Kırmızılaşan Gurbaa'dan Kırmızı Elbise Show....

allan danası bendeki fucut sende olsa hergün magazinlerde boy gösterirsin leynnn
71 boya 58 kilo ayrıcana bi de velet doğurmuşum hemi de 1 yıl öncee,zuhahaha şeysiii

sen ne zmn geliyon burayaa tiriviri yapmada onu söölee

prenses bu genç yaşta fizik güzelken iddalı renkleri giymeceksinde ne zaman giyeceksin yaşlandığın zaman zaten çok iddalı renkler yakışmıyor pek çok kimseye daha nötr renkler giyiliyor

ülen ayn zalaaa
boyumuz hemen hemen aynı emme lakin sen benden şişkosun çünküm 52yim ben :smiley-cool:
valla bayramda düğün aşkitom
eylülün son haftası istanbuldayim
gel la evime yemek yapiver bana :gitme:

prenses bu genç yaşta fizik güzelken iddalı renkleri giymeceksinde ne zaman giyeceksin yaşlandığın zaman zaten çok iddalı renkler yakışmıyor pek çok kimseye daha nötr renkler giyiliyor
ben her yaşta giyerim bebem öle zalak bi tipim :umursamaz:

Gurbaamm bu ne güzelliikk şaaannemmm:))))

sağol papatyam o senin güzelliiin sositososito

estafurllah prensesim yakışana her yaşta yakışıyor 65 yasında ajda pekkan kadın mayo ile çıkıyor sahneye ve genç kızlara taş çıkartacak kadar güzel bir fiziğe sahip ...

öyle haklısın prensesim kadın sanki hiç ölmeyecekmiş gibi estetik yaptırıyor sanırım diğer tarafa gittiğinde allah bile onu tanıyamayacak bunu ben yaratmadım diyecektir..

elbise çok asil ve çok şık ve süper yakışmış vücudda fit katalog resmi gibi valla
çok beğendim
öyle taşlı açık ayakkabılarlada çok seksi olur eminim ama siyahın dışında lamede düşünülebilir

gurbık sana hıc yakışmamışş
adresımı yazıyomm
bana yolla
valla yolarım hee
beleş dıel nan parasını verım ama süperrr
benım nışan evde olcak böle bı elbıse arıyomm
nolurr la nolurr

Cnm tam ben yazıcaktım, elbisenin yaka kısmı olmamış, kalan yerleri ise mükemmel, sanada maş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…