İnşallah tatlılardan olur etten sonra tatlı iyi giderdi
Sezonun ilk yarışması olmasına rağmen katılım iyi maşallah tariflerde muhteşem ama Nevreste beni dedelerim ninelerim ailemin büyükleri ölmeden önceki bayramlara götürdün, bunun için sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum
Kurban bayramı sabahında toplandığımız kalabalık kahvaltı soframızda rahmetli babaannemin yaptığı kavurmanın kokusu geldi burnuma, bayramlarda ben de kavurma yapıyorum ama babaannemin yaptığı aile kokusuyla karışıyordu ki başka bir lezzetli oluyordu.
Bu kategoride oy verdiğim tariflerin hepsinin bende bir anısı var, şu ihtiyarın anılarına dokunduğunuz için
İnşallah tatlılardan olur etten sonra tatlı iyi giderdi
Sezonun ilk yarışması olmasına rağmen katılım iyi maşallah tariflerde muhteşem ama Nevreste beni dedelerim ninelerim ailemin büyükleri ölmeden önceki bayramlara götürdün, bunun için sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum
Kurban bayramı sabahında toplandığımız kalabalık kahvaltı soframızda rahmetli babaannemin yaptığı kavurmanın kokusu geldi burnuma, bayramlarda ben de kavurma yapıyorum ama babaannemin yaptığı aile kokusuyla karışıyordu ki başka bir lezzetli oluyordu.
Bu kategoride oy verdiğim tariflerin hepsinin bende bir anısı var, şu ihtiyarın anılarına dokunduğunuz için
İnşaallah bakalım kategori ne olacak sürpriz
Bizim kemik bir kadromuz var sağ olsunlar her zaman destek sağlıyorlar
Hatta daha fazla tarif verdim aksilikler oldu katılım sağlanamadı.
Çok teşekkür ederim ablacım beğenmene sevindim O duyguyu yaşattıysam ne mutlu bana
Oyun için ayrıca teşekkür ederim
İnşaallah bakalım kategori ne olacak sürpriz
Bizim kemik bir kadromuz var sağ olsunlar her zaman destek sağlıyorlar
Hatta daha fazla tarif verdim aksilikler oldu katılım sağlanamadı.
Çok teşekkür ederim ablacım beğenmene sevindim O duyguyu yaşattıysam ne mutlu bana
Oyun için ayrıca teşekkür ederim
Kategorinin Tarifin ne olduğuna bağlı .. ama niyetim vaktinde yapmak tabi,
Heyecanım hala devam ediyor.
Heyecanlıyım.
Çünkü bundan sonrakiler başka farklı olabilir sunum açısından.