Bisküvi - Kurabiye Tarifi Kırmızı Gül Kurabiyesi (Resimli)

[/IMG]
[/IMG][/IMG]
[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
[/IMG]

resim eklemeyi unutmuşum nihayet basardım
tarifin için tesekürler arkadasımcokacimcoook

sweetler ellerine emegine saglik cok güzel görünüyo vallahi
insallah bidahakine bende basarili olurum
libyanaya birkez daha tskler hamarat kadinlar neleri basariyolar masallah size a.s.

canım ellerine kollarına sağlık ya nasıl güsel görünüo yemede yanında yat yani o derece insan yemeğe kıyamıcak

süper olmuş ,ellerine sağlık.........
tariflerini paylaşmayı seven hanımlara bayılıyorum.....

Libyanaaaaaammmm geçende belinaya giderken yaptım hatta topicede yazdım bilmiyorum gördün mü
Şahane bir tarif çok pratik ama çoooooooookkkk gösterişli

bak abkk meğer bizim liboş yapmış hee bunu becerikli arkedeşim benimm
kıs liboşum bu kurabiyelerini deryacık yapmış ve belinayın evine giderken götürmüş çok hoşuma gitti ve bana link verdi meğer seninmiş tarif
bayıldım çokta kolay yaa aşkımın doğum gününde mutlaka yapıcam çok beğendim

ay bunun pembe moru da yapılır hihihiiiiiiii

libyanacım canım tarif için çok sağol..çok süper oldu.çocukalr bayıldı özellikle.....

bunlarda benimkiler..nasıl görünüyo?yerimseniben

bnde yapmak istiorum ama gıda boyasını nerden bulabilirim migrosta fln varmıdır hiç dikkatimi çekmedi şimdie kadar??

cancağazlarım deneyin tavsiye ederim.
hindistan cevizi arkadaşım.ben burda aktardan aldım.migroslarda bulunurmu bilmiyorum...

libyanacım canım tarif için çok sağol..çok süper oldu.çocukalr bayıldı özellikle.....

bunlarda benimkiler..nasıl görünüyo?yerimseniben

Nefis görünüyorlar,bravo size ..Maşallah maşallah canım
Renk tam kırmızı,benimkiler pembeymiş meğerkaydirigubbakcemile3
Ellerinize sağlık

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG][/IMG]
[/IMG][/IMG][/IMG][/IMG]
[/URL][/IMG]

resim eklemeyi unutmuşum nihayet basardım
tarifin için tesekürler arkadasımcokacimcoook

sweetler ellerine emegine saglik cok güzel görünüyo vallahi
insallah bidahakine bende basarili olurum
libyanaya birkez daha tskler hamarat kadinlar neleri basariyolar masallah size a.s.

canım ellerine kollarına sağlık ya nasıl güsel görünüo yemede yanında yat yani o derece insan yemeğe kıyamıcak

süper olmuş ,ellerine sağlık.........
tariflerini paylaşmayı seven hanımlara bayılıyorum.....

Libyanaaaaaammmm geçende belinaya giderken yaptım hatta topicede yazdım bilmiyorum gördün mü
Şahane bir tarif çok pratik ama çoooooooookkkk gösterişli

Çok teşekkür ederim bayanlar..
Marifet iltifata tabidir,teveccühünüz..

libyanacım bende kurabiyelerinn bembeyazını yaptım çp.tesi günüm vardı.üstüne pudra şekeride eledim harika oldu..şekil aynı tarif farklıydı sadece ben damla sakızlı bir kurabiye tarifim var ona uyguladım..yaparken seni andım ,herkezede söledim taaa libyalardan bir arkadaşımızın eseri diye:1hug:

ben bi kere yaptim ama benim güller hep yan yatti ayni tarife göre yaptim yani normalde ilk defa yapipta olmayan bir pastam olmadi ama bu olmadi acaba ben nerde hata yaptim...

ben bi kere yaptim ama benim güller hep yan yatti ayni tarife göre yaptim yani normalde ilk defa yapipta olmayan bir pastam olmadi ama bu olmadi acaba ben nerde hata yaptim...

Nasıl yan yattı reyyan bacı ,tam anlayamadımsenağlama
Bende hiç problem olmadı şimdiye kadar acaba malzemelerden unuttuğun mu oldu can?
Çünkü arkadaşlar da hep bu tarifle yapıyor..
Belki un az gelmiştir ya da sarma şekli ile alakalı.
Ellerine sağlık ,inşallah daha iyi olur bir daha yaparsan..a.s.

canim tepsideyken hepsi dik duruyordu sonradan firinda piserken yana yatip boyunlarini büktüler.. böyle dik olmadi önceden mi isitilacakti firin ne olacakti(gerci koymadan önce actim ama bilemiyorm biseyi yanlis yaptim sanirim) anlamdim gitti ama tadi iyidi :) deneyecem canm yeniden tesekkür ederim

CAn demek ki sevgiye daha fazla muhtaçlarkaydirigubbakcemile3 Bir dahakine inşallah sev onları,canlarım güzellerim güllerim de bak gör dimdik paşa gibi ayakta dururlarşakkıdı
Yok ben de hiç önceden ısıtmam fırını,yakıyor ısıtırsam..:mymeka:
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…