Yarışma Kırmızı Mantar Kurabiye - Söke Un Sponsorluğunda

Coko neler yapmışsın ellerine sağlık ne kadar becerikliymissin bayıldım ilmek ilmek islemissin yarışmada bol şans

bi şey sorucam, bu kurabiyelere kıyıp nasıl yediniz?

Sunum muhteşem olmuş tek kelimeyle bayıldımmmm yaaa ama bunları yemeye kıyılmazki. Konsept çok güzel, çocukluğuma geri döndüm bir an. Yarışmada başarılar dilerim.

çocuk olunca insan dayanamıyor yoksa tam vitrinde sergilemelik bi görsel şölen yapmışsın çok hoşuma gitti
Çok teşekkür ederim bende senin kurabiyeni çok beğendim. Hiç yapmadım. Ödül günümde yapmak istiyorum çok lezzetli görünüyor. Islak kurabiyelere dayanamıyorum

Beyaz hamuru kırmızın ortasına neden koyduk? Chocolita

ellerinize sağlık bu arada, çok güzel ve lezzetli görünüyorlar
Çok teşekkür ederim bildirim gelmiyor bana şimdi gördüm bu mesajları
Renk katmak için aslında. Keşke bir tanesini kesip fotoğraflasaydım. Onun yerine beyaz çikolata da konulabilir bence daha güzel olur. Ben şekli bozulur diye çekindim biraz bu şekilde yaptım

Çok teşekkür ederim bende senin kurabiyeni çok beğendim. Hiç yapmadım. Ödül günümde yapmak istiyorum çok lezzetli görünüyor. Islak kurabiyelere dayanamıyorum
ıslak ve kakaolu olan her şeye zaafım var benim de

Arada bakıp cikiyorum öyle chom yarışmaya baya uzak kaldım çocuk doğunca ,bu sahaseride görünce yazmasam olmazdı özlemişim değişik şeyler gelsin böyle hep katıl

Ben seni sunumlarından tanıyordum peri çok güzel oluyordu seninkilerde yine yaparsın sağlıkla büyüt yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…