libyanacım canım tarif için çok sağol..çok süper oldu.çocukalr bayıldı özellikle.....
bunlarda benimkiler..nasıl görünüyo?yerimseniben
libyanacım canım tarif için çok sağol..çok süper oldu.çocukalr bayıldı özellikle.....
cancağazlarım deneyin tavsiye ederim.
hindistan cevizi arkadaşım.ben burda aktardan aldım.migroslarda bulunurmu bilmiyorum...
cancağazlarım deneyin tavsiye ederim.
hindistan cevizi arkadaşım.ben burda aktardan aldım.migroslarda bulunurmu bilmiyorum...
[/URL][/IMG] [/URL][/IMG][/IMG] [/IMG][/IMG][/IMG][/IMG] [/URL][/IMG]
resim eklemeyi unutmuşum nihayet basardım
tarifin için tesekürler arkadasımcokacimcoook
sweetler ellerine emegine saglik cok güzel görünüyo vallahi
insallah bidahakine bende basarili olurum
libyanaya birkez daha tskler hamarat kadinlar neleri basariyolar masallah size a.s.
canım ellerine kollarına sağlık ya nasıl güsel görünüo yemede yanında yat yani o derece insan yemeğe kıyamıcak
süper olmuş ,ellerine sağlık.........
tariflerini paylaşmayı seven hanımlara bayılıyorum.....
Libyanaaaaaammmm geçende belinaya giderken yaptım hatta topicede yazdım bilmiyorum gördün mü
Şahane bir tarif çok pratik ama çoooooooookkkk gösterişli
bak abkk meğer bizim liboş yapmış hee bunu becerikli arkedeşim benimm
kıs liboşum bu kurabiyelerini deryacık yapmış ve belinayın evine giderken götürmüş çok hoşuma gitti ve bana link verdi meğer seninmiş tarif
bayıldım çokta kolay yaa aşkımın doğum gününde mutlaka yapıcam çok beğendim
ay bunun pembe moru da yapılır hihihiiiiiiii
ben bi kere yaptim ama benim güller hep yan yatti ayni tarife göre yaptim yani normalde ilk defa yapipta olmayan bir pastam olmadi ama bu olmadi acaba ben nerde hata yaptim...
canim tepsideyken hepsi dik duruyordu sonradan firinda piserken yana yatip boyunlarini büktüler.. böyle dik olmadi önceden mi isitilacakti firin ne olacakti(gerci koymadan önce actim ama bilemiyorm biseyi yanlis yaptim sanirim) anlamdim gitti ama tadi iyidi :) deneyecem canm yeniden tesekkür ederimNasıl yan yattı reyyan bacı ,tam anlayamadımsenağlama
Bende hiç problem olmadı şimdiye kadar acaba malzemelerden unuttuğun mu oldu can?
Çünkü arkadaşlar da hep bu tarifle yapıyor..
Belki un az gelmiştir ya da sarma şekli ile alakalı.
Ellerine sağlık ,inşallah daha iyi olur bir daha yaparsan..a.s.
canim tepsideyken hepsi dik duruyordu sonradan firinda piserken yana yatip boyunlarini büktüler.. böyle dik olmadi önceden mi isitilacakti firin ne olacakti(gerci koymadan önce actim ama bilemiyorm biseyi yanlis yaptim sanirim) anlamdim gitti ama tadi iyidi :) deneyecem canm yeniden tesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?