Moda Haberleri Kırmızı giymenin kuralları

Cicilikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
1.972
10
116
49
Konya
Çekici denince genelde ilk akla gelen renk ve tavsiyeler

Kırmızı aksesuarları nasıl kullanmalıyız?

• Kırmızı aksesuarları tek renk kıyafetlerinizle birleştirmeye gayret gösterin, jean ile kullandığınızda ise koyu rengi tercih edin.

• Kırmızıyı, kırmızı hariç her renkle uydurabilirsiniz; iki renk bir kıyafet seçtiyseniz renklerden birinin beyaz olmasına dikkat edin.

• Desenli bir kıyafetle kırmızı kullanmak istediğinizde, siyah-beyaz ya da lacivert-beyazla uyumlu olacağını unutmayın.

• Farklı desenler tercih ediyorsanız, içinde kırmızı olması işinizi kolaylaştırır. Ancak ne kadar az olursa, aksesuarınız o kadar çarpıcı olacaktır ve daha kaliteli görünecektir.

• Çok fazla kırmızıya da kaçmamaya özen göstermeliniz, giyiminizin tek bir parçasının bir kemer, bir küpe ya da fuların kırmızı olması en şık ve elegan olanıdır; en fazla iki adet kırmızı aksesuarı bir seferde kullanmalısınız, aşırıya kaçmadan!

kırmızıyı çok severim her gün üstümde vardır kırmızı bişiler
hiç birşey olmasada rujumu sürerim
kırmızı olsun 5 krş fazla olsun
paylaşım için tşkler

benimde bu aralar kirmizi favorim, her ne kadar pek esyam olmasada..
bu aralar cok hosuma gitmekte, avatarimdada görüldügü üzre :)

kırmızı çok severim bende kırmızı giyince kendimi daha mükemmel hissdiyorum enerji alıyorum kırmızıdan.rujda kırmızı vazgeçlimezim favorim yani.

Edit butonunu mesajınızı yazdıktan sonra 30 dakika içerisinde kullanabileceksiniz.
bilginiz olsun a.s.

buaralar kırmızı favorim çok gösterişli
çantaya bayıldım ayakkabıda harika ama asla giyemem deve gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…