Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kırmızı Gül Kurabiyesi (Resimli)

muhteşem görünüyorlar benim arkadaşımda sık sık yapıyor bende beleşe konuyorum :jeyyar: onun tarifinde irmikte var sanırım ama :uhm:

muhteşem görünüyorlar benim arkadaşımda sık sık yapıyor bende beleşe konuyorum :jeyyar: onun tarifinde irmikte var sanırım ama :uhm:
Şeniz Sağol sblue.. İrmik katmıyorum güllere hiç denemedim olabilir aslında
ufffffff harika görünüyolar ellerinize sağlık yaa hayran kaldınmmmmm

Çok teşekkürler,eminim siz de yapabilirsiniz..
Hem çok keyifli hem de çok lezzetliyerimseniben

Arkadaşlar bu hafta full geçti,misafirlermiz vardı hep
:asigim:
Mönümdeki bazı ikramların tariflerini ekliyorum..
daha önce yaptığım kırmızı gül kurabiyelerinin tatlısını denedim :1hug:

senağlamayaa ben denedim ama benimkiler çöktüüüü şimdi baktım margarinle pudra şekerini yoğuruyoruz yazmışsınız ben ocakta kavurdum öle not almışım yanlışlıkla ondan olabilirmi acaba senağlama çokk üzüldümm neler yardımm lütfennnn :Saruboceq: çokk özenmiştimm

gercekten cok guzel ellerine saglik bir programda bunun serbetlisini yapmislardi

tarif icin tesekürler canim dün yaptim sekillerine diycek yok tam oldular yalniz 120 derecede 15 dk pisirdim ama az geldi pismediler yerkende pismedikleri icin hamur koktular tadi olmadi ynai birdahaki sefere daha cok pisiricem olur heralde

:1no2:
Arkadaşım margarini yumuşatıp pudra şekeri ile yoğuruyoruz,pişirmeden:1no2:
ben yanlış yazmamıışımdır umarım..
Sağlık olsun yine de ellerinize sağlık inşallah daha güzel olurlar bir dahakine..

gercekten cok guzel ellerine saglik bir programda bunun serbetlisini yapmislardi
Şerbetlisini ben de yaptım geçen gün güzel oldu arkadaşım yanlız kurabiye kısmını değiştrdim tabi..
kizlar bu arada margarini eritipmi yumusatipmi yoguruyoruz
evetcokacimcoook
tarif icin tesekürler canim dün yaptim sekillerine diycek yok tam oldular yalniz 120 derecede 15 dk pisirdim ama az geldi pismediler yerkende pismedikleri icin hamur koktular tadi olmadi ynai birdahaki sefere daha cok pisiricem olur heralde

Ellerinize sağlık canımkaydirigubbakcemile5
Ben defalarca yaptım aynı tarifle hiçbirinde sorun olmadı sonuç her zaman başarılı oluyor
Kesinlikle fırınınızın diline bağlı ne kadar zamanda nasıl pişireceğini siz belirlerseniz daha güzel olur inşallah..

ya bu nasıl bişey ya arkadaşım ne kadar marifetlisin gıda boyası olsa hemen deneyeceğim çok merak ettım cok cok guzel ya ellerıne sağlık senden her eve lazım

supersin libyanam.goruntu harika.bu arada senin pastanen filanmi var.
kaydirigubbakcemile5 Çok teşekkür ederim can..
ya bu nasıl bişey ya arkadaşım ne kadar marifetlisin gıda boyası olsa hemen deneyeceğim çok merak ettım cok cok guzel ya ellerıne sağlık senden her eve lazım

kaydirigubbakcemile3
teveccühünüz efenim..

Sağolun arkadaşlar..yorumlara bugun bakabiliyorum ancak,çok yoğun bir hafta geçiriyorum..

evet irmiklisi kurabiyesi kadar hoş olmuyor bence..
sevgiler

libyana tarifini bende uyguladım ama benimkilerde çok büyük oldu yawww
ama tadı harikaydııı

libyana tarifini bende uyguladım ama benimkilerde çok büyük oldu yawww
ama tadı harikaydııı
Afiyet olsun çok hoş görünüyorlar çok sevindim deneyip beğenmenize canıma.s.
Allahım bunlar da çok hoş..
nasıl da şık durmuşlar kurabiyeleriniz..
hepinizin eline emeğine yüreğine sağlık

çok şıkgörünüyor birgün mutlaka yapıcamhihoyyyt

inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…