Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sağol canım dün gece yaptım çok güzel oldu senin tarifinden yaptım yarısını güllü yarısınıda kalpli yaptım resimleri paylaşırım.opuyorumnanaktan
ablam incitanemtuana senin bu tarifine resmen asikti ya ve halende der yapacam denicem diye anlata anlata bitiremedi inanmazsin...bencede anlattigi kadar hariik agörüküyor canim ellerine saglik cicimmmmopuyorumnanaktan
Libyanacım bugün eski resimleri karıştırırken yaptığım kurabiyeleri buldum eklemek istedim.
[/URL][/IMG]![]()
wawwwwwww
bemım herıfe edımde yesın
ya süper görünüyo varyaaaa ımmm
Harika görünüyorlar,
yapmaya cesaret edemem ama, zor gibi
Ellerine sağlık canım a.s.
harikaaa
bende isteremmm
anam ağzım açık kaldı sanırımmm
ya bişi sorcam ben bi hamurdan 5 tane yuvarlak kesiyosak onları yuvarlıyorus ikiye kesiyoruz yani koca hamurdan sadece 2 tane gül mü çıkıyo. vallahi anlamadım
NOT: yemek yapmayı tam bilmediğimi belirteyim de salak demesin kimse :=)
ben az önce kurabiyeleri fırından çıkardım
malzemelerin iki katını kullandım ancak yarım tepsi çıktı...
lezzete gelince ben beğenmedim
zevk meselesi ancak
paylaşım için teşekkürler
ben anladım galba.Çok teşekkürler arkadaşlar..
Hayatım; ben nereyi anlamadığını anlamadım kaydirigubbakcemile3
ben anladım galba.
şimdi o hamurdan baya bi çıkıyo.
ben hamuru açtım, 4 tane kestim, üstüste koydum. sora geri kalan hamuru bi parça yopurdum tekrar kestim, geri kalanı tekrar tekrar tekrar öle yaptım. baya bişi çıkıyo içiniz rahat olsun. tabi çatlayınca hepsini birleştirip dolaba attım ayrı mevzu
hazır gelmişken sorıyım, hamur benim birleşmemiş, çevirirken çatlamıştı, şimdi dolapta. napsam da olması gerektiği haline getirsem, sıvı yağ döksem işe yararmı?
Evet büyük ihtimalle undan dolayıdır;çatlama olayı.. :ecrin_bebek:
Sıvıyağ yerine tereyağ veya margarin katarsan daha güzel tutar December.opuyorumnanaktan
İyice yoğur ; yedir yağı.. Sonra istediğin gibi kullanabilirsin
Hatta biraz şeker de katabilirsin pudra şekeri..
Hem kıvamı ayarlar hem de daha leziz olabilir.
4 kaşık kimine göre az..
Kolay gelsin
zaten tereyağla yapmıştım, vıcık vıcıkken de çatlıyodu.. çok yağlı die un koyduydum yine aynı olduydu.. sonra acaba dedim sıvı yağmı koymam gerek çatlamaması için.. bi de margarin deniyim madem öle diosunuz teşekkürler.a.s.
:ecrin_bebek:
Ama ama ama nasıl çatladılar yaa delikafadulden
Can;atla gel sen buraya..Uğraşma..Beraber yapalım Şeniz
opuyorumnanaktan
ahh keşke, ne merak ediyorum oraları bir bilseniz...
ben de anlamadım, kabahati tereyağında buldum. annem de kızdı zaten, bol buldun da kahvaltılık tereyağla kurabiye yaptın oh oldu diye :mymeka:bu cumartesi misafir geliyo artık çatlak matlak yedircem onlara :kedi:
:roflol:,,Hay çok yaşayın siz e mi anneciğinle kaydirigubbakcemile3
Bizim muhabbetlerimizi hatırladım sultanımla ah ah... Hasretim kabardı :gitme:
Neyse gülüm olan olmuş;ama gerçekten şimdiye kadar en az 10 defa yaptım hiçbirinde
çatlak patlak olmadı ; ki ben de zor olsaydı yapamayabilirdim opuyorumnanaktan
Mutlaka malzemelerin birinden kaynaklandı.. Sağlık olsun..
Ben cumartesi için afilli bir mönü hazırlar yollarım size :lepi:
(Yakın olsaydık Allah biliyor ya;seve seve koşa koşa gelirdim yardıma..Özledim zaten
yurdumdaki eş dostla beraberce birşeyler yapmayı;ne keyifli ne tatlı o sohbetler..)
İnşaAllah kurabiyeler kurtulur;misafirlerimize ayıp olmasın ya..Burada çok arkadaş özel
günlerde ikram etti bu gülleri;bir güzel paket yapıp..
Güzel olmaz sa ben vesile olduğum için patakütelerim kendimi.:1ninca:
Bu arada Libya'ya alalım sizi efemyerimseniben