Hadi yap bekliyoruzAaaaaa aaaaaa aaaaaa ne çabuk bitti ay sonu gelmiş bugün yapcam inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yap bekliyoruzAaaaaa aaaaaa aaaaaa ne çabuk bitti ay sonu gelmiş bugün yapcam inşallah![]()
Altın da çok pahalıDoğum hediyesi ne düşünüyorsun ?![]()
Evet yaa eskiden çeyrek falan takılıyordu. Şuan 8.550Altın da çok pahalı![]()
Bebeğe hediye aldım.Doğum hediyesi ne düşünüyorsun ?![]()
Cam kase değil mi bu, şeker tül falan alakasız durur sanki.Bebeğe hediye aldım.
Bir tulum bir mama önlüğü
Bir de alt üst takım.
Hastaneye ziyarete giderken
Bi çanak aldım.
Büyük kase tarzı
Ona şeker dizip tülle süsleyip götürecem.
Altını urubu (çeyrek dediğimiz) eşime sordum duruma bakalım dedi .
Onuda artık o bilir yani.
Eki Görüntüle 3647844
Özellikle desenli seçtim. Evde sonra kullanır günlük.
Cam kase değil mi bu, şeker tül falan alakasız durur sanki.
İyi de bu salata kasesi ajsjs? Buna kısır, yağlı köfte falan koyup götür ya, lohusaya süt olur.Eki Görüntüle 3647857
Annem bana buna koyup süsleyip getirdi .
Bende şuan mutfak masama koydum aksesuar olarak.
Bir de bu ne demek, burada adet falan mı? Normalde hediye götürdüğün şeyin içi de dışı da onun olur zaten. Özellikle belirtmeye gerek var mıiçi dışı senin dicem
Ya işte misafire gelene şeker tutulacak. İşlerine yarayacak .İyi de bu salata kasesi ajsjs? Buna kısır, yağlı köfte falan koyup götür ya, lohusaya süt olur.
Bir de bu ne demek, burada adet falan mı? Normalde hediye götürdüğün şeyin içi de dışı da onun olur zaten. Özellikle belirtmeye gerek var mı![]()
Kız doğru düzgün şekerlik al bari bu neYa işte misafire gelene şeker tutulacak. İşlerine yarayacak .![]()
Senden görmüşlerdirMargaret Hale daha onlara bu fikrim kesin süpriz olur.
Bilmiyorlar.
Daha.
böyle değişik fikirleri bizim taraftan genelde görüyorlar.
Meyve koyar belkiİyi de bu salata kasesi ajsjs? Buna kısır, yağlı köfte falan koyup götür ya, lohusaya süt olur.
Değişik ama güzel değil agshshs. Dost tavsiyesi. Anneni çok dinleme sen bu konularda guzum. Bana böyle bir şey gelse NE ALAKA derim.böyle değişik fikirleri bizim taraftan genelde görüyorlar.
Antep kafasını biliyorum ya. Seda garipsememiş iyi niyetinden ama burada millet kınar o salata kasesini.Senden görmüşlerdir![]()
Ben olsam bir tarafımla gülerim. Sonra da ona göre değer veririm.Antep kafasını biliyorum ya. Seda garipsememiş iyi niyetinden ama burada millet kınar o salata kasesini.
Ben olsam bir tarafımla gülerim. Sonra da ona göre değer veririm.
Ne kaaaa ekmek, o kaaaa küfde.