Şeniz Sağol sblue.. İrmik katmıyorum güllere hiç denemedim olabilir aslındamuhteşem görünüyorlar benim arkadaşımda sık sık yapıyor bende beleşe konuyorum :jeyyar: onun tarifinde irmikte var sanırım ama :uhm:
ufffffff harika görünüyolar ellerinize sağlık yaa hayran kaldınmmmmm
:1no2:senağlamayaa ben denedim ama benimkiler çöktüüüü şimdi baktım margarinle pudra şekerini yoğuruyoruz yazmışsınız ben ocakta kavurdum öle not almışım yanlışlıkla ondan olabilirmi acaba senağlama çokk üzüldümm neler yardımm lütfennnn :Saruboceq: çokk özenmiştimm
Şerbetlisini ben de yaptım geçen gün güzel oldu arkadaşım yanlız kurabiye kısmını değiştrdim tabi..gercekten cok guzel ellerine saglik bir programda bunun serbetlisini yapmislardi
evetcokacimcoookkizlar bu arada margarini eritipmi yumusatipmi yoguruyoruz
tarif icin tesekürler canim dün yaptim sekillerine diycek yok tam oldular yalniz 120 derecede 15 dk pisirdim ama az geldi pismediler yerkende pismedikleri icin hamur koktular tadi olmadi ynai birdahaki sefere daha cok pisiricem olur heralde
kaydirigubbakcemile5 Çok teşekkür ederim can..supersin libyanam.goruntu harika.bu arada senin pastanen filanmi var.
ya bu nasıl bişey ya arkadaşım ne kadar marifetlisin gıda boyası olsa hemen deneyeceğim çok merak ettım cok cok guzel ya ellerıne sağlık senden her eve lazım
Afiyet olsun çok hoş görünüyorlar çok sevindim deneyip beğenmenize canıma.s.libyana tarifini bende uyguladım ama benimkilerde çok büyük oldu yawww
ama tadı harikaydııı
Allahım bunlar da çok hoş..[/URL][/IMG]
çok şıkgörünüyor birgün mutlaka yapıcamhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?