Moda Haberleri Kırmızı giymenin kuralları

kırmızı ayakkabılara bayılıyorum.. bir ayakkabı bu kadar mı çekici durabilir!! bir de kırmızı ruj ve ojeyle tamamlanınca çok hoş bence.. bu aralar da lacivert beyaz kırmızı altın sarıcı düğme toka gibi detaylar güzel oluyor doğrusu :asigim:

benim kırmızı tutkumu bilmeyen yoktur.aşığım o derece yanii...ister uysun ister uymasın ya montum ya ayakkabım ya çantam herşeyimm kıpkırmızııııııııı

Kırmızı özellikle beyaz ve siyah ile çok şık oluyor gerçekten...Beyaz bir gömleğin yada bluz giydiğinizde kırmızı ruj süper oluyor... :)

kirmizi gibi canli renkleri tek parca olarak daha stil durdugunu düsünüyorum ayakkabi canta kemer v.s.a fazlasi güzel durmuyor bence
bir bayan da davetde kirmizi elbise öje ve ruju vardi

kırmızının lacivert kot pantalon ile uyumuna da bayılıyorum..
kırmızı oje de çok severim..kırmızı ruj da çok güzel ama çok az insana yakışır sanırım bana yakışmıyor..
kırmızı kaban süper!! hele kırmızı ayakkabılar yok mu bayılıyorum..kırmızı tuvalet,abiye..:82:
insanı bu kadar canlı gösteren bir renk daha var mı ya..
tabii baştan aşağı kırmızı da pek hoş olmaz o bir gerçek..

baştan aşşa kırmızı azcık noel baba gibi oluyo şekerim ama kırmızı kaban hastasıyım ben de...
kırmızı ugg aldım daha eski ugg'larımın taksiti bitmeden, kırmızı oje, ve bordoya dönük kırmızı abiye çok kışkırtıcı cidden =)))
kırmızı çanta veya ayakkabı, koyu renk kot ve beyaz body uyumuna bayılıyorum ben de...
eşim izin vermez ama verse kırmızı bikini de alırım
tenim bembeyaz gözüm mavi saçımda kapkara, kırmızı ruj benim makyaj anlayışımın bütününü oluşturuyo zaten. =)

anladım çok güzelsin
tüm topiklere de beraber arka arkaya yazıyoruz :)

estafurullah canım her insan güzeldir (saçım çakma siyah zaten )
ben seni takip edip geldim buraya zaten
tourmaline'le türkçe konuşmak da güzel oluyomuş diye

kırmızıyı çoğu bayan sever ama ben en çk beyaz tenlilere yakıştırıyorum.. gerçekten peri gibi yapıyor.. kırmızı oje ve kırmızıya çalan cırtlak olmayan ruj harika.. kırmızı mont, ceket severim.. ben de kullanıyorum kışın bol bol beyaz tenli oldugum için. yazın yandıgımda dikkat ediyorum fazla kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…