- 24 Eylül 2018
- 102.067
- 302.057
- 898
Sefan olsun cancağızımCancağzım
Sabah beri sokaklardayım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sefan olsun cancağızımCancağzım
Sabah beri sokaklardayım![]()
Peki pekiSöz konusu bensem o çikolu bi şeydir jennoş![]()
Olur elbet canımBende 24 yasimda aldım nevoş keşke arabamda olsaydi![]()
Günaydın canımNasılsın,neler yapıyorsun
Yeni yerinde işe başladın mı![]()
Hayırlı olsunGünaydın canımDün itibariyle ders başı yaptık. Meslek lisesinde görev yapıyorum. Sanayi sitesindeyim eyvallah, hallederiz moduna girmeme az kaldı.
ev yerleştirme işleri bitti. Antalya hâlâ çok sıcak geceleri biraz serinliyor. Çocukların için başarılar dilerim. Bahtlari açık olsun.
İnşallah nasip olur canımHayırlı olsunHer şey istediğinden daha güzel olsun
Sen her yere uyarsın
Burası serinlediSen bu yıl hiç üşümezsin
Allah razı olsun ablacım
Hayatta en çok istediğim şeylerden biri çocuklarımın iyi bir eğitim alıp bir yerlere gelmesiNasip olur inşaallah
![]()

Maşaallah ablacım darısı benim kızlara inşaallahİnşallah nasip olur canımGemlik'teki 11 kişilik 12/C sinifimdan 6' sı üniversiteye yerlesti. Bu da çok mutlu etti. Senin çocukların da güzel yerlere gelir inşallah.
![]()
![]()
![]()
Aşkom günaydın nasılsın
Günaydın aşkom,iyiyim,sen nasılsın?Aşkom günaydın nasılsın![]()
Hayırlı olsun ablacımGünaydın canımDün itibariyle ders başı yaptık. Meslek lisesinde görev yapıyorum. Sanayi sitesindeyim eyvallah, hallederiz moduna girmeme az kaldı.
ev yerleştirme işleri bitti. Antalya hâlâ çok sıcak geceleri biraz serinliyor. Çocukların için başarılar dilerim. Bahtlari açık olsun.
GünaydınGünaydın![]()