ablacım
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.729 ASSOSyal .!.: Sağol çiçeeem bende iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla... Hep iyi olalım çicemmm -cantanem- .!.: Şimdi iyi gibi, ilaç kullanıyoruz. İshali devam ediyor Sağol ablacım Genişletmek için tıkla... İshal için haşlanmış patates lapa pilavda iyi geliyor hatta kola içmek bile ishali kesiyor. Muz yiyormu mavişim muz yesin
ASSOSyal .!.: Sağol çiçeeem bende iyiyim çok şükür Genişletmek için tıkla... Hep iyi olalım çicemmm -cantanem- .!.: Şimdi iyi gibi, ilaç kullanıyoruz. İshali devam ediyor Sağol ablacım Genişletmek için tıkla... İshal için haşlanmış patates lapa pilavda iyi geliyor hatta kola içmek bile ishali kesiyor. Muz yiyormu mavişim muz yesin
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.730 HanimKelesimiGetir .!.: Hep iyi olalım çicemmm İshal için haşlanmış patates lapa pilavda iyi geliyor hatta kola içmek bile ishali kesiyor. Muz yiyormu mavişim muz yesin Genişletmek için tıkla... Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı
HanimKelesimiGetir .!.: Hep iyi olalım çicemmm İshal için haşlanmış patates lapa pilavda iyi geliyor hatta kola içmek bile ishali kesiyor. Muz yiyormu mavişim muz yesin Genişletmek için tıkla... Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.731 sweetgirlcandy .!.: Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim Genişletmek için tıkla... Netten benzer sunumlara bakıp yapabilirsin :)
sweetgirlcandy .!.: Merhaba hanımlaaaar Valla konularınızı gördükçe modum düşüyor Benim tarifi nasıl bir sunum yapcam alırken hiç düşünmemiştim Genişletmek için tıkla... Netten benzer sunumlara bakıp yapabilirsin :)
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 38.291 128.470 798 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.732 Nevreste .!.: Netten sunum araştır canım Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum da abla benimkini biliyorsun hiç öyle bi sunum şeyi yok Değişik tabak falan almalıyım otantik olsun
Nevreste .!.: Netten sunum araştır canım Genişletmek için tıkla... Araştırıyorum da abla benimkini biliyorsun hiç öyle bi sunum şeyi yok Değişik tabak falan almalıyım otantik olsun
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 38.291 128.470 798 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.733 HanimKelesimiGetir .!.: Hoş gerldin netten sunumlara bakabilirsin yapacağın yemeği arattır görsellerden. Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Netten benzer sunumlara bakıp yapabilirsin :) Genişletmek için tıkla... Valla bakıyorum da pek bir şey yok
HanimKelesimiGetir .!.: Hoş gerldin netten sunumlara bakabilirsin yapacağın yemeği arattır görsellerden. Genişletmek için tıkla... -cantanem- .!.: Netten benzer sunumlara bakıp yapabilirsin :) Genişletmek için tıkla... Valla bakıyorum da pek bir şey yok
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.734 sweetgirlcandy .!.: Valla bakıyorum da pek bir şey yok Genişletmek için tıkla... Et yemekleri sunumlarına bakıp ona göre uyarlayabilirsin. Aynı yemek olması gerekmiyor. En azından aklında fikir oluşur
sweetgirlcandy .!.: Valla bakıyorum da pek bir şey yok Genişletmek için tıkla... Et yemekleri sunumlarına bakıp ona göre uyarlayabilirsin. Aynı yemek olması gerekmiyor. En azından aklında fikir oluşur
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.735 sweetgirlcandy .!.: Araştırıyorum da abla benimkini biliyorsun hiç öyle bi sunum şeyi yok Değişik tabak falan almalıyım otantik olsun Genişletmek için tıkla... Bende bakayım bir konuşalım
sweetgirlcandy .!.: Araştırıyorum da abla benimkini biliyorsun hiç öyle bi sunum şeyi yok Değişik tabak falan almalıyım otantik olsun Genişletmek için tıkla... Bende bakayım bir konuşalım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.595 615.075 1.423 Malatya 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.736 -cantanem- .!.: Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canımHangisi hasta
-cantanem- .!.: Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun canımHangisi hasta
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.737 -cantanem- .!.: Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı Genişletmek için tıkla... Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda. sweetgirlcandy .!.: Valla bakıyorum da pek bir şey yok Genişletmek için tıkla... Genel olarak et sunumları bile yeter .
-cantanem- .!.: Muz, patates yedirdim. Daha bir faydası olmadı Genişletmek için tıkla... Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda. sweetgirlcandy .!.: Valla bakıyorum da pek bir şey yok Genişletmek için tıkla... Genel olarak et sunumları bile yeter .
sweetgirlcandy Özlerden sweet 😂 Pro Üye Anneler Kulübü 2 Ağustos 2013 38.291 128.470 798 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.738 -cantanem- .!.: Et yemekleri sunumlarına bakıp ona göre uyarlayabilirsin. Aynı yemek olması gerekmiyor. En azından aklında fikir oluşur Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir .!.: Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda. Genel olarak et sunumları bile yeter . Genişletmek için tıkla... Aaa tamam hiç genel düşünmedim
-cantanem- .!.: Et yemekleri sunumlarına bakıp ona göre uyarlayabilirsin. Aynı yemek olması gerekmiyor. En azından aklında fikir oluşur Genişletmek için tıkla... HanimKelesimiGetir .!.: Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda. Genel olarak et sunumları bile yeter . Genişletmek için tıkla... Aaa tamam hiç genel düşünmedim
HanimKelesimiGetir SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 142.037 214.109 1.423 60 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.739 sweetgirlcandy .!.: Aaa tamam hiç genel düşünmedim Genişletmek için tıkla... Görsellerde çıkar nasılsa:))
sweetgirlcandy .!.: Aaa tamam hiç genel düşünmedim Genişletmek için tıkla... Görsellerde çıkar nasılsa:))
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 58.365 155.089 898 6 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.740 Nevreste .!.: Geçmiş olsun canımHangisi hasta Genişletmek için tıkla... Sağol canım. Küçük olan hasta. Ateşi var, ishal de var 2 gündür. Büyüğünü okula bırakıp geldim HanimKelesimiGetir .!.: Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda. Genel olarak et sunumları bile yeter . Genişletmek için tıkla... Onun hakkında hiç bir fikrim yok
Nevreste .!.: Geçmiş olsun canımHangisi hasta Genişletmek için tıkla... Sağol canım. Küçük olan hasta. Ateşi var, ishal de var 2 gündür. Büyüğünü okula bırakıp geldim HanimKelesimiGetir .!.: Eskiden tuzlu su hazırlayıp içirirlerdi adı neydi tam hatırlamıyorumda. Genel olarak et sunumları bile yeter . Genişletmek için tıkla... Onun hakkında hiç bir fikrim yok