Çok teşekkür ederim espimCoko neler yapmışsınellerine sağlık ne kadar becerikliymissin bayıldım ilmek ilmek islemissin yarışmada bol şans
Sunum muhteşem olmuş tek kelimeyle bayıldımmmmMerhaba güzel kadınlar
Uzun zamandır içimi kıpır kıpır edecek bir şeyler bekliyordumBöyle tatlı bir heyecanla hayallerimi yansıtma fırsatı sunduğu için @Nevreste ye teşekkür ederim
Umarım beğenirsiniz
Malzemeler
125 gram oda sıcaklığında tereyağı/margarin
Yarım su bardağından biraz fazla pudra şekeri
Yarım su bardağı nişasta
1 paket vanilya
1 çay kaşığı kabartma tozu
Aldığı kadar un (2.5, 3 su bardağı)
Gıda boyası
Çikolata
Eki Görüntüle 3591404
Margarin, pudra şekeri ve vanilyayı derin bir kaba alarak yoğuruyoruz.
Nişasta ve unu da ilave ederek kulak memesi kıvamında bir hamur elde ediyoruz.
Eki Görüntüle 3591411
Hamurumuzu ikiye bölüp yarısına çeyrek çay kaşığı gıda boyası ekleyip yoğuruyoruz.
Kırmızı hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp yuvarlayalım
Beyaz hamurdan fındık büyüklüğünde parçalar yuvarlayalım ve kırmızı hamurun ortasına koyup kapatalım
Kalan beyaz hamuru mantarların sap ve beneklerini yapmak için ayıralım
Ben mantarların ayakta durabilmesi için biraz yaygan bir şekil verdim
Eki Görüntüle 3591468
Şekillendirdiğimiz mantarları önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dk kontrollü pişirelim
Fırından çıkıp soğuyan kurabiyelerimizin saplarını benmari usulü erittiğimiz çikolataya batırıp kurabiyeleri yapıştıralım
Daha kolay donması için buzluk aparatının üstüne koyup dolapta 5 dk bekletebilirsiniz.
Eki Görüntüle 3591467
Afiyet olsun
Sunuma geçmeden önce müziği başlatmanızı rica edeceğim
Mantar Köyü'ne hoş geldiniz
Eki Görüntüle 3591497
Eki Görüntüle 3591499
Eki Görüntüle 3591502
Eki Görüntüle 3591500
Eki Görüntüle 3591503
Eki Görüntüle 3591504
Eki Görüntüle 3591505
Eki Görüntüle 3591506
Eki Görüntüle 3591508
Eki Görüntüle 3591510
Eki Görüntüle 3591512
Eki Görüntüle 3591515
Eki Görüntüle 3591516
Eki Görüntüle 3591517
Eki Görüntüle 3591518
Eki Görüntüle 3591519
Eki Görüntüle 3591520
Eki Görüntüle 3591501
Eki Görüntüle 3591522
Eki Görüntüle 3591523
Çok teşekkür ederimSunum muhteşem olmuş tek kelimeyle bayıldımmmmyaaa ama bunları yemeye kıyılmazki. Konsept çok güzel, çocukluğuma geri döndüm bir an. Yarışmada başarılar dilerim.
Mesajı şimdi gördümbi şey sorucam, bu kurabiyelere kıyıp nasıl yediniz?
çocuk olunca insan dayanamıyor yoksa tam vitrinde sergilemelik bi görsel şölen yapmışsın çok hoşuma gittiMesajı şimdi gördümalimiyon oğlum yapana kadar zor dayandı hop dalınca artık kıyamama şeysi kalkmış oldu
Hosgeldin alimiyon uzun zamandan sonra denk geldik mantar kurabiye altındaçocuk olunca insan dayanamıyor yoksa tam vitrinde sergilemelik bi görsel şölen yapmışsın çok hoşuma gitti
Çok teşekkür ederimçocuk olunca insan dayanamıyor yoksa tam vitrinde sergilemelik bi görsel şölen yapmışsın çok hoşuma gitti
hoş buldumHosgeldin alimiyon uzun zamandan sonra denk geldik mantar kurabiye altında
Çok teşekkür ederimBeyaz hamuru kırmızın ortasına neden koyduk?Chocolita
ellerinize sağlık bu arada, çok güzel ve lezzetli görünüyorlar
ıslak ve kakaolu olan her şeye zaafım var benim deÇok teşekkür ederimbende senin kurabiyeni çok beğendim. Hiç yapmadım. Ödül günümde yapmak istiyorum çok lezzetli görünüyor. Islak kurabiyelere dayanamıyorum
Bunu resmedersekHosgeldin alimiyon uzun zamandan sonra denk geldik mantar kurabiye altında
köyüne dönmüş şirine miyim ben
Minik de şirin baba oldu artık napalımköyüne dönmüş şirine miyim ben
Arada bakıp cikiyorum öyle chom yarışmaya baya uzak kaldım çocuk doğunca,bu sahaseride görünce yazmasam olmazdı özlemişim değişik şeyler gelsin böyle hep katıl
tabi canım tonton ve bilgeMinik de şirin baba oldu artık napalım
En sevimlisi de o
Sakalı bile vartabi canım tonton ve bilge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?