Yarışma Kırmızı Mantar Kurabiye - Söke Un Sponsorluğunda

Bayıldım, çok şirin olmuş. Şirinler aşkına ne yaptın böyle. Ben de yarın yapacaktım en iyisi çekileyim yarıştan. Şaka şaka. Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim.

konseptine bayıldım
ben olsam hazir bunca ugrasmisim ertesi gün cocugun arkadaşlarını davet ederdim de daha cok kisi görsün, bosa gitmesin

Bayıldım, çok şirin olmuş. Şirinler aşkına ne yaptın böyle. Ben de yarın yapacaktım en iyisi çekileyim yarıştan. Şaka şaka. Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim.
Çok teşekkürler labelim ❤ ben daha önce de benzer bir konseptle katıldım ama kime ne hitap eder bilemeyiz hepimize başarılar canım Ben içinde olmaktan çok keyif aldım. Sende alırsın eminim

Chocom bu ne yaaa. Dibim düştü eline emeğine sağlık düşünüyordum choco katıldı mı katıldıysa muhteşem bir şeyle gelir diye

yaaa çok şirin bunlarr :) kızımızın doğum gününden önce görseydim dedim içimden neyse sağlık olsun:) ellerinize sağlık, başarılar <3

Chocugum senden beklenen bir sunumla giriş yapmışsın yine sahaneeeeeee

Aaaa süpersinn yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…